Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Merhametlisin?

Ne Kadar Merhametlisin?

Eda Hakim
23.11.2022 - 15:00

Merhametli olduğunu düşünüyor musun yoksa acımasız bir tarafa da sahip misin? Ne kadar merhametli olduğunu merak ediyorsan hazırladığımız bu testi çözmeni tavsiye ediyoruz. Hadi testi çöz ve eğlenmene bak!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Değer verdiğin biri sana kaşı yapmaması gereken bir davranışta bulunursa, ne tepki verirsin?

3. Kendini tanımlayabilecek bir kelimeyi seçer misin?

4. Bir renk olsaydın bu hangi renk olurdu?

5. Hiç haz etmediğin birinin acil yardıma ihtiyacı olursa, ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu Marvel karakterlerinden birini seçer misin?

7. Her insanın bencilleştiği zamanlar olabiliyor, peki sen kendi bencilliğini 1-10 arasında puanlar mısın?

8. Uzun zamandır konuşmadığın ve bir sebepten ötürü kırgın olduğun en yakın arkadaşınla arandaki buzları eritmek için bir adım atar mısın yoksa ondan bir hamle mi beklersin?

Sen, çok merhametli bir yapıya sahip olabilirsin!

Sen, etrafındaki insanlara ve diyalogda bulunduğun kişilere karşı anlayışlı bir tavır sergileyen biri olabilirsin. Kimseyi yargılamıyorsun ve kimsenin arkasından konuşmuyorsun. Seni sen yapan şey ise aşırı derecede adil olman, aynı zamanda merhametli bir kişiliğe sahip olman olabilir. Seni yoran ve fikirlerine saygı duymayan insanları nazik bir şekilde hayatından çıkarabiliyorsun. Sana karşı iyi davranan kişilere sen de aynı hassasiyetle yaklaşıyorsun ama arkandan kuyu kazanlara da güzel bir ders vermek için çabalıyor olabilirsin. Aşırı zekisin ve pratik çözümlere sahip birisin. Olayları hemen kavrayıp, hızlıca çözüm üretebiliyorsun. Sana karşı bir yanlış yapan bireylere acımasız yaklaşmaya çalışsan da merhametine yeniliyorsun..

Sen, az merhametli bir yapıya sahip olabilirsin!

Sen başarı ve güç için her şeyi yapabilecek potansiyele sahip birisin. Kendine olan güvenin ve liderlik vasfın çok yüksek olabilir. Sana yapamazsın diyen kişilerin dileklerinin geri tepmesi için var gücünle çalışıp, çabalayan bir kişiliğe sahip olabilirsin. Bazı konularda merhametli olsan da acımasız ve kimsenin gözünün yaşına bakmayan birisin. Acırsan acınacak duruma düşersin sözünü kendine motto edinmiş olabilirsin. Fikirlerine ve sana saygı duyan insanlarla değişik bir bağ kuruyor olabilirsin. Otorite sahibisin ve iplerin her daim senin elinde olması gerekiyor. Aksi takdirde hırçın ve asabi tarafını gösteriyor olabilirsin. Hırslı ve bazı zamanlarda da hırsına yenik düştüğün anlar yaşıyor olabilirsin. Bu durumdan da şikayetçi oluyorsun ama kendine engel olamıyorsun. Sevdiklerine karşı çok düşünceli ve hassas yaklaşıyorsun, onların dertlerini kendine dert ediniyor olabilirsin.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
43
10
7
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yengegeldikmi

"Sen, çok merhametli bir yapıya sahip olabilirsin!" olabilir miyim? Ahhh ah Şehzade Mustafa, sana bunu yapan bana neler yapmaz!

Manav Yörük

Sen, az merhametli bir yapıya sahip olabilirsin! Sen başarı ve güç için her şeyi yapabilecek potansiyele sahip birisin. Kendine olan güvenin ve liderlik vasf... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Sen, az merhametli bir yapıya sahip olabilirsin!