Görüş Bildir
Haberler
Duygularını Kolayca İfade Edebiliyor musun?

Duygularını Kolayca İfade Edebiliyor musun?

Eda Hakim
08.01.2023 - 16:31

Kendi içine kapanık biri olduğunu düşünüyor musun yoksa duygularını kolayca ifade edebiliyor musun? Hazırladığımız testi çözerek bir yanıta ulaşabilirsin. Hadi testi çöz ve eğlenmene bak!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Yaşını da belirtir misin?

3. En yakın arkadaşının sevgilisi onu aldatıyor, ne yaparsın?

4. Cana yakın biri olduğunu düşünüyor musun?

5. Bir renk seçer misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi biraz dürüst ol! Bencil olduğunu düşünüyor musun?

7. Geceleri ağlayarak geçmişi düşünüyor musun?

8. Başkalarının hatalarını alttan alıyor musun?

Duygularını kolaylıkla ifade edebiliyorsun!

Senin bünyende utangaçlığa dair hiçbir iz bulunmuyor olabilir. Kendine olan özgüvenin o kadar yüksek ki, insanlarla iletişim kurarken asla çekinmiyorsun ve canının istediği gibi davranıyorsun. Mantığınla hareket etmeyi daha çok tercih ediyor olabilirsin ama çoğu zaman duygularına yenik düşüyorsun. İçine kapanık bir yapıya sahip değilsin. Zekanı kullanarak planlar kurabiliyorsun ve sorunlara hemen çözümler üretebiliyorsun. Bir şeyler üretmeyi ve hayal gücünü kullanarak bir şeyler tasarlamayı çok seviyor olabilirsin. Hata yapmaktan korkmuyorsun ve bununla alakalı herhangi bir çekincen yok. Hatalarından ders almayı iyi biliyorsun ve yanlış yaptığın zamanlarda bunu kolaylıkla kabul edebiliyorsun. Dışarıya karşı gösterdiğin emin tavırların ve havalı duruşların, etrafındaki insanların sana karşı sempati duymasında yardımcı oluyor olabilir. Sevdiklerine karşı çok hassassın ve sert duvar görünümün onların yanında yıkılıyor olabilir.

Duygularını kolaylıkla ifade edemiyor olabilirsin!

Sürekli depresif hallere bürünen ve sıklıkla kendini yalnızlaştırmaya çalışan bir yapıya sahip olabilirsin. İki gün yüksek modla dolaşırken, diğer günler aşırı suskun ve somurtkan tavırlar sergiliyor olabilirsin. Kalabalık ortamlardan nefret ediyorsun ve topluluk içinde konuşurken geriliyor olabilirsin. Kendinle alakalı beğenmediğin bazı özelliklere sahip olabilirsin.  Dengesiz tavırlar sergilediğin için çevrendeki insanlarla düzenli olarak tartışmaya giriyor olabilirsin. Etrafında olup biten olayları sessizce gözlemleyebiliyorsun daha sonra gözlemlediğin bu olayları kendi dilinle şova dökebiliyorsun. Kurnaz ve zeki bir yöne sahipsin. Salak ve boş konuşan insanlara olan tahammülün yok denecek kadar az. Kendi kafanla uyuşan kişilerle arkadaşlık kurmaya özen gösteriyorsun ve bulunmak istemediğin ortamlara girmiyorsun. Sevdiklerine verdiğin değeri hal ve hareketlerinle her şekilde gösterebiliyorsun.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
57
16
12
7
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın