Görüş Bildir
Haberler
Sportif Bir Yapıya Sahip misin?

Sportif Bir Yapıya Sahip misin?

Eda Hakim
02.12.2022 - 16:50

Spora ilgi duyan bir kişiliğe sahip olduğunu düşünüyor musun yoksa sporla uzaktan yakından alakan yok mu? Ne kadar sportif biri olduğunu öğrenmek istiyorsan, hazırladığımız bu testi çözerek bir cevaba ulaşabilirsin. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Sabah erken kalkmaya özen gösteriyor musun yoksa uykuna düşkün müsün?

3. Uyanınca düzenli uyguladığın bir sabah rutinin var mı?

4. Bir dizi karakteri olsaydın, aşağıdakilerden hangisi olurdun?

5. Seni sen yapan en önemli özelliğin nedir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir renk seçer misin?

7. Hangi Game of Thrones karakteri sana daha yakın geliyor?

8. Çay içmeyi mi daha çok tercih edersin yoksa kahve içmeyi mi?

Sen, baya sportif bir yapıya sahip olabilirsin!

Sen, planlı programlı bir hayat yaşamayı tercih eden ve bu döngüde hayatını sürdürmek isteyen bir kişiliğe sahip olabilirsin. Hedeflerini her daim yazan, gerçekleşmesi için büyük bir çaba sarf eden birisin. Sürekli yeni şeyler keşfetmek için ekstra çabaladığın için de sosyal ilişkilerin çok kuvvetli olabilir. Kimseden herhangi bir çekincen yok ve ne demek istiyorsan, ne yapmak istiyorsan onu gerçekleştiren bir yapıya sahipsin. Spor senin hayatında her zaman olan bir aktivite gibi gözüküyor. Moralin bozulduğunda, kötü hissettiğinde, kafa dağıtmak istediğinde her zaman ilk başvurduğun yöntem spor yapmak olabilir. Üşendiğin veya spor yapmak istemediğin zamanlarda bile kısa bir yürüyüşle modunu yükseltebiliyorsun. Sevdiklerine çok değer veriyorsun. Özellikle ailen senin hayatının tam ortasındaki en önemli şey. Arkadaşlık ilişkilerinde de çok anlayışlı, anaç bir tavır sergiliyor olabilirsin. Sürekli tavsiyeler veren bir kişiliğe sahip olduğun için de insanların ilgisini kolaylıkla çekebiliyorsun.

Sen, sportif bir yapıya sahip olmayabilirsin!

Sen, eğlence düşkünü ve sadece kendi zevklerine göre bir hayat sürdürmeyi isteyen bir yapıya sahip olabilirsin. Sorumluluk almaktan nefret ediyorsun ve büyük sorumlulukların, ciddi sonuçlar doğuracak işlerin içine girmek istemiyorsun. Kendini düşünen ve hafif bencil takılan bir kişiliğe sahip olabilirsin. Sana karşı nasıl davranılıyorsa sen de aynı şekilde karşındaki kişiye öyle davranıyor olabilirsin. Anlayışlı ve düşünceli bir tarafa sahipsin ama aynı zamanda da çok üşengeç bir tarafın da mevcut olabilir. Seni bir odaya tek başına bıraksalar ve istediğin dizi/filmleri izleyebilsen, kısacası odana küçük bir yaşam alanı kursan bunu garipsemeyebilirsin. Seni olduğun gibi kabul eden insanlara karşı çok ılımlı yaklaşıyorsun ve onlarla arandaki bağı kuvvetlendirmek için elinden geleni yapıyor olabilirsin. Sporla pek ilgin yok gibi gözüküyor. Onun yerine kendine uyan, sevdiğin başka aktivitelere yönelmeyi tercih ediyor olabilirsin.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
5
5
5
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Sen, sportif bir yapıya sahip olmayabilirsin!