Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Azimlisin?

Ne Kadar Azimlisin?

Eda Hakim
30.11.2022 - 18:52

Azimli ve hırslı bir yöne mi sahipsin yoksa çabuk pes edebilen bir yapıya mı sahipsin? Bir cevaba ulaşmak istiyorsan hazırladığımız bu testi çözebilirsin. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Kendine oluşturduğun bir hedef listen var mı?

3. Kendinde en beğenmediğin özelliğin aşağıdakilerden hangisi olabilir?

4. İstediğin şeyi başarmak için her şeyi yapar mısın?

5. Peki sen çay insanı mısın yoksa kahve mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kötü hissettiğin zamanlarda ne yapmayı tercih edersin?

7. Favori Harry Potter karakterini seçer misin? (Seriyi izlemediysen de sorun değil, sana yakın geleni seçebilirsin.)

8. Bir renk seçmeni istesek?

Sen, çok azimli bir yapıya sahip olabilirsin!

Sen, başarmak istediklerin uğruna her şeyi yapabilecek potansiyele sahip biri olabilirsin. İnsanların senin hakkındaki düşünceleri, fikirleri veya arkandan atıp tutmaları asla umurunda değil. Sen sadece kendi yolunda, kendi hedeflerinde ve kendi arzuların doğrultusunda ilerleyip, onların peşinden giden bir kişiliğe sahipsin. Diğer insanlar seni ilgilendirmiyor, daha doğrusu ilgini çekmiyor. Sevdiklerine karşı farklı bir bağ ile bağlısın ve hassas, duygusal bir tarafa sahipsin. Kendinle çeliştiğin zamanlar çok olsa da aslında dediğim dedik ve kararlı bir insansın. Başarmak istediğin şeyler için çok fazla çabalıyorsun ve azimli yapın bazı durumlarda hırsa dönebiliyor. Bu yönüne biraz dikkat etsen senin için daha iyi olabilir çünkü hırsın seni kör edebiliyor. Liderlik vasfın ve kara mizahın oldukça yüksek. Çevrendekilerle iletişimin ve sosyal ilişkilerin de baya gelişmiş olabilir.

Sen, çabuk pes edebilen bir yapıya sahip olabilirsin!

Sen, kendinle barışık olmaya çalışan ama her fırsatta kendini yeren biri olabilirsin. Kendinle alakalı sevmediğin özellikler kafanı sürekli kurcalıyor olabilir. Sürekli insanların ne düşündüğünü ve senin hakkındaki fikirlerini çok önemsiyorsun, bu durumda haliyle canını çok sıkıyor. Sevdiklerine çok önem veriyorsun ve onlar için her şeyi yapabilecek potansiyel senin içinde çok fazla var. Sana yapılan herhangi kötü bir davranışı tolere edebilirsin ama değer verdiğin insanlara karşı yapılan bir kötülüğü asla affetmiyorsun ve onların için mücadele ediyorsun. Sen çabuk parlayan ve çabuk sönen bir kişiliğe sahip olabilirsin. Bir işe başlamadan önce çok istekli olup, işin ortasında sıkıntıdan patlayabiliyorsun, bu özelliğin de seni mental olarak yorabiliyor. Düzenli aralıklarla bir hedef listesi oluşturuyor olabilirsin ama hevesini kursağında bıraktırdığın çok fazla anı da canlandırıyorsun.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
46
17
14
8
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın