Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Bihter Ziyagil'sin?

etiket Ne Kadar Bihter Ziyagil'sin?

Yung Boş Ada
24.01.2015 - 20:49 Son Güncelleme: 13.12.2022 - 23:25

Hadi bakalım içinde gizli bir Bihter Ziyagil var mıymış görelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sana en çok uyanları işaretle!

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Nihal Ziyagil!

Senin Bihter’le uzaktan yakından alakan yok, hatta sen onun tam tersi olan babasının küçük kızı Nihal’sin. Kendi halinde, saf bir insansın. Etliye sütlüye karışmazsın pek. Ama bir şey istedin mi de onu elde etmek için babana uygulamadığın ikna yöntemi kalmaz, sende hafif de kurnazlık var yani. Aldanmamak lazım yani çocuksu mahsun yüzüne :)

"Seni seni Bihter'ini" Bihter!

O sahneyi hepimiz hatırlıyoruz değil mi. Bihter’in çaresizliğini, üzgünlüğünü. “Beni beni, Bihter’ini” derken kaçımızı ağlatmadı ki… İşte sen de o üzgün, masum Bihter’sin.  Sen hep çok yanlış anlaşıldın be kuzum, yazık ettiler sana. Aslında hiçbir suçun yok, kötü değilsin. Ama hayat seni kötü olmaya zorlamış. Hayaat beni neden yoruyorsun demek yerine kendi kurallarını kendin yaratmışsın. Ama bu hayatta maalesef üzülmek de var. Boşver boşver arkadaş, hiçbir şey üzülmeye değmez ;)

Şirret Bihter!

Sen istediğini almak için her türlü yola başvurursun. Doğru ya da yanlış önemli değil senin için. Sonuca giden her yol mubahtır. Azimlisin, hırslısın! Asla vazgeçmezsin istediğin şeyden. Yorulmak bıkmak bilmezsin. Hayranız senin bu hırsına! Kincisin de, sana yapılanı asla unutmaz ne yapar ne eder intikamını alırsın! Korkulur senden valla :)

Bihter Ultra Ziyagil!

Sen tam anlamıyla Bihter Ziyagil’sin, hem de son sürüm! Onun kadar cesur, hırslı, tutkulusun. Hiçbir şeyden korkmazsın, aşkın içinse her şeyi yapmaya hazırsın! İşine, aşkına öyle bir tutkuyla bağlısın ki, kıskanıyoruz senin bu tutkunu. Senin gibi tutkulu insan az bulunur valla. Helal olsun sana. Çok güçlüsün, hiçbir şey yıldıramaz seni. Karşında hiç kimse duramaz. Yürü be kim tutar seni!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1583
927
475
243
99
95
86
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?