Görüş Bildir
Haberler
Çabuk Sıkılan Biri misin?

Çabuk Sıkılan Biri misin?

Eda Hakim
04.11.2022 - 14:35

Ruh hali çabuk değişen ve her şeyden birden soğuyan, sıkılan bir yapıya sahip olduğunu düşünüyor musun yoksa bu özellikleri bünyende barındırmıyor musun? Cevabını, hazırladığımız bu testi çözerek alabilirsin. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Arkadaşlarınla ne sıklıkla buluşuyorsun?

3. En çok nefret ettiğin özelliğin ne?

4. Kurgusal bir karakterle tanışma fırsatın olsaydı hangisiyle tanışmak isterdin?

5. Kendinle barışık biri misin yoksa sürekli kusur arayıp, huzursuz olan bir yapın mı var?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir işe başladığın zaman, o işi ne kadar sürede bitiriyorsun?

7. Bu renklerden birini seçer misin?

8. Zor bir dönemden geçmene rağmen, en yakın arkadaşların olarak gördüğün kişiler seni arayıp sormazsa ne yaparsın?

Sen çabuk sıkılan biri değilsin!

Eğlencenin dozunu kaçırmayı ve kendi zevklerine, isteklerine göre kafa dağıtmayı çok seviyor olabilirsin. Etrafındaki insanların sana karşı takındığı tavırları veya arkandan söylenen iyi, kötü dedikoduları asla umursamıyorsun. Ciddi kalman gereken durumlarda bile yüzündeki o istemsiz gülüşü yok edemiyorsun, her an patlayacakmışsın gibi bir halin var. Sürekli espri yapıyorsun, komik olmasa bile bunu sürdürüyorsun çünkü seni sen yapan şey mizahın olabilir. Kendine edilen lafları çok takmasan da sevdiğin ve gerçekten değer verdiğin biriyle uğraşıldığını gördüğünde deliye dönüyor olabilirsin. Umursamazlığının getirdiği bir özgüvene sahip olabilirsin. Yapmak istediğin ve söylemek istediğin şeyleri kimseden çekinmeden söyleyip, yapabiliyorsun. Seninle uğraşmaya çalışanlara fırsat veriyorsun çünkü senin için bir dalga, eğlence malzemesi çıkıyor olabilir. Kendi sevdiğin aktiviteleri yaptığın da asla sıkılmıyorsun ve bir işe başladıysan onu bitirene kadar uğraşıyorsun.

Sen çabuk sıkılan biri olabilirsin!

Fevri ve hiperaktif bir yapıya sahip olabilirsin. Herhangi bir şeye başladığın zaman çok heyecanlı ve istekli olabilirsin ama sonra hevesin çabuk kaçıyor olabilir, o işi eski arzunla devam ettirmek istemeyebilirsin. Bunu sıklıkla yaşadığın için de sürekli kendinle tartışıyor da olabilirsin. Hayatı sorgulayan ve kafanın içinde hep cevap arayan bir yapın var. Sorumluluk almayı hiç sevmiyorsun ve gerçekleştirmen gereken hedeflerinin  olduğunu bilmek seni çok baskılıyor olabilir. Üzerinde sanki kara bulutlar dolanıyormuş gibi hissedebiliyorsun ve içini bir huzursuzluk kaplıyor olabilir. Yerine ve zamanına göre eğlenmesini iyi bilen, nerede nasıl konuşması gerektiğini düzgün çözümleyebilmiş birisin. Kıvrak zekanla sorunları en pratik yoldan çözmeye çalışıyor olabilirsin. Sana göre yalnız kalmak, gereksiz kalabalığın içinde bulunmaktan daha verimli geliyor.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
42
18
11
7
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın