Görüş Bildir
Haberler
Hangi Wednesday Dizisi Karakterisin?

etiket Hangi Wednesday Dizisi Karakterisin?

Eda Hakim
30.11.2022 - 13:42

İzleyiciler tarafından oldukça beğenilen ve oyunculuklarıyla herkesi kendine hayran bırakan, Addams Ailesi'nden Wednesday Addams karakterine dayanan Amerikan doğaüstü korku komedi Wednesday dizisinde hangi karakter olduğunu öğrenmek istiyorsan hazırladığımız bu testi çözerek bir yanıta ulaşabilirsin. İyi eğlenceler!

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Yaşını da belirtir misin?

3. Nevermore Akademisi'nde okuyacak olsaydın nasıl bir gücün olsun isterdin?

4. Herkesin önünde aşağılansaydın nasıl bir tavır sergilerdin?

5. Harry Potter izlediysen hangi Hogwarts binasına ait olduğunu seç bakalım.. (İzlemediysen, sana yakın geleni seçebilirsin.)

6. İnsanları yargılayan bir kişiliğe sahip olduğunu düşünüyor musun?

6. İnsanları yargılayan bir kişiliğe sahip olduğunu düşünüyor musun?

7. Yolda yürürken aşağıdaki Lady Gaga şarkılarından hangisini açıp, moda girmek istersin?

8. Aşağıdaki Wednesday dizisi karakterlerinden hangisini dostun olarak kabul etmek isterdin?

9. Bir hafta boyunca sadece bir yiyecekle beslenecek olsan, bu aşağıdakilerden hangisi olurdu?

10. Bir renk seçebilir misin?

Wednesday Addams!

Sen keskin zekanın vücut bulmuş hali olabilirsin. Canının istediği gibi hareket edip, istediklerini çekinmeden söyleyebiliyorsun. Senin hakkında ileri geri konuşan kişilere umursamaz bir tavır sergiliyorsun ve oldukça gamsız bir yapıya sahip olabilirsin. Etrafında olup biten veya hala olmaya devam eden olayları, problemleri hemen analiz edebiliyorsun ve yorumlama kabiliyeti çok yüksek birisi olabilirsin. Asabi ve çabuk sinirlenen bir yapıya sahip olsan da sevdiklerine çok fazla değer veriyorsun. Verdiğin bu değeri belki açıkça belli edemiyor olabilirsin ama bazı anlarda bunu gösterebildiğin durumlar olabiliyor. Dürüst ve yalandan nefret ettiğin için de fazla açık sözlüsün. İkili ilişkilerinde bir tık bencil davranabiliyorsun ama karşındaki kişiye derin hislerle bağlandığın zaman senin için en önemli şeylerden biri olabiliyor. Sevgini açıkça belli edemesen de, sergilediğin tavırlarla karşındaki kişiyi mest etmesini çok iyi biliyorsun. Kara mizahı olan ve bunu yerinde kullanabilen bir kabiliyete sahipsin. Seninle uğraşanlara bir yere kadar tahammül edebiliyorsun ama konu sevdiğin insanlara gelince adeta patlamaya hazır bir bomba gibi etrafına alev saçabiliyorsun.

Tyler Galpin!

Sen naif ve duygularını çok derin yaşayan biri olabilirsin. Hislerini çekinmeden direkt söyleyebiliyorsun ve bundan asla gocunmuyorsun. Sevdiğin ve değer verdiğin insanlara karşı aşırı korumacı olabilirsin ve oldukça zekisin ama bazı zamanlar salağa yatıp, etrafında dönen dolapları izlemeyi tercih edebiliyorsun. Sessiz sakin ve etliğe sütlüğe karışmayan bir yapıya sahip gibi görünsen de aslında kaosun ana merkezi bazı vakitler sen olabiliyorsun. Kendinle alakalı haz etmediğin veya özgüvensiz hissettiğin durumlar nadiren olabiliyor. Seni sen yapan en önemli özelliğin cesur oluşun olabilir. Bu iyi özelliklerinin yanında, çevrendekileri manipüle edebilen ve bunda çok iyi olan biri olabilirsin. İkili ilişkilerinde çok anlayışlı ve düşünceli bir kişiliğe sahip birisin. Kendi kararlarını vermekte biraz zorlanıyor olabilirsin ve etrafındaki kişilerin fikirlerine, düşüncelerine fazla önem veriyorsun.

Enid Sinclair!

