Görüş Bildir
Haberler
Sempatik misin?

Sempatik misin?

Eda Hakim
07.01.2023 - 20:59

Kendini cana yakın, samimi ve sempatik buluyor musun? Bunun cevabını hazırladığımız testi çözerek öğrenebilirsin. Hadi test çöz ve kafandaki sorulara bir yanıt bul. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Yabancı olduğun bir ortama girdiğinde kolaylıkla iletişim kurabiliyor musun?

3. En yakının olarak gördüğün kişinin artık sana eskisi gibi davranmadığını fark edersen, ne yaparsın?

4. Aşağıdaki mesleklerden hangisini yapmak isterdin?

5. Sinirlendiğin zaman nezaketini koruyabiliyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İkili ilişkilerinde romantik misindir?

7. Kahve içmeyi mi daha çok seviyorsun yoksa çay ve türevlerini mi?

8. Seni sen yapan en önemli özelliğin aşağıdakilerden hangisi olabilir?

Sempatiksin!

Sen çevrendeki insanlara pozitif enerji yükleyebilen bir yapıya sahip olabilirsin. Girdiğin ortamdaki motivasyonu sen kalkındırıyor olabilirsin. Kendinle barışık bir kişiliğe sahip olduğun için etrafındaki kişiler sana bazı zamanlar imreniyor olabilir. Kimseden utanmıyorsun ve içine kapanık biri değilsin. Söylemek istediğin şeyleri kolaylıkla söyleyebiliyorsun. Dürüst olmak için çabalasan da bazı vakitler beyaz yalanlara başvuruyor olabilirsin. Eğlenmeyi güzel bildiğin için, eğlencenin aranan yüzü sen olabilirsin. Verdiğin tavsiyeler ve akıllarla adeta grubun akıl hocası görevini sen üstleniyor olabilirsin. İtici bir görünüşe sahip değilsin ve samimi tavırlarınla kolaylıkla iletişim kurabiliyorsun. Tüm bu özelliklerin toplanmasıyla sen oldukça sempatik biri olabilirsin. Çok fazla arkadaşın varmış gibi gözükse de aslında bir elin parmağını geçmeyecek kadar kişiye değer veriyorsun.

Sempatik değilsin!

Dış görünüşün çok sert ve somurtkan gözüküyor olabilir. Bu yüzden de insanlar seninle iletişim kurmaya çalışırken bir tık zorlanıyor olabilirler. Ciddiyete ve disipline çok önem veriyor olabilirsin. Sürekli ikilimde kalıyorsun ve bu durumdan da fazlasıyla rahatsızsın. Karamsar kaldığın anlarda sana mantıklı gelen seçeneği seçmeye çalışıyorsun ama işin içine duyguların girdiği zaman çok zorlanıyorsun. Kalbinin sesini dinlemek istemiyorsun çünkü mantıklı karar veremeyeceğini düşünüyorsun. Sevdiklerine çok değer veriyorsun, zaten değer verdiğin çok az kişi var. Onlar için kendini tehlikeye atabilecek cesarete sahipsin. Çekingen ve geri planda duruyormuşsun gibi gözüküyor olabilirsin ama damarına basıldığı zaman içinden senin bile şaşıracağın biri çıkıyor olabilir. Sinirli bir yapıya sahipsin ve bunu kamufle etmeyi iyi beceriyorsun.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
94
41
13
5
4
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
youjo.senky

sempatisin.thank you onedio 😂

Diğdem Çakır

Sempatik değilsin! Dış görünüşün çok sert ve somurtkan gözüküyor olabilir. Bu yüzden de insanlar seninle iletişim kurmaya çalışırken bir tık zorlanıyor olabi... Devamını Gör

Diğdem Çakır

Abim ya🌹 teşekkür ederim ❤️