Görüş Bildir
Haberler
Senden Fenomen Olur mu?

Senden Fenomen Olur mu?

Eda Hakim
05.11.2022 - 20:55 Son Güncelleme: 24.10.2022 - 13:38

Senden fenomen olur mu? Kendini fenomen olarak hayal edebiliyor musun? Bunların cevabını merak ediyorsan hazırladığımız bu testi çözmeni tavsiye ediyoruz. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Sosyal biri olduğunu düşünüyor musun?

3. Yaratıcı bir yapıya sahip misin, kolaylıkla fikir üretebiliyor musun?

4. Sosyal medya hakkında ne düşünüyorsun?

5. Çevrendekiler seni nasıl tanımlar?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu dizilerden birini seçer misin? (İzlemediysen de sorun değil, sana yakın gelen diziyi seçebilirsin.)

7. Bu şarkıcılardan sana yakın geleni seçer misin?

8. Sen şansa inanır mısın yoksa sürekli çalışmanın sonuç vereceğine mi inanıyorsun?

Senden fenomen olabilir!

Sen çok sosyal ve çevrendekilerle çok iyi anlaşan biri olabilirsin. Kibarlığın ve gösterişli tavırların sayesinde etrafındakilerin ilgisini çekmek hiç zor değil.  Yardımseversin ve çok güzel dert dinleyip, tavsiye verebiliyorsun. Kıvrak bir zekaya sahipsin, kolaylıkla fikir üretebiliyorsun. Kendine has düşüncelerin ve tarzın var. Atılgan ve sürekli konuşmaya meyilli bir yapıya sahipsin. Süreklilik gerektiren işleri devam ettirebiliyorsun ve sorumluluk sahibi biri olabilirsin. Bu kadar sosyal olmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşıyor olabilirsin. İletişim açısından asla zorluk çekmeyen bir yapın olduğu için çekinmeden istediğin şeyleri söyleyebiliyor ve hareketlerini kısıtlamıyorsun. Nerede, nasıl davranması gerektiğini iyi bilen birisin.

Senden fenomen olmayabilir!

Sen yapı itibariyle çok üşengeç birisin ve bir şeyleri devamlı yapabilecek heves senin içinde bulunmuyor olabilir. Çabuk sıkılan ve başladığı işi sürekli yarım bırakan bir yapıya sahipsin. Etrafında az ve öz kişiler bulunduruyorsun, yapmacıklık asla göre değil. Tavrını ve hareketlerini bulunduğun ortama göre belirliyorsun, çok konuşan bir yapıya sahip değilsin. Utangaç ve çekingen bir yapın yok ama kolay kolay çevrendekilerle de iletişim kurmuyorsun. Samimi, yakın olmadığın insanlara karşı soğuk birisin ama zaman geçtikçe içini karşındakine açabiliyorsun. Kendi yararına olacak şeyleri takip etmeyi ve kendine bilgi katacak aktivitelerde yer almayı daha çok tercih ediyorsun.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
72
26
13
10
9
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın