Görüş Bildir
Haberler
Spiritüel Bir Ruha Sahip misin?

Spiritüel Bir Ruha Sahip misin?

Eda Hakim
07.01.2023 - 13:16

Manevi yönünü sorgulayan ve sürekli bir amaca yönelik düşüncelere dalan bir yapıya sahip olduğunu düşünüyor musun? İşte tam da bu anda spiritüellik devreye giriyor olabilir. Peki sen spiritüel bir yapıya sahip misin? Bunu öğrenmek istiyorsan hazırladığımız testi çözerek bir cevaba ulaşabilirsin. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Yaşını da belirtir misin?

3. Hayatında hiç doğal taşın oldu mu?

3. Hayatında hiç doğal taşın oldu mu?

4. Aşağıdakilerden birini seçer misin?

5. Bir renk seçer misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Meditasyon yapıyor musun?

7. Kendin dahil olmak üzere, etrafındaki insanlara sorgulayıcı bir şekilde yaklaşıyor musun?

8. Kendinde beğenmediğin ve haz etmediğin fiziksel veya kişisel özellikler var mı?

Sen, spiritüel bir ruha sahip olabilirsin!

Sen, sezgilerine ve vicdanına çok fazla güvenen bir yapıya sahip olabilirsin. Dünyadaki her canlıya karışık pozitif bir yaklaşımda bulunuyorsun. Kimse hakkında kötü düşünmeyi tercih etmiyorsun çünkü bu şekilde düşündüğün zaman ruhunun kirlendiğini hissediyorsun. Herhangi bir olayda başarısızlığa uğrasan bile kendine haksızlık edip, yermiyorsun aksine kendine zaman tanıyorsun ve hayatta başarısızlıkların olabileceğine, iyi şeylerin kötüye dönüşebileceğine inanmaya çalışıyorsun. Şefkatli ve anlayışlı bir kişiliğe sahip olmak için çok fazla çaba sarf etmiş olabilirsin, bu da doğal olarak seni mental olarak yormuşa benziyor. İçinde bulunduğun olaylardan, vakit geçirdiğin insanlarla, herhangi bir işte nasıl zevk alacağını iyi biliyorsun. Kaostan beslenmiyorsun ve gürültülü ortamlardan uzaklaşmaya çalışıyorsun. Kendi benliğini kabul etmişsin ve çevrendekilere de öğüt vermeye bayılıyorsun. Seni yoran veya sana iyi gelmeyeceğini hissettiğin insanlarla arana mesafe koymasını da iyi biliyorsun. Çekingen değilsin ve istediğini istediğin şekilde, özgürce ifade edebiliyorsun.

Sen, spiritüel bir ruha sahip olmayabilirsin!

Sen, olayları çok fazla kafasına takan ve bu olaylardan da genel olarak ders çıkarmayan bir kişiliğe sahip olabilirsin. Çabuk sıkılan ve ortamda en çok söylenen kişi sensin. İnsanlara istemsiz olarak attığın somurtkan bakışların, sana karşı önyargıyla yaklaşılmasına sebebiyet veriyor olabilir. Bir elin parmağını geçmeyecek kadar arkadaşın var ve bu durumdan da fazlasıyla memnunsun. Az ve öz dostlukların sayesinde kime nasıl güveneceğini de iyi biliyorsun. Yalan söyleyen insanlardan nefret ediyorsun. Karamsar ve ikilimde kaldığın çok fazla zaman olabiliyor. İki seçenek arasında kaldığın zaman sana daha mantıklı geleni değil de kalbin, duyguların ne istiyorsa  onu seçiyorsun. Mental olarak kötü hissettiğin zamanlarda yalnız kalmayı tercih ediyorsun ve üzerine gidildiğini hissettiğin zaman hiddetlenebiliyorsun. Kendi çapında belirlediğin bazı hedeflerin olsa da, üşengeç tarafın yüzünden bu adımları kolaylıkla gerçekleştiremiyor olabilirsin.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
83
27
10
8
3
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın