Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Özgürsün?

Ne Kadar Özgürsün?

Eda Hakim
30.11.2022 - 13:05

Özgürlüğüne düşkün müsün yoksa bu senin için bir düşünceden mi ibaret? Hazırladığımız bu testi çözerek bir cevaba ulaşabilirsin. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Bir ortamda kendi fikrini belirttiğinde bir başkası buna karşı çıkarsa, ne tepki verirsin?

3. Seni en çok yoran insan tipi nedir?

4. Kendinle barışık olduğunu düşünüyor musun?

5. Bir renk seçmeni istesek?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kararlarını verirken başkalarına danışıyor musun yoksa kendi başına mı karar veriyorsun?

7. Aşağıdaki yiyeceklerden hangisini yemeyi şuan tercih edersin?

8. Peki, sen cidden özgür olduğunu düşünüyor musun?

Sen, çok özgür bir yapıya sahip olabilirsin!

Sen bağımsızlığına ve kısıtlanmamana çok önem veriyor olabilirsin. Kendine has kurallara ve kendine has bir tarza sahip bir yapıya sahip olabilirsin. Fikirlerini beyan ederken veya bunu başkalarına karşı sunarken asla çekinmiyorsun ve istediğin her şeyi çat çat söyleyebilecek özgüvene sahip bir kişiliğe sahipsin. Sana karşı iyi yaklaşanlara sen de aynı hassasiyetle yaklaşıyorsun ama aksi türlüsüne şahit olursan, senin aklınla oyun oynamaya çalışanlarla sen bin kat daha fazla oynuyorsun. Tahammül seviyesi yüksek birisin fakat sınırlarını aşan  insanlar olduğu zaman patlamaya hazır bir bomba gibi küplere biniyorsun. Sevdiğin insanlara çok fazla değer veriyorsun ama aynı karşılığı alamayınca modun çabucak düşüyor ve insanlara kolay kolay güvenip, içini açmamaya karar verebiliyorsun. Ani kararlar verip, fevri davranışlarda bulunsan da, mantıklı hareketler sergilemeye çalışıyorsun. Birine ne kadar değer verirsen ver, ne kadar seversen sev, eğer seni kısıtlayıp sana karışmaya çalışıyorsa hemen o kişiden soğuyabiliyorsun.

Sen, özgür bir yapıya sahip olmayabilirsin!

Sana, çevrendeki insanlar sürekli karışıyor ve sürekli fikirlerine, düşüncelerine kendi düşüncelerini ekliyor olabilir. Asabi ve sinirli bir yapıya sahip olabilirsin, çabuk parlayan, alınganlık derecesi yüksek bir kişiliksin. Aşırı zeki bir yapıya sahip olduğun için de etrafındaki olayları ve sorunları kolaylıkla analiz edebiliyorsun. Yalnız takılmak ve yalnız başına düşüncelere kapılmak senin için bir hobi olabilir. Kalabalık ortamlara ve gürültülü insanlara tahammülün sıfır denebilecek kadar az olabilir. Aktivitelere katılan ve sürekli etkinlik peşinde koşan bir yapıya sahip değilsin. Samimi olduğun insanlara karşı çok ılımlı yaklaşabiliyorsun ama tanımadığın kişilerle iletişim kurmakta pek de iyi sayılmazsın. Seni sen yapan en önemli özelliğin yardımsever biri olman ve yardıma ihtiyacı olan insanlara tavsiyeler vermen olabilir. Kindar ve bencil bir yapıya sahip değilsin, elinden geldiğince sinirlerine hakim olmaya çalışıyor olabilirsin.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
41
14
9
6
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Enes

Sen, özgür bir yapıya sahip olmayabilirsin! Sana, çevrendeki insanlar sürekli karışıyor ve sürekli fikirlerine, düşüncelerine kendi düşüncelerini ekliyor ola... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Sen, çok özgür bir yapıya sahip olabilirsin! Bu doğru.

yengegeldikmi

"Sen, çok özgür bir yapıya sahip olabilirsin! Birine ne kadar değer verirsen ver, ne kadar seversen sev, eğer seni kısıtlayıp sana karışmaya çalışıyorsa heme... Devamını Gör