Görüş Bildir
Haberler
İnce Düşünceli Biri misin?

İnce Düşünceli Biri misin?

Eda Hakim
26.11.2022 - 18:20 Son Güncelleme: 26.11.2022 - 18:21

Düşünceli biri misin, detaylara önem veriyor musun yoksa hafif bir bencillik bünyende barındırıyor musun? Sorularına cevap aramak istiyorsan hazırladığımız bu testi çözmeni tavsiye ediyoruz. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. En yakın arkadaşın senin pek tasvip etmeyeceğin bir olayı yaşadığını anlattı. Onu yargılar mısın yoksa anlayışla mı karşılarsın?

3. Sana yapılan bir hatayı affeder misin?

4. Çevrendeki biri, bir işi yapmak için fazla heyecanlı ve tedirgin. Ona cesaret verir misin yoksa kendine inanmıyorsa vazgeçmesini mi söylersin?

5. Bu renklerden birini seçer misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu dizilerden birini seçer misin? (Dizileri izlemediysen de sorun değil, sana yakın geleni seçebilirsin.)

7. İltifat alınca ne hissediyorsun?

8. Bu filmlerden birini seçmeni istesek?

Sen ince düşünceli biri olabilirsin!

Sen karşındaki kişinin fikirlerine değer veren ve ona empatiyle yaklaşabilen biri olabilirsin. Cesur ve anlayışlı yapın sayesinde çevrendeki insanlar sana bir şey danışırken asla çekinmiyor, senin fikirlerine tavsiyelerine çok önem veriyorlar. Empati yeteneğin çok gelişmiş olabilir. Duygularını çok yoğun yaşayan ve bunu da dışarıya kolaylıkla yansıtabilen birisin. Genel ruh halin neşeli ve eğlenceli olsa bile bazı zamanlar mental olarak kendini iyi hissetmiyor olabilirsin. Bulunduğun grubun akıl hocası görevini sen üstleniyorsun. Bir sorun olduğunda, onu çözmek için çok uğraş veriyorsun ve otoriter kimliğin çok baskın. Liderlik ruhun ve anaç bir yapın var. Yargılamayan ama sorgulayan birisin ve etrafındaki insanları da bu yönünle cezbediyor olabilirsin. Sana kötülükle yaklaşana aynı davranışla cevap vermiyorsun. Kindar ve nefret besleyen bir yapın yok. Sakinlik, huzur senin için çok önemli. Sevdiklerine çok değer veriyorsun ve ince detaylarla aran baya iyi..

Sen ince düşünceli biri olmayabilirsin!

Kendi isteklerini ve kendi doğrularını çevrendeki kişilere diretiyor olabilirsin. Yalnız kalmak, kendinle zaman geçirmek senin için terapi gibi olabilir. Sen daha dün ne yediğini unutabilirsin ama sana yapılan bir hakareti, yanlışı asla unutmuyorsun. Sanki yeniymiş gibi içini taze bir nefret kaplıyor. Detaylarla işi olan biri değilsin. Ya siyahsın ya da beyaz, gri değilsin. Gri olanları da hayatında barındırmıyorsun. Geçmişte yaptığın bazı şeylerden pişmanlık duyuyor olabilirsin ve hala bunları kafanın bir köşesinde tutup, sürekli gündeme getiriyorsun. Sevdiğin insanlara gerçekten değer veriyorsun ve senin sevgin asla yapmacık veya sahte değil. Soğukkanlı ve ciddi bir görüntün var ve seni tanımayanlar seni ''itici'' olarak tanımlayabilir fakat samimi olduğun kişilere karşı tam bir mizah makinesisin. Hislerini ve duygularını her ne kadar yoğun yaşasan da bunu dışarıya yansıtamıyorsun. Sevincini de üzüntünü de içinde yaşayan birisin.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
44
34
9
8
7
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Osman çin

Sen ince düşünceli biri olabilirsin!

Mustafa Muatafa

Sen ince düşünceli biri olmayabilirsin!

Diğdem Çakır

Sen ince düşünceli biri olabilirsin seçtiğim onca şeye rağmen