Görüş Bildir
Haberler
Senin Gizli Yeteneğin Ne?

Senin Gizli Yeteneğin Ne?

Eda Hakim
13.12.2022 - 16:07

Yeteneğinin ne olduğunu öğrenmek istiyorsan hazırladığımız bu testi çözerek aklını kurcalayan sorulara bir yanıt bulabilirsin. Hadi testi çöz ve eğlenmene bak. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Arkadaş ortamındaki iki kişi hararetli bir şekilde tartışmaya başladılar, ne yaparsın?

3. Kötü hissettiğin bir dönemde kafanı boşaltmak için hangi aktiviteyi yaparsın?

4. İçe dönük müsün yoksa dışa dönük mü?

5. Bir renk seçmeni istesek?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir müzik aleti çalmak isteseydin bu ne olurdu?

7. Bu iki Elite karakterlerinden birini seçer misin?

8. Bu sitcom dizilerden birini seçmeni istesek?

Sen, pazarlama yeteneğine sahip olabilirsin!

Sen, konuşma kabiliyetinle ve insanlarla olan iletişimin sayesinde elinde olan herhangi bir ürünü veya düşünceyi karşındaki kişiye/kişilere kolaylıkla empoze edebiliyorsun. Manipülasyon yeteneğine de sahip olabilirsin ve bu avantajın sana pazarlama alanında çok fazla yardımcı oluyor olabilir. Bunu bir meslek adı altında yapmıyor da olabilirsin, hobi niyetine veya bir fikri başkasına kabul ettirme, pazarlama gibi birçok kavramda kendini göstermeyi başarabiliyorsun ve bundan da büyük bir haz alıyor olabilirsin. Kendine olan güvenin ve özeleştiri yapışın senin, kendini geliştirmende büyük bir rol oynuyor gibi gözüküyor.

Sen, enstrüman çalabilme yeteneğine sahip olabilirsin!

Sen, müziğe ve müzikle alakalı her şeye ilgi duyuyor olabilirsin. Bu ilgi de boş lafta olmayabilir. Şuan da bir enstrüman çalmasan da enstrüman çalabilme yeteneğine sahip bir yapıya sahip olduğunu söyleyebiliriz. Bazı çekincelerin olabilir ama bu çekincelerinden bir an evvel kurtulmanı ve kendine olan güvenini tazelemeni tavsiye edebiliriz. Herhangi bir enstrümanı çalabilecek kabiliyete sahip olabilirsin. Müziğin tınısında kaybolan ve ruhuna çok iyi geldiğini savunan bir kişiliğe bürünmüş olabilirsin. Sosyal ilişkilerinde yaşadığın sıkıntıları ve hayatında yolunda gitmeyen olayları kafandan atmanın tek yolu sana göre müzik dinlemek veya bir enstrüman çalıp, notaların içerisinde kaybolmak olabilir.

Sen, liderlik yeteneğine sahip olabilirsin!

Sen, bulunduğun herhangi bir ortamda kolaylıkla fark edilebilen ve hemen parlayan bir auraya sahip biri olabilirsin. Kendine olan özgüvenin o kadar büyük ki, 300 metre öteden etrafa saçtığın hava her şekilde fark edilebiliyor. Arkadaş ortamında, iş ortamında, okulda yapılan bir projede, üyesi olduğun bir kulüpte kısacası içinde bulunduğun her ortamda iplerin senin elinde olması gerektiğini savunan bir kişiliğe sahip olabilirsin. Hiç çabasız otoriteyi sağlayabiliyorsun ve liderlik ruhunu etrafındakilere aşılayabiliyorsun. İşte senin bu liderlik yeteneğin de çevrendeki insanların sürekli dilinde olabilir.

Sen, iletişim yeteneğine sahip olabilirsin!

Sen, çekincesi olmayan ve hiçbir şeyden utanmayan bir yapıya sahip olabilirsin. Tanıdığın veya tanımadığın insanlarla kolaylıkla iletişim kurabiliyorsun, sosyal fobiye sahip değilsin. Her zaman karşındakini kendinle bir tutuyorsun, kıyaslama yapmıyorsun ve bu da senin iletişim kurmanı çok kolaylaştırıyor olabilir. Atılgan ve girişimci ruhu yüksek biri olabilirsin. İletişim yeteneğinin getirdiği bir mizah yeteneğine de sahip olabilirsin. Bu özelliklerin de etrafındaki kişilerin ilgisini çekiyor ve dikkatlerini sana yöneltiyor olabilir.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
75
30
20
9
6
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın