Görüş Bildir
Haberler
Vurdumduymaz Biri Olduğunu Düşünüyor musun?

Vurdumduymaz Biri Olduğunu Düşünüyor musun?

Eda Hakim
25.12.2022 - 11:47

Vurdumduymaz bir yapıya sahip misin yoksa takıntılı bir tarafın olduğunu düşünüyor musun? Eğer bir cevaba ulaşmak istiyorsan hazırladığımız bu testi çözerek bir sonuca ulaşabilirsin. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Dedikodu yapan bir yapıya sahip misin?

3. Hedeflerin doğrultusunda ilerleyebilen bir tarafın var mı?

4. Sence, başarıya giden yolda her şeyi yapar mısın?

5. Bu dizilerden birini seçer misin? (İzlemediysen de sorun değil, sana yakın geleni seçebilirsin.?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Çevrendekiler seni nasıl tanımlar?

7. Bir yabancı ünlüyle tanışma fırsatın olsaydı, aşağıdakilerden hangisiyle tanışmak isterdin?

8. Fikirlerine saygı duyulmayan bir ortamda bulunursan, ne yaparsın?

Sen vurdumduymaz bir yapıya sahip olabilirsin!

Sen kendini asla kasmayan ve içinden geldiği gibi davranışlar sergileyen bir yapıya sahip olabilirsin. Özgüvenin ve mizah yeteneğin çok yüksek olduğu için de sosyal ilişkilerin baya gelişmiş olabilir. Enerjin baya yüksek olabilir ve etrafına saçtığın enerji de çevrendekileri mest ediyor. Sürekli düşüncelere dalan bir kafa yapısına sahipsin. Karşındaki kişi seni üzdüğü veya kırdığı zaman bunu belli etmemeye çalışsan da bütün ruh halin, moralin bozuluyor olabilir. Sen kime nasıl davranıyorsan, aynı hassasiyeti de kendine bekliyorsun ama istediğin tepkileri alamayınca büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor olabilirsin. Empati yeteneğin ve insanları büyük bir dikkatle dinleme duyun gözle görülür bir şekilde gelişmiş olabilir. Sevdiklerine, özellikle de en yakın dostlarına aşırı değer veriyorsun. Yalnız kalmayı sevmeyen ve sürekli ortamlara akmaya çalışan bir yapın da mevcut olabilir. Kendi rafine zevklerine ve tarzına göre farklı bir eğlence anlayışın olabilir.

Sen vurdumduymaz bir yapıya sahip olmayabilirsin!

Sen kafanda en ufak olayları, sorun bile olamayacak meseleleri bile problem haline getirebilen bir yapıya sahip olabilirsin. İnsanların sana dediği en önemsiz şeyleri bile takıntı haline getirebilen ve sürekli bunları düşünebilen biri olabilirsin. Sevdiklerine çok değer veriyorsun ve onlar için her şeyi yapabilecek potansiyel sende oldukça mevcut. Kıskanç bir tarafın var. Hatta aşırı kıskançsın ve etrafındaki insanlar bu özelliğinden biraz şikayetçi olabilirler. Umursamaz bir yapın yok ve umursamaz olmak için de ekstra bir çaba sarf etmiyor olabilirsin. Kendinde beğenmediğin özelliklerden biri de çok asabi olman, hemen her şeye parlaman olabilir. Kıvrak zekalısın, pratik çözümlere sahip olduğun için de çevrende olup biten olayları hemen analiz edip, neyin iyi neyin kötü olduğunu hemen kavrayabiliyorsun.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
5
5
2
1
1
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hanjimin

Bir ünlüyle tanışmak isteseydin ordakilerin hiç biriyle tanışmak istemezdim. Ji sung, hyun bin, ji chang wook la felan tanışmak isterdim. Tabi bi de kenau re... Devamını Gör

Sinan Saatçi

İşte kısıtlıyorsun kendini sadece ülke bazında filmlere bakma tabi sana Kore sinemasını bırak holivud sinemasına endeksle demiyorum Avrupa Sineması Hint sine... Devamını Gör