Görüş Bildir
Haberler
Kendinle Gurur Duyuyor musun?

Kendinle Gurur Duyuyor musun?

Eda Hakim
15.11.2022 - 17:33

Kendinle gurur duyuyor musun yoksa sürekli kendini yeren bir yapıya mı sahipsin? Bunun cevabına hazırladığımız testi çözerek ulaşabilirsin. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Herhangi bir işi başarman için seni baskılayan kişiler çevrende bulunuyor mu?

3. Zorlandığın ve bir çıkış yolu aradığın zamanlarda genelde ne yapmayı tercih edersin?

4. Bir renk seçer misin?

5. Bu dizi karakterlerinden birini seçer misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu filmlerden birini seçer misin?

7. Sana ihanet eden bir yakınını affeder misin?

8. Sevdiğin insanlara koşulsuz inanıyor musun?

Sen kendinle gurur duyuyor olabilirsin!

Sen, hatalarından ders çıkaran ve bu hataları tekrarlamamaya çalışan bir yapıya sahip olabilirsin. Kendinle alakalı beğenmediğin ve haz etmediğin özellikler mevcut ama bunları kafana takıp kendini yerecek duruma sokmuyorsun. Sevdiklerine çok değer veriyorsun ve onlar için her şeyi yapabilecek potansiyele sahipsin. Başladığın işi, büyük bir özenle devam ettiriyorsun ve disiplinli bir insansın. Laubali hareketlerden nefret  ediyorsun ve gevşek davranışlarda bulunan insanlarla arana mesafe koyuyorsun. Sır saklayabilen bir yapıya sahipsin ve gerçekten çok iyi bir dostsun. Etrafındaki insanlar tarafından birçok kez ihanete uğramış olsan bile hala çevrendekilere olan güvenin çok diri. Tanımadığın ve samimi olmadığın kişilerin yanında davranışlarını kontrol ediyorsun ve tam bir otorite bağımlısısın. Liderlik ruhun seni tanımlayabilecek en temel kişisel özelliklerinden biri olabilir. Başardığın ve sonunu getirebildiğin herhangi bir olay veya işten sonra kendine duyduğun gurur hissi de seni çok duygulandırıyor olabilir.

Sen kendinle gurur duymuyor olabilirsin!

Sen düşünceler içerisinde kendini kaybetmiş olabilirsin. Seni baskılayan ve üstüne gelen birçok etken hem kendi içinde hem de çevrendeki insanlarda çok fazla bulunuyor olabilir. Anın tadını çok çıkaran bir yapıya sahip olmayabilirsin, sürekli planlı hareketlerin var ve hep en iyisi olmak için çabalayan bir yapıda olabilirsin. Aklını kurcalayan, topluluk içindeyken bile yalnız hissettiğin, aklının bir köşesinde hep seni kemiren bir düşünceye sahip olduğun için de demoralize olduğun bir sürü an yaşıyor olabilirsin. Sevdiklerine çok değer vermene rağmen önceliği hep kendine vererek, hedeflediğin adımları gerçekleştirmek için var gücünle çabalıyorsun. Biraz gevşemeye ihtiyacın olabilir. Kusursuz ve mükemmel olmak için çabalayan bir tarafın bulunuyor ama bunun mümkün olmayacağını farkındasın. Üzerindeki baskılardan kurtulmak için de kendini yalnızlaştırdığın vakitler mevcut.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
10
9
5
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Diğdem Çakır

Sen kendinle gurur duymuyor olabilirsin!

Sen düşünceler içerisinde kendini kaybetmiş olabilirsin. Seni baskılayan ve üstüne gelen birçok etken hem kendi içinde hem de çevrendeki insanlarda çok fazla... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Sen kendinle gurur duymuyor olabilirsin!