Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Samimisin?

Ne Kadar Samimisin?

Eda Hakim
02.12.2022 - 20:15

Tanıdığın, tanımadığın insanlara karşı ne kadar samimi olduğunu merak ediyorsan, hazırladığımız bu testi çözmeni tavsiye ediyoruz. Hadi testi çöz ve eğlenmene bak!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetine belirtir misin?

2. Tanımadığın biri arkadaşlarına yakın davranırsa ne hissedersin?

3. Sıkıntı yaşadığın dönemlerde, dertlerini kendi içinde mi yaşarsın yoksa yakın çevrene anlatmayı mı tercih edersin?

3. Sıkıntı yaşadığın dönemlerde, dertlerini kendi içinde mi yaşarsın yoksa yakın çevrene anlatmayı mı tercih edersin?

4. Bir ay boyunca su dışında sadece bir içecek içme hakkın olsaydı bu aşağıdakilerden hangisi olurdu?

5. Seni betimleyecek mevsim ne olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sana en yakın gelen rengi seçer misin?

7. Mental olarak çöküşte olduğunda bile dışarıya karşı gülümsedin mi yoksa ruh halin her şekilde belli oluyor muydu?

8. Bir hobi edinecek olsaydın bu hobi ne olurdu?

Sen, çok samimi bir yapıya sahip olabilirsin!

Sen tam anlamıyla bir samimiyet abidesisin! Tanıdığın, tanımadığın insanlara karşı sıcakkanlı yaklaşmaya ve ılımlı davranmaya çalışıyor olabilirsin. Kimsenin kalbini kırmamaya çalışıyorsun aynı zamanda aşırı anlayışlı bir kişiliğe sahipsin. İnsanların bir derdi olduğunda veya birilerinin bir tavsiyeye, ışığa ihtiyacı olduklarında hemen destek olabiliyorsun, anaç bir mizaç sergiliyorsun. Yüzleşmekten korktuğun şeyler hayatının bir kısmını oluştursa bile sen cesur ve korkusuz bir yapıya sahip olduğun için kendi sıkıntılarını dışarıya yansıtmayı pek tercih etmiyor olabilirsin. Hemen hemen herkesle arası iyi olan birisi olabilirsin ve bu durum bazı zamanlar çevrendeki insanların senin hakkında konuşmalarına sebep olabilir ama sen bunu asla kafana takmıyorsun ve içinden nasıl geliyorsa, sadece kendi istediğin şekilde davranışlar sergiliyorsun. Etrafındaki çoğu kişiye karşı iyimser yaklaşsan da gerçekten sevdiğin ve değer verdiğin çok az insan var. İyi niyetini kullanmaya çalışanlara karşı acımasız bir tavır sergiliyorsun ve karanlık yüzünü ortaya çıkarıyorsun.

Sen, samimi bir yapıya sahip olmayabilirsin!

Sen, çevrendeki insanlarla kolay kolay iletişim kurabilen veya iletişim kursan da samimi tavırlar sergileyen bir yapıya sahip olmayabilirsin. Zaman zaman şüpheci ve her an karşısındakinden tereddüt eden bir kişiliğe sahip olabiliyorsun. Bunun sebebi de geçmişte güvendiğin insanlar tarafından sırtından bıçaklanman olabilir. Geçmişi düşünmemek çok fazla çaba sarf etsen de kendine engel olamayıp tekrardan düşüncelere dalıyor olabilirsin. Gerçekten değer verdiğin insanlara karşı gardını indiriyorsun ve onlara tüm sıcaklığınla, ılımlılığınla yaklaşıyorsun. Seni sen yapan en önemli özelliğin aşırı hırslı ve mantık çerçevesinde hareket etmen olabilir. Etrafındaki olayları güzelce analiz edip, gözlemleyebiliyorsun ve pür dikkat karşındaki kişiyi dinliyorsun. Bir işi yaparken tüm odağını o işe veriyorsun ve disiplin bilincin, kara mizahın çok gelişmiş olabilir.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
161
55
25
16
13
10
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KumdanKum

Sen, çok samimi bir yapıya sahip olabilirsin! Sen tam anlamıyla bir samimiyet abidesisin! Teveccühünüz efem 🌸 Bugün de kendimizi övdürttük elhamdülillah 😅

Yusuf Ali Yavuz

Sen, samimi bir yapıya sahip olmayabilirsin! Sen, çevrendeki insanlarla kolay kolay iletişim kurabilen veya iletişim kursan da samimi tavırlar sergileyen bi... Devamını Gör

Aram Roni Tekin

"Sen samimi bir yapıya sahip olmayabilirsin" yapıyor bu sporu ya helal olsun onedio