Görüş Bildir
Haberler
Dürüst Olduğunu Düşünüyor musun?

Dürüst Olduğunu Düşünüyor musun?

Eda Hakim
06.11.2022 - 16:36

Doğruları ne pahasına olursa olsun söylemeyi tercih edip, çevrendekilere ve kendine karşı dürüst davranıyor musun? Hazırladığımız bu testle cevaba kolaylıkla ulaşabilirsin. İyi  eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Eski en yakın arkadaşın sana en önemli sırlarını anlattı. Ondan intikam almak için sırlarını yayar mısın?

3. Bir renk seçer misin?

4. İnsanların sana karşı sergiledikleri ilk tavırlarıyla onları notlandırıyor musun? (Örneğin: ''Bu adam bence önyargılı biri'' gibi.)

5. Bu karakterlerden birini seçer misin? (Tanımıyorsan da sorun değil, sana yakın geleni seçebilirsin.)

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kendinde en sevmediğin özellik nedir?

7. Seninle sürekli uğraşan biri var ama sen bu zamana kadar hiç ses çıkarmamışsın. Tekrar sana karşı bir atakta bulunursa, ne yaparsın?

8. En yakın arkadaşının sevgilisi onu aldatıyor ve sen de bunu biliyorsun. Arkadaşına söyler misin yoksa üzülmesin diye söylemez misin?

Sen dürüst biri olabilirsin!

Söylemek istediğin şeyleri direkt söyleyebilen bir yapın var ve kendini kısıtlayan bir insan değilsin. İnsanların sana karşı alaycı bir tavır sergilemesini, senin aklınla oyun oynamaya çalıştıklarını görünce kaos ortamı yaratmayı seviyorsun. Kaostan beslenen ve bundan büyük bir haz alan bir kişiliğe sahip olabilirsin. Her daim doğrucu olmak için çabalayan ve dürüstlüğe ekstra önem veren birisin. Tabii bazı zamanlar beyaz yalanlara kaçtığın olabiliyor ama onlar sayılmaz. İkili ilişkilerinde, arkadaşlarınla arandaki diyaloglarda, ailenle olan iletişiminde, kısacası muhatap olduğun her insanda aradığın en yegane özellik dürüstlük olabilir çünkü ilişkilerde bilinmezlik ve sırlar olduğu zaman temelin sarsılacağını, sağlıklı bir ilişkinin kurulamayacağını savunan bir görüşe sahipsin. Her işinde özenlisin ve ciddiyeti seven birisin. Nerede, nasıl davranman gerektiğini iyi bilen, aynı zamanda güzel eğlenmesini bilen bir yapıya sahipsin.

Sen dürüst biri olmayabilirsin!

Sen etrafındakilerden sürekli bir şeyler saklayan ve küçük de olsa gizli olayları olan biri olabilirsin. Gizemli takılmayı ve bunu dışarıya yansıtmayı seven birisin. Karşındaki kişinin kalbini kırmamak için dürüst davranmadığın çok zaman olmuş. Çevrendeki insanlara ve kendince yakın gördüğün, sana samimi gelen kişilere karşı çok korumacısın. Onlara çok değer veriyorsun ve sevdiklerin için her şeyi yapabilecek potansiyel sende çok var. Kıvrak bir zekaya sahipsin, etrafında olup biten her şeye hakim birisin ve seni rahatsız eden olaylara karşı asla sessiz kalmıyorsun. Duygusal ve kırılgan bir yapıya sahip olmana rağmen dışarıdan asla yıkılamaz ve soğuk görünen bir görünümün olabilir. Seni yoran insanlara asla tahammülün yok ve rahatsız hissettiğin herhangi bir ortamdan uzaklaşmak için en uygun anı bekliyorsun.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
116
29
13
10
10
7
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın