Görüş Bildir
Haberler
Manipülatif Biri misin?

Manipülatif Biri misin?

Eda Hakim
08.11.2022 - 17:10

Manipülatif bir kişiliğe sahip olduğunu düşünüyor musun yoksa hiç alakan bile yok mu? Bunu öğrenmek istiyorsan hazırladığımız testi çözerek bir cevaba ulaşabilirsin. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Alman gereken bir sorumluluk var ama hiç istemiyorsun, ne yaparsın?

3. Modun çok hızlı değişir mi?

4. Yaptığın bir hata çevren tarafından ifşa edildi, ne yaparsın?

5. İkili ilişkilerinde bir sorun yaşandığında suçu hep karşı tarafa yüklüyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir ortamda bilmediğin bir konu hakkında konuşulduğunda o konuyu biliyormuş gibi davranır mısın yoksa bilmediğini dile getirir misin?

7. Bir renk seçmeni istesek?

8. Kıyaslama yapan bir tarafın var mı?

Sen manipülatif bir yapıya sahip olabilirsin!

Sen etrafında yaşanan kaoslardan beslenen ve bundan büyük bir haz duyan biri olabilirsin. Sana emir verilmesinden nefret ediyorsun ve sana karşı çıkılınca hemen küplere biniyorsun. Eleştirmeyi seven ve sürekli karşındaki kişiye akıl oyunları oynayan biri olabilirsin. Bazı olayların içinden sıyrılmak için yalana başvuruyor olabilirsin. İnsanları iyi okuyabilen ve konuştuğun kişinin bir sonraki hamlesini anlayabilecek sezgiye sahip biri olabilirsin. Kıvrak zekanla ve pratik çözümlerinle, yaşadığın sıkıntıların üstesinden kolaylıkla gelebiliyorsun. Senin kişiliğinde imkansız diye bir şey yok, sadece zorlanmaya inanıyorsun. Acımasız ve soğuk bir tarafın var, sınırlara dikkat eden bir yapıya sahip olmayabilirsin. Çoğu zaman yaşanan olaylarda kendini haklı görüyor ve haklı görmekte direniyor olabilirsin. Etrafına karşı her zaman ılımlı yaklaşıyorsun ama arkandan iş çevrildiğini anladığın an gardını indirip, şeytani yönünü herkese gösterebiliyorsun.

Sen manipülatif bir yapıya sahip olmayabilirsin!

Sen çevrendeki herkesin fikrine saygı duyan birisin ve farklı düşüncelerin olduğu bir ortamda tartışmayı çok seviyorsun. Beyin fırtınası yapmak senin için çok önemli. Bazı zamanlar kendini yalnızlaştırmaya çalışsan da, sevdiklerine karşı çok hassas ve düşünceli bir yapıya sahip olabilirsin. Eğer senden kaynaklı bir tartışma veya kavga yaşanırsa, çok süre geçmeden hatanı kabul edip o konuyu karşındaki kişiyle düzgünce konuşmaya çalışan biri olabilirsin. Herhangi bir olayda etrafındaki kişilere karşı suçluluk uyandırmayı sevmiyorsun. Empati yapabilen ve karşındaki kişiye değer veren birisin. Kendinle barışık olsan da bazı zamanlar içine kapandığın ve her şeyle bağlantını koparmak istediğin süreçlerden geçiyor olabilirsin. Az ve öz dosta sahipsin. Onlara çok değer veriyorsun. Özgüveni yüksek biri olabilirsin ve etrafındaki sinsiliklere asla aldırış etmiyorsun. Umursamaz bir yapın var ve senin hakkında konuşulan dedikodulara veya herhangi bir şeye kulak asmıyorsun, kendi yoluna bakıyorsun.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
98
35
11
9
6
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Eser Alıç

Sen orospu çocuğusun dedi bana

Gizem Yenikler

Sen manipülatif bir yapıya sahip olabilirsin!

Nrgsss

Sen manipülatif bir yapıya sahip olmayabilirsin!