Görüş Bildir
Haberler
Gergin misin?

Gergin misin?

Eda Hakim
20.11.2022 - 14:25

Asabi bir görünüm sergileyip etrafındakileri geriyor musun yoksa oldukça ılımlı ve çevrendekilere uyum sağlayabilen biri misin? Aklındaki soru işaretlerini gidermek istiyorsan, hazırladığımız bu testi çözmeni tavsiye ediyoruz. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Haz etmediğin biri en yakın arkadaşınla arkadaş olsa, ne tepki verirsin?

3. Kendinde en nefret ettiğin özellik nedir?

4. Bu dizi karakterlerinden birini seçer misin? (Tanımıyorsan da sorun değil, sana yakın geleni seçebilirsin.)

5. Sürekli beynini kemiren düşüncelerin içine kapılıyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sorunlardan kaçıyor musun?

7. Hatalarından ders alan bir yapıya sahip misin yoksa aynı hatayı tekrar tekrar yapar mısın?

7. Hatalarından ders alan bir yapıya sahip misin yoksa aynı hatayı tekrar tekrar yapar mısın?

8. Bir renk seçmeni istesek?

Sen gergin bir yapıya sahip olabilirsin!

Sen başladığın işi bitirme konusunda gerçekten çok katı kurallara sahip olabilirsin. Ciddiyetin ve soğukkanlılığın etrafındaki insanları ürkütüyor olabilir. Girdiğin ortamda nerede nasıl konuşmasını bilmeyen insanlara aşırı derecede uyuz oluyorsun ve onları bir kaşık suda boğasın geliyor olabilir. Sana yapman gereken şeyleri sürekli hatırlatan ve baskı kuran herkese karşı bir duvar örmüş olabilirsin. Otorite takıntın ve liderlik vasfın seni tanımlayan özelliklerinden olabilir. Çevrendekileri yönetme isteğin ve kontrol manyaklığın da, seni tanımayan ve seninle samimi olmayan insanları itiyor olabilir. Sürekli senin hakkında atıp tutan ve asılsız dedikodular çıkaran kişiler, etrafında çok fazla olabilir. Bunun sebebi de seni asla çekememeleri ve kıskanmaları olabilir. Ciddi ve gergin görüntünün altında aslında gerçekten duygusal, hassas biri yatıyor olabilir.

Sen gergin bir yapıya sahip değilsin!

Sen gerginlikten ve gergin ortamlardan nefret eden bir yapıya sahip olabilirsin. İnsanların senin hakkında ne konuştukları veya senin hakkında ne söyledikleri senin asla umurunda değil. Sen sadece kendi hedeflerini gerçekleştirmek üzere tasarladığı adımları başarmak istiyorsun, bunun için de çevrendekiler ne yapmış ne demiş diye boş mevzularla kafanı doldurmuyorsun. Sana karşı bir hata yapıldığı zaman içten içe o hatayı yapan kişiyi affetmiyorsun ama onun yüzüne karşı affetmiş gibi yapıyor olabilirsin. Daha sonra bir tartışma yaşadığınız zaman geçmişi yüzüne vurabilen bir tarafın da mevcut olabilir. Başarı ve güç senin için çok önemli. İnsanların sana ve fikirlerine saygı duyması senin gururunu okşayan ve egonu tatmin eden şeyler olabilir. Dostlarına ve ailene çok değer veriyorsun, onlar için her şeyi yapabilirsin, engel tanımıyorsun.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
49
21
4
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın