Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! Kleo'dan Devs'e Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! Kleo'dan Devs'e Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

claude cahun
20.08.2022 - 11:22

Dizi izlemek güzel de izleyecek nitelikli bir dizi bulmak bazen zor olabiliyor. Ama merak etme, senin için öyle bir liste hazırladık ki içinde bilim kurgudan korkuya, komedide drama pek çok türden dizi önerileriyle karşılaşacaksın.

Bu dizilere başlamadan önce sıradan bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin. 

Eğer hazırsan, seni birbirinden sağlam dizi önerilerinin olduğu listemize ışınlıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Echoes (2022)

Echoes (2022)

Özet: Echoes, tek yumurta ikizleri Leni ve Gina'nın hikâyesini takip ediyor. Leni ve Gina, çocukluklarından beri hayatlarını gizlice değiştiren tek yumurta ikizidir. Yetişkin olduklarında da bu durum değişmez; evi, kocaları ve çocuklarını paylaşarak bu gizli hayatlarını sürdürürler. İkizlerden birinin kaybolması, mükemmel bir şekilde planladıkları dünyalarındaki her şeyin kaosa dönüşmesine neden olur.

Oyuncular: Michelle Monaghan, Matt Bomer, Daniel Sunjata

Yaratıcılar: Brian Yorkey, Quinton Peeples, Vanessa Gazy

Wayward Pines (2015-2916)

Wayward Pines (2015-2916)

Özet: Bir kasabada kaybolan iki federal ajanı araştırmakla görevlendirilen bir gizli servis ajanı, çok geçmeden bu kasabadan çıkmanın mümkün olmadığını anlar. Dizi, gizli servis ajanının bu izole kasabanın gizemini çözme uğraşını takip ediyor. 

Oyuncular: Jason Patric, Kacey Rohl, Nimrat Kaur 

Yaratıcı: Chad Hodge

Devs (2020)

Devs (2020)

Özet: Devs, San Francisco'da bir teknoloji firmasında çalışan mühendis Lily'nin hikâyesini odağına alıyor. Lily, erkek arkadaşının ortadan kaybolmasıyla sarsılır. Lily şirketin gizli geliştirme departmanını araştırmaya başladığında bazı şeylerin erkek arkadaşının ortadan kaybolmasıyla ilişkili olduğunu keşfeder.

Oyuncular: Sonoya Mizuno, Nick Offerman, Jin Ha

Yaratıcı: Alex Garland

İçeriğin Devamı Aşağıda

Van Helsing (2016-2021)

Van Helsing (2016-2021)

Özet: Fantastik öğeler barındıran dizi, üç yıl komada kaldıktan sonra uyanan Vanessa Helsing'i takip ediyor. Vanessa, gözlerini açtığında dünyanın hiç de bıraktığı gibi olmadığını fark ediyor. O şimdi, vampirlerin saldırısından kurtulmayı başarmış bir grup insanla birlikte hayatta kalmanın yollarını arıyor. 

Oyuncular: Kelly Overton, Jonathan Scarfe, Christopher Heyerdahl

Yaratıcı: Neil LaBute

Parfum (2018)

Parfum (2018)

Özet: Dedektifler, genç bir kadının cesedinin bulunmasıyla başlayan bir dizi cinayeti takip ediyor. Cinayete kurban giden kadının cesedi koku bezleri vücudundan kesilip alınmış bir halde bulunur. Soruşturmaya atanan profil uzmanı bir dedektif ve ekibi, vakit kaybetmeden olay mahallini incelemeye başlar. Elde edilen ipuçları dedektifleri civardaki yatılı okulda okuyan bir grup öğrenciye götürür. Dedektifler, daha fazla cinayet işlenmeden asıl amacı kusursuz kokuyu yaratmak olan katili bulabilecek midir?

Oyuncular: Friederike Becht, Wotan Wilke Möhring, August Diehl

Yaratıcı: -

Babylon Berlin (2017-)

Babylon Berlin (2017-)

Özet: Polisiye gerilim türündeki Babylon Berlin, 1920'li yılların sonunda Berlin'de geçiyor. Köln şehrinde komiser olan Gereon Rath, bir davayı çözmek için Berlin’e gönderilir. Uyuşturucu, siyaset, cinayet ve sanatın hüküm sürdüğü bir çevreyi incelemeye başlayan Gereon, başlarda ele aldığı davayı basit olarak algılasa, araştırma ilerledikçe hayatını değiştirecek birçok olay gerçekleşir.

Oyuncular: Volker Bruch, Liv Lisa Fries, Leonie Benesch

Yaratıcılar: Tom Tykwer, Hendrik Handloegten, Achim von Borries

Kleo (2022-)

Kleo (2022-)

Özet: Berlin Duvarı'nın yıkılmasından sonra serbest bırakılan eski bir casus katil, ona ihanet etmek için komplo kuran insanlara karşı bir intikam çılgınlığına girişir.

Oyuncular: Jella Haase, Dimitrij Schaad, Julius Feldmeier

Yaratıcılar: Hanno Hackfort, Bob Konrad, Richard Kropf

İçeriğin Devamı Aşağıda

School Tales the Series (2022)

School Tales the Series (2022)

Özet: School Tales the Series, Taylandlı usta korku yönetmenlerinin imzasını taşıyan bir antoloji dizisi. Lise koridorlarında yaşanan korkunç olaylara odaklanan ve sekiz farklı hikâyenin anlatıldığı dizide, hayatta kalmak için kötü ve şeytani güçlerle yüzleşmesi gereken öğrencilerin yaşadıklarını takip ediyor.

Oyuncular: Kay Lertsittichai, Suppapong Udomkaewkanjana, Wachirawit Ruangwiwat

Yaratıcı: -

Der Tatortreiniger (2011-2018)

Der Tatortreiniger (2011-2018)

Özet: Heiko 'Schotty' Schotte, hayatını suç mahalli temizle işinden kazanan adamdır. Dizide onun tuhaf maceraları anlatılıyor.

Oyuncular: Bjarne Mädel, Peer Martiny, Jörg Pose

Yaratıcı: -

Altes Geld (2015-)

Altes Geld (2015-)

Özet: Zenginlik ve güçle çevrelenmiş bir ailenin hayatı kâbusa dönmek üzeredir. Çünkü ailenin babası, kendisine karaciğerini verecek bir kişiye tüm servetini bırakmayı kafasına koymuştur. Ailenin diğer fertleri de umutsuzca organ arayışına girişir. 

Oyuncular: Udo Kier, Sunnyi Melles, Nicholas Ofczarek

Yaratıcı: -

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ku'damm 56 (2016)

Ku'damm 56 (2016)

Özet: Annette Hess'in yaratıcısı olduğu dizi, çarpıcı hikâyesiyle dikkat çekiyor. Dizide, muhafazakâr anneleri tarafından katı bir ahlakla yetiştirilen üç kız kardeşin, annelerine layık olmakla kendilerini bulmak arasındaki sıkışmışlığı anlatılıyor. Ancak kardeşlerden biri, diğerlerinden daha cesur çıkıyor ve isyanı basıyor!

Oyuncular: Sonja Gerhardt, Claudia Michelsen, Maria Ehrich

Yaratıcı: Annette Hess

Charité (2017-)

Charité (2017-)

Özet: Berlin'deki prestijli Charité hastanesini odağına alan dizi, orada çalışan doktor ve bilim insanlarının yaşamlarını anlatıyor.

Oyuncular: Alicia von Rittberg, Mala Emde, Nina Gummich

Yaratıcılar: Sabine Thor-Wiedemann, Jakob Hein,Christine Otto

Bir önceki dizi önerileri için;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın