Görüş Bildir
Haberler
Mantık Çerçevesinde Hareket Edebiliyor musun?

Mantık Çerçevesinde Hareket Edebiliyor musun?

Eda Hakim
07.12.2022 - 11:24

Sen kararlarını verirken veya yakın çevrene tavsiyelerde bulunurken mantığını kullanarak hareket edebiliyor musun yoksa düşünmeden, içinden nasıl geliyorsa o şekilde davranmak sana daha mı çekici geliyor? Eğer bir yanıta ulaşmak istiyorsan hazırladığımız bu testi çözmeni öneriyoruz. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Hayatının seyrini değiştirebilecek bir karar vermen gerekiyor, bunun için ne yaparsın?

3. Tahammül edemediğin insan tipi nedir?

4. 10 yıl sonra kendini nerede görüyorsun?

5. Bir renk seçer misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çok fazla samimi olmadığın bir arkadaşın, ortada hiçbir sebep yokken seninle iletişimini koparırsa ne yaparsın?

7. Bu Muhteşem Yüzyıl karakterlerinden birini seçer misin?

8. Çay insanı mısın yoksa kahve insanı mı?

Sen mantık çerçevesinde hareket ediyor olabilirsin!

Sen, rutin hayatında aşırı dakik olmaya çalışan ve bazı hatalar yaptığında bunları telafi etmek için uğraşan bir yapıya sahip olabilirsin. Kimsenin sana emir vermesine izin vermiyorsun ve dik başlı olduğun için etrafındakilerden seni ayıran aykırı özelliklere sahip olabilirsin. Saçtığın enerji ve manipüle kabiliyetin, seninle iletişim kuran insanları oldukça cezbediyor olabilir. Çoğu zaman aklını dinleyip, mantıklı kararlar almaya çalışsan da bazı zamanlar kalbinin sesini bastıramıyor olabilirsin. Duygusuz ve sert görünen mizacının altında aslında aşırı hassas ve olayları en ince ayrıntısına kadar dikkatle gözlemleyen biri yatıyor. Kendine olan güvenin aşırı yüksek ve hata yapmaktan asla korkmuyorsun. Aynı hataları tekrar yapmamak için direniyorsun ve kendi isteğin dışında bir şey yapmayı hemen reddedebiliyorsun. Seni yoran ve dinlerken ortamı terk etmek istediğin kişilere de kolaylıkla hayır diyebilecek rahatlık sende oldukça mevcut.

Sen mantık çerçevesinde hareket etmiyor olabilirsin!

Sen, kişilik olarak aşırı duygusal ve hassas bir yapıya sahip olabilirsin. Bulunduğun ortamlarda hep ilgi çeken bir görünüme, havaya sahipsin ve etrafına sürekli pozitif enerji saçıyorsun. İçinde yaşadığın fırtınaları ve sinir krizlerini asla dışarıya yansıtmıyorsun ve yaşadığın olayları, sıkıntıları sürekli kendine yüklüyor olabilirsin. Baskılardan, söylentilerden ve her kafadan ayrı bir sesin çıkmasından aşırı sıkılmış olabilirsin. Girdiğin ortamlarda kolaylıkla fark edilsen de bunun aksine pek konuşkan ve sürekli sosyal olan, iletişim kuran bir yapıya sahip olmayabilirsin. Kararlarını verirken çoğunlukla kalbinin sesini dinleyip, duygularına teslim olabiliyorsun ama bazı zamanlar mantıklı olmak için çabalayıp, en doğru kararı vermek için düzgünce düşünüyorsun. Yardımsever ve anlayışlı bir kişiliğe sahipsin. Sevdiklerine çok önem veriyorsun ve onların kılına zarar gelse dünyayı yakacak güç, o masum görüntünün en diplerinde yatıyor.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
70
25
9
8
4
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Şu soruların içerisinde Muhteşem yüzyıl ne alaka a.g. Mal mal hareketler.

Gizem Yenikler

Sen mantık çerçevesinde hareket ediyor olabilirsin!

Gece Eryılmaz

Sen mantık çevresinde hareket ediyor olabilirsin.