Görüş Bildir
Haberler
Meraklı Bir Kişiliğe Sahip misin?

Meraklı Bir Kişiliğe Sahip misin?

Eda Hakim
22.11.2022 - 15:24 Son Güncelleme: 22.11.2022 - 15:30

Meraklı ve konuşulan her konuya hemen damlayan bir yapıya sahip olduğunu düşünüyor musun yoksa asla umursamayan ve kendi halinde takılan biri misin? Soruna bir cevap arıyorsan hazırladığımız bu testi çözmeni öneririz. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Herkes tarafından konuşulan bomba bir dedikodu, senin bulunduğun grupta da konuşulmaya başlandı. Konuşmalara katılır mısın yoksa ilgini çekmez mi?

3. Kendinle alakalı sevmediğin bir özellik var mı?

4. Arkadaş grubuna yeni biri katıldı ve seninle iyi geçinen biri değil, ne yaparsın?

5. Sırf sana ısınmadığı için senin hakkında asılsız bir dedikodu çıkaran biri var, ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir renk seçmeni istesek?

7. Sürekli geçmişi düşünür müsün?

Sen meraklı bir yapıya sahip olabilirsin!

Sen kişilik olarak aşırı hiperaktif ve yerinde duramayan biri olabilirsin. Etrafında konuşulan her konuya hakim olmalı, bu konular hakkında fikrini belirtmek istiyor olabilirsin. Senden bir şeyler gizlendiği zaman çok sinirleniyorsun ve kafanda binlerce senaryo kuruyor olabilirsin. İnsanların seninle konuşurken nasıl bir yüz ifadesi sergilediklerine, mimiklerine ve ses tonlarına çok dikkat ediyorsun. Güzel tavsiyeler verebilen aynı zamanda karşındaki kişiyi hiçbir şekilde yargılamayan bir insan olabilirsin. Meraklı yapın bazı zamanlar senin üzülmene ve bilmek istemediğin şeyleri öğrenmene sebep olabiliyor. Bir ortamda en çok dikkat çeken kişi sen olabilirsin. Çevrendekilerden seni ayıran bir enerjin ve farklı bir auran var. Seninle iyi geçinenlere karşı ılımlı ve pozitif olduğun kadar, ilk görüşte ısınamadığın insanlara karşı bir  o kadar da huysuz davranıyorsun. Birinin bir hatasını gördüğün zaman ifşalamak için zaman kolluyor bile olabilirsin. İkinci şans veren biri değilsin ve duygularını çok yoğun yaşıyorsun. Sevdiklerine karşı çok hassassın ve onların iyiliği için sürekli çabalayan bir yapıya sahipsin.

Sen meraklı bir yapıya sahip olmayabilirsin!

Sen kendi halinde takılan ve çevrende yaşanan olayları umursamayan bir yapıya sahipsin. İçinde merak duygusuna dair kırıntı çok az bulunuyor. Sadece kendine ve sevdiklerine odaklanmış bir kişilik olduğun için de çok fazla arkadaşa sahip olmayabilirsin. Yeri geldiğinde sosyalleşmesini bilen ve demek istediklerini çekinmeden dile getiren bir yapıya sahipsin. Kimseden bir korkun veya çekincen bulunmuyor. Yalnız kaldığın zamanlarda daha üretken ve yaratıcı olduğunu hissediyor olabilirsin bu nedenle de çoğu zaman yalnız takılıyorsun. Az ve öz dostlara sahipsin, kalabalık ortamlar asla sana göre değil. Kafanı dinlemek için hep zaman kolluyorsun ve gürültüye gelemiyorsun. Kendinle alakalı çatıştığın bazı konular olabilir, benliğine zaman tanımalısın ve kafandaki saçma düşünceleri bir kenara bırakmalısın. Farklı bir tarza ve kendine özgü düşüncelere sahipsin. İkili ilişkilerinde çok sadıksın ve arkadaşlarınla olan iletişimin, mizah yeteneğin çok gelişmiş olabilirsin.

8. Kahve insanı mısın yoksa çay mı?

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
40
14
10
5
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın