Görüş Bildir
Haberler
İzleyince İçini Huzurla Kaplayacak Filmi Söylüyoruz!

İzleyince İçini Huzurla Kaplayacak Filmi Söylüyoruz!

Eda Hakim
01.01.2023 - 18:47 Son Güncelleme: 19.10.2022 - 20:25

Kötü bir ruh halindeysen veya moralin aşırı bozuksa, bir nebze de olsa keyfini yerine getirecek ve içini huzurla kaplayacak bazı filmleri senin için derledik. Bu testi çöz ve izlemen gereken filmi bul, iyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ne tarz filmler izlemek hoşuna gidiyor?

2. Bu karakterlerden birini seçmeni istesek? (Karakterleri bilmiyorsan sorun değil, sana yakın geleni seçebilirsin.)

3. Hangisini boş vakitlerinde yapmayı tercih edersin?

4. Bu renklerden hangisi senin favorin olabilir?

5. Çevrendekiler seni nasıl tanımlar?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu şarkılardan hangisini 1 hafta boyunca dinlemeyi tercih edersin?

7. Bu animasyon filmlerinden birini seçer misin?

8. Film izlerken yanına hangi atıştırmalıkları alıyorsun?

Sen kesinlikle 13 Going On 30 (Keşke 30 Olsam) izlemelisin!

Popüler olmayan bir genç, doğum günü partisinde her şey ters gidince 30 yaşında olmayı diler ve uyandığında aradan 17 yıl geçtiğini fark eder. 13 yaşından 30 yaşına atlayan Jennifer Garner için yetişkin olmanın en iyi tarafı The Avengers'daki Mark Ruffalo'dur.

Sen kesinlikle The Princess Diaries (Acemi Prenses) izlemelisin!

Mia, San Francisco'da annesiyle birlikte yaşayan 15 yaşında sıradan bir kız çocuğudur. Burada yaşadığı gösterişsiz ve basmakalıp hayat başka bir yerde yaşayan babasının ölümüyle yıkıma uğrar. Ancak bu ölüm sonrasında  ortaya çıkan durum oldukça sıra dışıdır.

Sen kesinlikle The Greatest Showman izlemelisin!

Barnum, 1841 yılında dünyanın daha önce duymadığı bir hayalle yola çıkar; dünyanın en muhteşem gösterisini sunmak. Eşinin de desteğiyle tarihin ilk sirkini kurmak için işe başlayan Barnum, dünyanın farklı yerlerinde, anomalileri ile yaşamak zorunda kalan kişileri, genç yetenekleri ve azimli girişimcileri toplar.

Sen kesinlikle Enchanted izlemelisin!

Enchanted'ta, peri masallarındaki ülkesinden kötü ruhlu kraliçe (Susan Sarandon) tarafından kovulduktan sonra kendisini günümüz Manhattan sokaklarının katı gerçekliğinde bulan güzel prenses Giselle'nin (Amy Adams) öyküsü anlatılır.

Sen kesinlikle The Perks of Being a Wallflower (Saksı Olmanın Faydaları) izlemelisin!

Geçmişte yaşadığı psikolojik travmaları zihninden atmakta zorlanan Charlie (Logan Lerman), liseye başlar. Okula uyum sağlamakta zorlanan, kimseyle konuşamayan asosyal Charlie için yaşam, Sam (Emma Watson) ve Patrick (Ezra Miller) ile tanışmasından sonra başka bir şekil alır.

Sen kesinlikle Clueless izlemelisin!

Jane Austen'nin 1815 tarihli romanı Emma'dan esinlenilerek beyaz perdeye aktarılan film, Beverly Hills'de yaşayan bir grup gencin dünyasını izleyiciyle buluşturuyor. Cher Horowitz okuduğu lisenin en popüler kızıdır ve çevresindeki hemen herkes ona hayranlık duymakta ve giyim stilini anbean takip etmektedir.

Sen kesinlikle La La Land (Aşıklar Şehri) izlemelisin!

Damien Chazelle tarafından yazılan ve yönetilen Amerikan romantik müzikal komedi-drama filmidir. Filmin başrollerinde Ryan Gosling ve Emma Stone yer almaktadır. Film, oyunculuğa hevesli Mia ile caz piyanisti Sebastian'ın ilişkisini konu edinmektedir.

Sen kesinlikle Before Sunrise (Gün Doğmadan Önce) izlemelisin!

Yolları kesişen bir kadın ve bir erkeğin hikayesini anlatıyor. Sıradan bir Avrupa yolculuğu sırasında trende karşılaşıp tanışan iki farklı insan, Jesse ve Celine bu yolculuğu sıra dışı bir şekilde sürdürürler.

Sen kesinlikle 10 Things I Hate About You (Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi) izlemelisin!

Yeni okuluna başladığı ilk günde, Cameron (Joseph Gordon-Levitt), hayallerindeki muhteşem kız olan Bianca'ya (Larisa Oleynik) hemen aşık olur. Tek sorun, Bianca'nın aksi ve tamamen katlanılmaz ablası Kat (Julia Stiles) bir sevgili bulmadan, erkeklerle çıkmasının yasak oluşudur.

Sen kesinlikle The Secret Life of Walter Mitty (Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı) izlemelisin!

Walter Mitty aşırı korumacı annesi Eunice, kibirli patronu Bruce Pierce ve nişanlısı Gertrude'ye açıklayamadığı olağandışı bir hayat yaşamaktadır. Günlük hayatın karmaşasından kaçar ve asla yapmaya cesaret edemeyeceği şeyleri yapabildiği bir hayal ve macera dünyasında bulur kendini.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
15
7
5
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın