Görüş Bildir
Haberler
Yalnız Kalmayı Seviyor musun?

Yalnız Kalmayı Seviyor musun?

Eda Hakim
28.10.2022 - 14:12 Son Güncelleme: 27.10.2022 - 23:55

Bazı zamanlar yalnız kalıp kafa dinlemeyi tercih ederiz, bazen ise ortamlara akıp deşarj olmak daha iyi gelebilir. Peki sen genel olarak yalnız kalmayı seviyor musun? Bunun cevabını hazırladığımız testi çözerek alabilirsin. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Yalnız kalmak için ekstra çaba sarf ediyor musun?

3. Modun sürekli değişir mi? (Örneğin 10 dakika önce çok neşeliyken, 10 dakika sonra yüzün sirke satıyor mu?)

4. Bu renklerden birini seçer misin?

5. Yalnızken en çok ne yapmayı seversin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu dizilerden birini seçer misin? (Dizileri izlemediysen de sorun değil, sana yakın geleni seçebilirsin.)

7. Kendini hangi Hogwarts binasına ait hissediyorsun?

8. Çevrendekiler seni nasıl tanımlar?

Sen yalnız kalmayı seviyor olabilirsin!

Sen kendini etrafındakilerden soyutlayıp, kafanın içinde başka alemlere akmayı seven ve sürekli kendi kendine konuşan biri olabilirsin. Kalabalık ve gereğinden fazla ses asla senlik değil. Bir şeylere hemen başlayıp çabuk sıkılabilen bir yapın var. Başkalarının isteklerine göre değil, kendi isteklerine göre yaşıyorsun. İşine geldiği gibi davranmak senin için adeta bir rutin. Soğuk, sert ve acımasız görünümünün altında aslında aşırı düşünceli, detaylara önem veren biri yatıyor. Hırçınsın ve kolay sinirleniyorsun. Öfke kontrolü sorunu yaşıyor olabilirsin. Gerekmedikçe çevrendekilerle iletişi kurmayı sevmiyorsun, kulaklığını takıp kitabını okuyup, kendi hayal dünyanda yaşamak seni daha çok mutlu ediyor. Gerektiğinde eğlenmesini de biliyorsun ve nerede nasıl davranacağının bilincindesin. Yalnız kaldığın zamanlar daha üretken ve yaratıcı olduğunu hissediyor olabilirsin.

Sen yalnız kalmayı sevmiyor olabilirsin!

Sen sonuna kadar eğlencenin dibine vurup, çılgınlar gibi dans etmek isteyen birisin. Çok fazla enerjiksin ve bu enerjini sürekli değişik aktiviteler yaparak atmak istiyorsun. Bulunduğun ortamın parti planlayıcısı veya herhangi bir öncüsü sen olabilirsin. Dıştan neşeli, eğlenceli ve sürekli gülen biri olarak gözüküyor olabilirsin hatta hiç derdin yokmuş gibi nitelendiriliyor olabilirsin. Oysaki bu neşeli ve hiperaktif görünümünün altında, üzüntülerinden gülerek ve eğlenmeye çalışarak kaçan biri yatıyor olabilir. Hassas ve duygularını çok yoğun yaşayan birisin ama bu yönünü insanların bilmesini istemiyorsun çünkü eğer bilirlerse bu tarafını kullanabileceklerini düşünüyorsun. İnsanlara karşı güvensizsin ama kendini çevrenden soyutlamıyorsun. Sana karşı nasıl davranılıyorsa sen de karşındakine o şekilde davranıyorsun. Etkiye tepki kafasındasın ve her zaman bunu savunuyorsun.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
55
25
10
9
5
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Diğdem Çakır

Teste gerek yok yalnız kalmayı çok seviyorum

Gizem Yenikler

Sen yalnız kalmayı seviyor olabilirsin!

Yonah

Sen yalnız kalmayı sevmiyor olabilirsin!