Görüş Bildir
Haberler
Sevdiğin Kişiyle Arandaki Bağ Kuvvetli mi?

Sevdiğin Kişiyle Arandaki Bağ Kuvvetli mi?

Eda Hakim
06.12.2022 - 19:33

Değer verdiğin ve sevdiğin insanla arandaki bağ kuvvetli mi yoksa değil mi öğrenmek istiyorsan, hazırladığımız bu testi çözmeni tavsiye ediyoruz. Hadi testi çöz ve aklını kurcalayan sorulara bir yanıt bul. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Sevgilinin morali bozuk olduğu zaman bunu sana anlatıyor mu?

3. Flörtünle veya sevgilinle yapabileceğiniz en iyi hafta sonu aktivitesi sence nedir?

4. Flörtünün, sevgilinin veya hoşlandığın kişinin sana değer verdiğini düşünüyor musun?

5. Peki çabuk sıkılan bir yapıya sahip misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir dizi çifti seçmeni istesek?

7. Bir renk olsaydın, bu hangi renk olurdu?

8. İlk buluşmada ne yemeyi tercih edersin?

Sevdiğin kişiyle arandaki bağ kuvvetli olabilir!

Sen, sevdiğin kişiye derin duygular besliyor olabilirsin. Ona karşı her daim hassas, düşünceli ve naif bir tavır sergiliyorsun. Sinirli ve asabi bir yapıya sahip olsan bile, değer verdiğin insanın yanında adeta bir kedi yavrusu gibi davranıyor olabilirsin ve bu durumdan oldukça memnunsun. Aynı şekilde sevdiğin kişi de sana karşı aynı duyguları besliyor. Aranızdaki bağ o kadar kuvvetli ki, birbirinize olan güveniniz çok fazla gibi gözüküyor. Yalan söylemekten nefret ediyorsunuz ve birbirinizden hiçbir şey saklamamaya özen gösteriyorsunuz. Sürekli yeni şeyler keşfetmeyi seven ve yeni aktiviteler yapıp, yeni maceralara atılmayı tercih eden bir ikili olabilirsiniz. Birbirinize olan sevginiz zaten çok derin ama sizin ilişkinizi sağlamlaştıran en önemli şey birbirinize duyduğunuz karşılıklı saygı olabilir. Ne konuda olursa olsun, her şekilde saygı duyulması gerektiğini çok iyi kavramışa benziyorsunuz. Hararetli tartışmalarınız ve kavgalarınızın sonunda bile kırıcı olmamaya ve kelimelerinizi özenle seçmeye dikkat ediyorsunuz.

Sevdiğin kişiyle arandaki bağ kuvvetli olmayabilir!

Sen, ikili ilişkilerinde her zaman daha fazla değer veren ve seven kişi olabilirsin. Birine bağlandığın zaman onu tüm benliğinle seviyorsun, onu hiç yargılamamaya çalışıyorsun. Kendinden çok fazla fedakarlık yapıyorsun ve karşındaki kişiye karşı tüm gardını indiriyorsun ama senin bu tüm içtenliğini, iyi niyetini sevdiğin insan hor görüyor hatta suistimal ediyor olabilir. Aranızdaki bağın kuvvetli olduğunu düşünüyor olabilirsin ama karşı taraf için bu öyle gözükmüyor olabilir. Sevdiğin insana verdiğin değer ve ona karşı büründüğün kişilik 200 metre öteden görünebilir. Her açıdan sevecen ve samimi bir tavır sergilesen de, aranızdaki bağı güçlendirmeye yetmemişe benziyor. Sana tavsiyemiz, seni hak edecek kişiye kendini açman ve tüm benliğinle sevgini göstermen. İyi kalpliliğini ve zekanı kullanmaya çalışanlara fırsat vermemeye çalışsan da, birine bağlandıysan senin için bunların bir önemi kalmıyor olabilir.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
40
23
13
9
5
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Sevdiğin kişiyle arandaki bağ kuvvetli olmayabilir!

Yusuf Ali Yavuz

Sevdiğin kişiyle arandaki bağ kuvvetli olabilir!

Pasif Kullanıcı

Sevdiğin kişiyle arandaki bağ kuvvetli olabilir..