Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! The Winchesters'tan The Sinner'a Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! The Winchesters'tan The Sinner'a Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

claude cahun
12.10.2022 - 10:21

Senin için hazırladığımız dizi önerileri listesinde bilim kurgudan drama, aksiyondan polisiyeye pek çok türden yapımla karşılaşacaksın.

Bu dizilere başlamadan önce sıradan bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

Eğer hazırsan, seni detaylara ışınlıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

I Am Groot (2022-)

I Am Groot (2022-)

Özet: I Am Groot, Groot fidesinin yanı sıra birkaç yeni ve sıra dışı karakterin yer aldığı bir dizi kısa filmi içeriyor. Galaksiyi, bu yaramaz çocuktan korumak imkansız. Çünkü Baby Groot, kendi hikayeleriyle geliyor. Yolu bazı tanınmış karakterlerle kesişen Baby Groot, yıldızların arasında büyürken hayatı keşfediyor.

Oyuncular: Vin Diesel, Bradley Cooper, James Gunn

Yaratıcı: Kirsten Lepore

The Sinner (2017-2021)

The Sinner (2017-2021)

Özet: The Sinner, sıradan insanların nasıl ve neden vahşi suçlar işlediğini inceleyen bir antoloji dizisi. Petra Hammesfahr’ın aynı isimli kitabından uyarlanan The Sinner, genç bir annenin içine düştüğü nedensiz öfke, şiddet ve korkunun temelini aramasını anlatıyor. Dizide Bill Pullman tarafından canlandırılan dedektif ile birlikte genç kadın geçmişi ile bolca yüzleşmek zorunda kalıyor. 

Oyuncular: Bill Pullman, Jessica Biel, Matt Bomer

Yaratıcı: Derek Simonds

İçeriğin Devamı Aşağıda

Revolution (2012-2014)

Revolution (2012-2014)

Özet: Revolution'da küresel çapta bir elektrik kesintisinden on beş yıl sonrasına ışınlanıyoruz. J.J. Abrams'dan bir kıyamet sonrası senaryosu. Dünya üzerindeki enerji kaynaklarının tükenmesinin ardından, hayatta kalmaya çalışan bir grup insanın mücadelesini anlatacak olan dizi, yeni enerji kaynaklarının arayışında, yaşam mücadelesi veren insanlara odaklanıyor.

Oyuncular: Billy Burke, Tracy Spiridakos, Giancarlo Esposito

Yaratıcı: Eric Kripke

Hawkeye (2021)

Hawkeye (2021)

Özet: Hawkeye, Marvel Sinematik Evreni’nde geçen bir mini dizi ve adından da anlaşılacağı üzere bu dünyanın sevilen kahramanlarından Hawkeye’ı odağına alıyor. Hawkeye'ın dizide eğitmesine tanık olacağımız Kate Bishop karakteri, çizgi romanlarda zengin bir iş adamının kızı olarak tanınıyor. Kate, babası Derek'e hayran olan bir genç kızdır. Babasının dikkatini çekmek için her şeyi yapabilecek olan Kate'in annesi ise bir tatilde hayatını kaybeder. Kate, henüz küçük yaşlardayken, babasının o kadar da iyi biri olmadığına tanıklık eder. Bunun ardından artık ona saygı duymamaya ve onu yakından takip etmeye başlar. Kate Bishop, Ant-Man'in kızı ile birlikte Young Avengers isimli gruba katıldığında gerçek bir süper kahraman dönüşür. Kate, Civil War sırasında Captain America'nın yanında olan Clint Barton'ın ile birlikte savaşır.

Oyuncular: Jeremy Renner, Hailee Steinfeld, Vera Farmiga

Yaratıcı: Jonathan Igla

Hanna (2019-2021)

Hanna (2019-2021)

Özet: Ormanda büyüyen olağanüstü bir genç kızın yolculuğu... 2011 yapımı aynı adlı filmden uyarlanan dizi sıra dışı avlanma ve savunma yeteneklerine sahip bir genç kızın, aslında kim olduğunu öğrenmeye çalışan bir CIA ajanından kaçma hikayesini işliyor. Babasının 15 yıl boyunca insanlardan izole bir şekilde Polonya'daki bir ormanda yetiştirdiği ve her türlü hayatta kalma derslerini öğrettiği Hanna 15 yaşında geldiğinde adeta bir ölüm makinesine dönmüştür. 

Oyuncular: Esme Creed-Miles, Joel Kinnaman, Mireille Enos

Yaratıcı: David Farr

Aslında Özgürsün (2022-)

Aslında Özgürsün (2022-)

Özet: Duygu Asena'nın aynı adlı eserinden uyarlanan dizi, 40'lı yaşlardaki iki kadının, Belgin ve Berna'nın arkadaşlıklarını, özgürlük ve kimlik arayışlarını takip ediyor.

Oyuncular: Deniz Çakır, Bade İşçil, Alican Yücesoy

Yaratıcı: Ali Kemal Güven

İçeriğin Devamı Aşağıda

1883 (2021-2022)

1883 (2021-2022)

Özet: 1883, dram-western türünün dikkat çeken yapımları arasında yer alıyor. Dizide yoksulluktan kurtulup, daha iyi bir yaşama ulaşmak için Great Plains üzerinden Amerika'nın batısına doğru bir yolculuğa çıkan Dutton ailesinin yaşamına odaklanıyor.