Sen, arkadaşlık ilişkilerine çok önem veren biri olabilirsin. Senin için arkadaşlık, her şeyini paylaşabildiğin, ailen gibi gördüğün bir kavram gibi duruyor. Tarzına, bakımına kısacası dış görünümüne önem veren biri olabilirsin. Herkesle aranı iyi tutmak için çabalıyorsun çünkü gergin ortamlardan ve insanlarla aranın bozuk olmasından nefret ediyorsun. Sevdiklerine karşı tüm gardını indirebiliyorsun ve seni olduğun gibi görmelerini tercih ediyorsun. Sosyal ilişkilerin ve iletişimin çok kuvvetli olabilir. Tanımadığın ve yabancısı olduğun ortamlara girdiğin de bile hemen adapte olabiliyorsun. Seni yargılayan kişileri her ne kadar kafana takmamaya çalışsan da bu durum çoğu zaman canını sıkabiliyor. Böyle durumlarda yalnız kalıp, düşüncelere dalmayı çok seviyorsun ve istediğin şeyleri konuşmaktan çekinmemeye çalışarak eski benliğini geliştirmeye çalışıyor olabilirsin. Etrafında olup biten olaylara aşırı hakim olabilirsin, nerede bir sorun sıkıntı olursa veya nerede ne olursa hemen bu durumları öğrenebilen ve herkese tavsiyeler yağdıran bir kişiliğe sahip olabiliyorsun.

Xavier Thorpe!

Sen, mantık çerçevesinde hareket eden ve duygularına yenilmemeye çalışan bir yapıya sahip olabilirsin. Sürekli yalnız kalmak için an kovalıyorsun ve kendi düşüncelerinin arasına kapılıp, kendine özgü uğraşlarla hareket edebiliyorsun. Kolay kolay bağlanabilen biri olmayabilirsin ama bağlandığın zaman da o kişiye karşı çok hassas ve düşünceli yaklaşmaya başlıyorsun. Seni yoran insanlardan ve durumlardan kaçmak için bir bahane üretmeye çalışıyorsun. Karşındaki kişiyi kırmamak için çabalasan da bazı zamanlar sınırını aşan kişilere karşı acımasız bir tavır sergileyebiliyorsun. Kendinle alakalı beğenmediğin bir sürü özelliğin olabilir ve bunları günden güne gözünde büyütüyor olabilirsin. Ortada bir sorun olmasa bile sen kendi kafanda en ufak olayı bile büyüterek onu sorun haline getiriyor olabilirsin. İnsanlarla kolaylıkla iletişim kurabilen bir yapıya sahipsin ve bu özelliğin çok işine yarıyor olabilir. Sevdiklerine karşı fazla korumacı olduğun için bu özelliğin karşındaki kişiyi biraz geriyor olabilir.

Larissa Weems!

Sevdiklerinin ve kendi çıkarlarını gözetmek için yapamayacağın şey yok! Tabii bu davranışlar senin için etik olmalı. Kendi bildiğini okuyan ve karşı görüşlere karşı sert bir tavır takınan bir yapıya sahip olabilirsin. Bir sorunla karşılaştığında ya da çıkmaz bir sokağa girdiğinde, bunu nasıl çözebilirim diye kendini yiyip bitiriyor olabilirsin. Kendine çok değer veriyorsun ama sevdiklerine daha çok veriyor olabilirsin. Başarı ve güç senin için çok önemli olabilir. Liderlik ruhun çok yüksek ve otorite sahibi olmak için çabalayan bir kişiliğe sahip olabilirsin. Seni  sen yapan en önemli özelliğin de zaten liderlik yönünün çok fazla olması olabilir. Çevrendeki insanları kontrol etmeye çalışıyor olabilirsin ve her daim iplerin senin elinde olması için efor sarf ediyor olabilirsin. Olaylara karşı anlayışla yaklaşmaya çalışsan da bazı durumlarda sabrının sınırına gelip, kendi istediğin davranışları sergiliyor olabilirsin.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
293
140
26
24
18
15
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Manav Yörük

Wednesday Addams! Sen keskin zekanın vücut bulmuş hali olabilirsin. Canının istediği gibi hareket edip, istediklerini çekinmeden söyleyebiliyorsun. Senin hak... Devamını Gör

Manav Yörük

İkili ilişkilerinde bir tık bencil davranabiliyorsun ama karşındaki kişiye derin hislerle bağlandığın zaman senin için en önemli şeylerden biri olabiliyor. S... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Enid Sinclair!