Görüş Bildir
Haberler
Neden Sürekli Ağlıyorsun?

Neden Sürekli Ağlıyorsun?

Eda Hakim
12.11.2022 - 16:36 Son Güncelleme: 18.10.2022 - 20:01

Neden sürekli ağlama ihtiyacı hissediyorsun? Sen de bu sorunun cevabını merak ediyorsan hazırladığımız bu testi çözmeni tavsiye ediyoruz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Bir öz eleştiri yapacak olursan, kendini takıntılı olarak görüyor musun?

3. İnsan dolu bir odada kendini yalnız hissettiğin oluyor mu?

4. Kalbini kıran insanlara karşı nasıl bir tavır sergilersin?

5. Geçmişte yaptığın şeylerden pişmanlık duyuyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ekonomik açıdan zorlandığın vakitler yaşadın mı, yaşıyor musun?

7. Sevgiline çok aşıksın ama sana ihanet edip, aldattı. Ne yaparsın?

8. Aşağıdaki dizilerden birini seçmeni istesek? (Dizileri izlemediysen de sorun değil, sana yakın geleni işaretleyebilirsin.)

Sen yalnız hissettiğin için sürekli ağlıyor olabilirsin!

Sen kalabalık ortamlarda hep bulunuyorsun ama içten içe kendini hep yalnız hissediyorsun. Seni anlayan ve yanında rahat hissettiğin insan sayısı bir elinin parmağını geçmiyor olabilir. Doya doya gülüp, eğlenmek istiyorsun ama bulunduğun ortamlar buna sanki müsaade etmiyor. Gece vakti senin için en riskli zamanlar olabilir. Gün içinde bir şekilde olayları ve kişileri geçiştirebilirsin ama yatağa girdiğin an düşüncelerinle, zihnindeki kaosla baş başa kalıyorsun. Sürekli geçmişi düşünüyor olabilirsin ve geçmişinde yaptığın bazı şeylerden pişmanlık duyuyorsun. En ufak olayları bile kendi içinde çok büyütüyorsun ve bu da senin beynini ele geçiriyor. Seni sevindiren durumları en yakın gördüğün kişilere bile anlatmak da çekiniyor olabilirsin. Kabuğuna çekilmişsin ve kendini çevreden soyutlamaya çalışıyor olabilirsin.

Sen terk edilmekten korktuğun için sürekli ağlıyor olabilirsin!

Sen sevdiklerine ve yakın çevrene çok değer veren birisi olabilirsin. Duygularını çok yoğun yaşamana rağmen bu duygularını dışarıya, etrafına yansıtmayı sevmiyorsun çünkü hislerini belli edersen bu hislerini sana karşı kullanabileceklerini düşünüyorsun ve bunu zayıflık olarak görüyorsun. Bağlanmak sana göre değil, işin sonunda bağlanınca üzülen tarafın sen olmasından korkuyorsun ve hayatı kendi kafana göre yaşamayı tercih ediyorsun. Terk edilmek, bir başına bırakılmak senin için fobi olabilir. Sert ve umursamaz görünümünün altında hassas, ince detaylara önem veren birisi yatıyor olabilir.

Sen kendini boşlukta hissettiğin için sürekli ağlıyor olabilirsin!

Sen bu hayatta tam olarak ne yapacağına karar veremiyor olabilirsin. Bazı hedeflerin ve gerçekleştirmek istediğin hayaller olabilir ama nereden başlayacağını bilmiyorsun. Kafan çok karışık ve nasıl düşüneceğini, nasıl hareket edeceğini kestiremiyorsun. Sürekli ikilemdesin ve aşırı kararsızsın. Kendini koca bir boşluk içinde görüyorsun ve bu boşluk her geçen gün artıyor olabilir. Güçlü mizacının altında yorgun ve çabalamaktan sıkılmış biri bulunuyor. Keskin zekalısın ve kendi işini kendi gören biri olmana rağmen bazı zamanlar başkalarına ihtiyaç duyuyorsun, yardım almak için çok düşünüyorsun.

Sen üzerindeki baskılardan bıktığın için sürekli ağlıyor olabilirsin!

Hayatta yaşadığın zorluklardan ve yaşamın sana getirdiği şeytani şeyler seni çok bıktırmış. Çevrendekilere sürekli güvenmişsin ve her defasında sırtından bıçaklanmışsın. Geçmişin senin beynini hep tırmalıyor ama önüne bakmak için de büyük bir hırsla çaba sarf ediyorsun. Sevdiğin insanlara çok değer veriyorsun ve onlar için her şeyi yapabilecek potansiyel sende mevcut. Etrafındaki insanlara kendini kanıtlama çabasına giriyorsun ve bu durumdan çok sıkılmışsın. Onaylanma ihtiyacı ve kabul görmek senin için çok önemli olmuş ama bazı şeylerin farkına geç de olsa varabilmişsin.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
58
17
11
7
6
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sevda Hanım

bu testide ağlayarak çözmem peki kaçıncı seviye?

pofudukpofyumak

Sevdahanım, Rica ederim ağlamayınız kuzum, ne oluyorsunuz 🥹🥹

Eren YAŞAR

Sen üzerindeki baskılardan bıktığın için sürekli ağlıyor olabilirsin! Hayatta yaşadığın zorluklardan ve yaşamın sana getirdiği şeytani şeyler seni çok bıktır... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Sen yalnız hissettiğin için sürekli ağlıyor olabilirsin!