Görüş Bildir
Haberler
Sürekli Düşüncelere Kapılan Bir Tip misin?

Sürekli Düşüncelere Kapılan Bir Tip misin?

Eda Hakim
12.11.2022 - 14:02

Kimi zaman boş boş durduğumuzda, kimi zaman da farklı ortamlardayken ansızın düşüncelere dalabiliyoruz ve farklı diyarlara yolculuk ediyoruz. Peki sen sürekli düşüncelere kapılan bir tip misin? Kafanı kurcalayan sorular varsa cevabına hazırladığımız bu testle ulaşabilirsin. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Karşındaki kişi hararetli bir şekilde bir konuyu anlatırken onu hiç dinlemediğin oldu mu?

3. Arkadaşlarınla plan yaparken hevesli oluyor musun?

4. Sevgilinle kavga ettin ama gönlünü almasını bekliyorsun, ne yaparsın?

5. Bir renk seçer misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kendine bir tavsiye verecek olsaydın, bu ne olurdu?

7. Bir Muhteşem Yüzyıl karakteri seçmeni istesek?

8. Kendini nasıl tanımlarsın?

Sen sürekli düşüncelere kapılan bir tip olabilirsin!

Sen arkadaş ortamında gülüp eğlenmene rağmen  sürekli düşüncelere dalıp, aklını kurcalayan olaylarla moralini bozabilen bir yapıya sahip olabilirsin. İnsanların sana karşı sergiledikleri tavırları çok fazla kafana takıyorsun ve bunları problem yapabilecek derecede büyütüyor olabilirsin. Sana emir verilmesinden nefret ediyorsun, bildiğin bir işi güzelce yapman gerektiğini vurgulayan insanlara karşı antipatik bir davranış uyguluyorsun ve kanının ısınamadığı kişilere karşı da hafif bir kin besliyorsun. Ruh hali sürekli değişen ve bir dediği bir dediğini tutmayan, dengesiz bir yapıya sahip olabilirsin. Anlayışlı ve empati yapabilen bir kişiliğe sahipsin fakat sana karşı aynı hassasiyeti göstermeyen insanlara karşı da oldukça acımasız davranabiliyorsun. Mantık çerçevesinde hareket etmeye çalışsan da duygularına söz geçiremediğin zamanlar çok fazla oluyor. Seni dinlemeyen ve fikirlerine saygı duymayan kişilere karşı da kuruluyorsun, onları adeta düşmanın belliyorsun. Sevdiklerine çok değer veriyorsun ve bazı zamanlar yalnız kalmak için an kovalıyorsun..

Sen sürekli düşüncelere kapılan bir tip olmayabilirsin!

Sen anı yaşamayı seven ve ufak şeylerden büyük mutluluk duyan bir yapıya sahip olabilirsin. Umursamaz ve ciddi kalamayan bir yapıya sahip olduğun için de etrafındaki kişiler veya olaylar kolay kolay senin canını sıkamıyor. Genellikle etrafına pozitif enerji saçan ve bundan haz alan bir yapıya sahip olduğun için de sosyal ilişkilerin çok gelişmiş olabilir. Çevrendekilere kolay güvenen ve sonrasında pişman olan bir tip olabilirsin. Sana karşı aynı tutarlılıkla ve sempatiyle yaklaşanlara karşı aynı davranışla karşılık veriyorsun, kimse hakkında kötü düşünmemeye çalışıyorsun. Hislerin kuvvetli olabilir ve bir şeyi içinden geçirdiysen o şey er ya da geç gerçekleşiyor olabilir. Temiz ve saf bir kalbe sahip birisin. Moralinin bozuk olduğu anlarda yakın arkadaşlarınla dertleşmeyi ve onlardan tavsiye almayı seviyor olabilirsin. Yalnız kalmak pek sana göre değil ama bazı zamanlar ihtiyacın olabiliyor..

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
9
6
3
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın