Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Anlayışlısın?

Ne Kadar Anlayışlısın?

Eda Hakim
25.12.2022 - 15:17

Kendini anlayışlı biri olarak görüyor musun yoksa sürekli yargılayan ve etrafındaki insanlarla tartışan bir yapıya mı sahipsin? Hazırladığımız bu testi çözerek bir cevaba ulaşabilirsin. Hadi, testi çöz. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Çok değer verdiğin biri sana karşı bir hata yaptı ama bu hatasından pişman olduğu her halinden belli oluyor. Ne yaparsın?

3. Bu dizi karakterlerinden birini seçer misin?

4. Bir renk seçmeni istesek?

5. Uzun süredir buluşmayı planladığın bir arkadaşın, bazı sebeplerden dolayı buluşmayı iptal etti. Ne tepki verirsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seni sen yapan en temel özelliğin sence nedir?

7. Sürekli arkandan konuşan bir grup var, ne yaparsın?

8. Dürüst ol, az da olsa bencil bir yapıya sahip misin?

Sen anlayışlı bir yapıya sahip olabilirsin!

Karşındaki kişiyle tartışma yaşadığın zaman, kendini kontrol edip ağzından çıkacak her kelimeye çok dikkat eden biri olabilirsin. Empati yeteneğin çok gelişmiş olabilir ve ince detaylara çok önem veren bir yapıya sahipsin. Bencil, kendini beğenmiş ve egoist insanlardan aşırı nefret ediyorsun. Bu tarz insanlarla aynı ortamda bulunduğun zaman hiç düşünmeden orayı terk edebiliyorsun ya da o kişilerin ortamı terk etmesi için aklına gelebilecek her şeyi yapabiliyorsun. Anlayışlı ve mütevazi yapının altında aslında her şeyi takan ve en ufak olayları bile kafasında büyüten bir yapıya sahip olabilirsin. Sevdiklerine çok değer veriyorsun ve onlara karşı ciddi boyutta bir hassasiyete sahipsin. Kendine edilen bir sözü veya kötülüğü bir yere kadar görmezden gelebiliyorsun ama konu sevdiklerine gelince, kimsenin gözünün yaşına bakmıyorsun. Kin tutan ve bu kini köreltmeyen bir tarafa sahipsin. Dikbaşlı oluşun ve sözünü asla esirgememen de etrafındaki bireylerin baya dikkatini çekebiliyor..

Sen anlayışlı bir yapıya sahip olmayabilirsin!

Tartışma veya kavgaların ortasında sürekli kendi doğrularını ve bildiklerini karşındaki kişiye yamamaya çalışıyor olabilirsin. Eğer bir fikir, senin düşüncelerinle örtüşmezse, o fikri pek dinleme taraftarı olmayabiliyorsun. Sevdiklerine çok değer vermene rağmen onlarla girdiğin diyaloglarda eğer konu hararetli bir hal alırsa, hızını alamıyor ve ağzına ne geliyorsa söyleyebilen bir yapıya sahip olabiliyorsun. Senin uyarmana ve önceden ikaz etmene rağmen o şeyi uygulayan kişilere karşı yargılayan bir tavır sergileyebiliyorsun. Sana karşı kötü davranan veya seni küçümseyen birini gözüne kestirdiğin zaman, ona karşı kin ve nefret duygusunu iliklerine kadar besliyorsun ve intikam almak kadar ciddi boyuttaki davranışları sergiliyor bile olabilirsin. Kendinle alakalı haz etmediğin bazı davranışlara sahip olabilirsin. Keskin zekalı ve olayları çabuk kavrayabilen bir yapıya sahip olduğun için de , analiz etme yeteneğin çok gelişmiş olabilir.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
49
20
6
5
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Sen anlayışlı bir yapıya sahip olabilirsin.. Öyleyim be..

Helin Yağız

Sen anlayışlı bir yapıya sahip olabilirsin!

Gizem Yenikler

Sen anlayışlı bir yapıya sahip olabilirsin!