Oyuncular: Sam Elliott, Tim McGraw, Faith Hill

Yaratıcı: Taylor Sheridan

Superman and Lois (2021-)

Superman and Lois (2021-)

Özet: Dünyanın en ünlü süper kahramanı günümüz toplumunda iş, adalet ve ebeveynlik arasında denge kurmanın getirdiği baskı ve karmaşıklıklarla karşı karşıya... Clark Kent ve Lois Lane sadece meslektaş değil aynı zamanda evli bir çifttir. Çalışan ebeveyn olmanın tüm stres ve baskısı ile boğuşan Clark ve Louis, çocuklarını en iyi şekilde yetiştirmeye çalışır. Çocukları için daha basit bir yaşam kurmak isteyen çift bu yüzden Smallville'e geri döner.

Oyuncular: Tyler Hoechlin, Elizabeth Tulloch, Alexander Garfin

Yaratıcılar: Todd Helbing, Greg Berlanti

Pachinko (2022-)

Pachinko (2022-)

Özet: Pachinko, New York Times'ın en çok satanlar listesinde yer alan bir kitaptan diziye uyarlandı. Dizi Koreli göçmen bir ailenin farklı nesillerden olan üyelerinin hayatına odaklanıyor. Balıkçı olan babası tarafından çok sevilen Sunja, evlerinin yakınında yaşayan bir yabancıya aşık olur. Adamla yaşadığı ilişki sonrası hamile olduğunu öğrenen Sunja, tam da bu sırada sevgilisinin evli olduğunu öğrenir. Zor bir dönemden geçen Sunja, bu sırada kendisi ile evlenmek isteyen bir adamın teklifini kabul eder. Onun bu kararı, kendisini karmaşık durumların içinde bulmasına neden olur.

Oyuncular: Yuh-Jung Youn, Jin Ha, Min-ha Kim

Yaratıcı: Soo Hugh

H2O: Just Add Water (2006-2010)

H2O: Just Add Water (2006-2010)

Özet: Eğer deniz kızlarının bir rivayetten çok daha fazlası olduğuna inanıyorsanız bu dizi tam size göre! Rikki, Cleo ve Emma hayatı Mako Adası’na düzenledikleri geziden sonra bambaşka bir hal alır. Üç arkadaşın keyfi oldukça yerindedir. Bol bol denize girip gezen güzel bir tatil geçiren üç genç kız dolunayın olduğu gece etrafı dolaşmaya çıktıklarında gizemli bir mağara keşfeder. Mağaranın içerisine giren kızlar su kaplı bir alan görür. Eğlenmek için suya girmeye karar veren Rikki, Cleo ve Emma başlarına geleceklerden habersizdir. Kızların içerisine girdiği su büyülüdür ve onları yarı deniz kızına dönüştürür. Onlar artık su ile temasta bulundukları zaman kısa sürede deniz kızına dönüşür. Ayrıca üçü de bir takım özel güçlere sahip olur. Rikki suyu kaynatma gücü, Emma suya buz tutturma gücü, Cleo ise suya yön verme gücü kazanmıştır. Yeni yaşamlarını bir sır olarak saklamaya karar veren Rikki, Cleo ve Emma türlü maceralara atılır.

Oyuncular: Claire Holt, Phoebe Tonkin, Cariba Heine

Yaratıcı: Jonathan M. Shiff

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Winchesters (2022-)

The Winchesters (2022-)

Özet: Fantastik öğelerle beslenen The Winchesters'ta destansı bir aşk öyküsü izleyeceksiniz. The Winchesters, Dean ve Sam'in ebeveynleri John ve Mary Winchesters'ın, nasıl tanıştıkları, aşık oldukları ve genç avcılar olarak birbirlerini ve dünyayı kurtarmak için hayatlarını nasıl riske attıklarını konu ediyor. Babası tarafından doğaüstü yaratıkların avcısı olmak için büyütülen Mary, bir iblis tarafından saldırıya uğradığı sırada John ile tanışır. Bu olağandışı karşılaşma sonucu John, ölümlü varlıkların korkutucu dünyasını keşfeder. Mary'ye aşık olan John, onunla birlikte bu yolculuğa çıkmaya karar verir.

Oyuncular: Drake Rodger, Meg Donnelly, Jojo Fleites

Yaratıcı: Robbie Thompson

The Midnight Club (2022-)

The Midnight Club (2022-)

Özet: The Midnight Club adlı dizinin yaratıcısı korku filmlerinin usta ismi Mike Flanagan'dan başkası değil. Dizide ölümcül hastalıkları olan gençlerin bulunduğu bir bakımevinde korkunç hikayeler anlatmak için her gece yarısı toplanan hastaların hikâyesini konu ediyor.

Oyuncular: Igby Rigney, Annarah Cymone, Ruth Codd

Yaratıcı: Mike Flanagan

Bir önceki dizi önerileri için;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın