Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 25 Haziran Cumartesi Günü İçin Birbirinden Sağlam Film Önerileri

'Ne İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 25 Haziran Cumartesi Günü İçin Birbirinden Sağlam Film Önerileri

'Ne izlesem?' diye kara kara düşünüyorsan ve bir türlü izleyecek kaliteli bir film bulamıyorsan doğru yere geldin! Korku filmlerinden bilim kurgu ve fantastik filmlere, komedi filmlerinden suç filmlerine kadar her kategoriden film önerisiyle karşına geldik.

Bu filmlere başlamadan önce sıradan bir film izleyeceğini düşünebilirsin ama film bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

O zaman hazırsan 25 Haziran Cumartesi günü için yüksek puanlı film listemize geçelim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Phantom Thread (2017)

Phantom Thread (2017)

IMDb: 7.5

Özet: Ünlü terzi Reynolds Woodcock ve kız kardeşi Cyril, 1950'lerin Londra'sında ingiliz modasının tam ortasındadırlar. İkili, kraliyet ailesi mensuplarını, film yıldızlarını, mirasçıları, sosyeteleri ve debutantları giydiriyorlardır. Diğer taraftan ise kadınlar Woodcock'un hayatında gelir ve gider. Onun adeta müzmin bir bekarlığı vardır taa ki Alma hayatına girene kadar...

Oyuncular: Vicky Krieps, Daniel Day-Lewis, Lesley Manville

Yönetmen: Paul Thomas Anderson

Verdens Verste Menneske (2021)

Verdens Verste Menneske (2021)

IMDb: 8.0

Özet: Dünyanın En Kötü İnsanı, Julie adında genç bir kadının hayatına odaklanıyor. 30 yaşına girdikten çok kısa bir süre sonra, Julie aşk hayatının aslında hiç de iyiye gitmediğini fark eder. Sevgilisi Axel ile birlikte yaşayan Julie, tüm hayatının ailesinin beklentilerinden ibaret olduğunu fark eder. Diğer taraftan ise Axel'in çocuk istemesi onun üzerinde daha fazla baskı oluşturur. Julie artık hayallerinin peşinden gitmek ister.

Oyuncular: Renate Reinsve, Anders Danielsen Lie, Maria Grazia Di Meo

Yönetmen: Joachim Trier

Slalom (2020)

Slalom (2020)

IMDb: 6.6

Özet: Eski bir şampiyonun rehberliğinde, gelecek vaat eden 15 yaşındaki bir kız, profesyonel bir kayak yıldızı olmak için durmadan antrenman yapar. Ancak fiziksel ve duygusal baskılara dayanabilecek midir hep birlikte göreceğiz.

Oyuncular: Noée Abita, Jérémie Renier, Marie Denarnaud

Yönetmen: Charlène Favier

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Fallout (2021)

The Fallout (2021)

IMDb: 7.0

Özet: Liseli Vada, okulda yaşadığı trajedik bir olayın ardından bir daha asla toparlanamaz ve eskisi gibi olamaz. Ailesini, arkadaşlarını ve dünya görüşünü tamamen sorguladığı duygusal bir sürece girecektir...

Oyuncular: Jenna Ortega, Maddie Ziegler, Niles Fitch

Yönetmen: Megan Park

Mass (2021)

Mass (2021)

IMDb: 7.6

Özet: 2021'in en iddialı yapımlarından biri olan ancak hak ettiği değeri pek de göremeyen bir film ile devam ediyoruz. Mass'te, iki çiftin hayatını tamamen farklı şekillerde etkileyen trajedik bir olaya şahitlik edeceğiz.

Oyuncular: Jason Isaacs, Martha Plimpton, Ann Dowd

Yönetmen: Fran Kranz

Encanto (2021)

Encanto (2021)

IMDb: 7.2

Özet: Oscar ödüllü bu animasyon filminde, büyülü güçleri olan bir ailede tek özel yeteneği olmayan Kolombiyalı bir genç kızın maceralarına tanık edeceğiz.

Oyuncular: Stephanie Beatriz, María Cecilia Botero, John Leguizamo

Yönetmen: Jared Bush

The Adventures of Tintin (2011)

The Adventures of Tintin (2011)

IMDb: 7.3

Özet: Çıktıkları bir gezi esnasında maket bir gemi bulan Tenten ve Milu adındaki köpeği, akıl almaz bir sırra şahitlik edecektir. Gemi sıradan bir maket değildir, içinde, kötü adamların da peşinde olduğu gizli bir sır bulunmaktadır. Tenten, tüm tehlikelere rağmen bu sırrı çözmeye kararlıdır. 

Oyuncular: Jamie Bell, Andy Serkis, Daniel Craig

Yönetmen: Steven Spielberg

İçeriğin Devamı Aşağıda

Videodrome (1983)

Videodrome (1983)

IMDb: 7.2

Özet: Bir televizyon istasyonunda çalışan Max Renn, genelde yetişkinlere yönelik yayın yapmaktadır. Bir gün son derece tuhaf, şiddetli ve cinsellik içeren bir yayın keşfeder ve işin arkasındakileri merak eder. Bu video işin köklerine indikçe tehlikeli bir yolculuğa çıktığını anlayacaktır.

Oyuncular: James Woods, Sonja Smits, Deborah Harry

Yönetmen: David Cronenberg

Lost Highway (1997)

Lost Highway (1997)

IMDb: 7.6

Özet: Bir caz müzisyeni olan Fred, eşinin geçmişine dair hiçbir fikri olmadan onunla evlenir. Fakat bu gizemli geçmiş onların yaşamını altüst eder. Kadın sıra dışı biçimde öldürülür. Fred hapse atılır. Akabinde hiç bilmediği bir yerde bir başkası olarak uyanır. Peki Fred gerçekten de katil midir?

Oyuncular: Richard Pryor, Lucy Butler, Bill Pullman

Yönetmen: David Lynch

Un Homme qui Dort (1974)

Un Homme qui Dort (1974)

IMDb: 8.0

Özet: Paris'te yaşayan 25 yaşında bir öğrenci, gün geçtikçe çevresindeki dünyaya kayıtsız hâle gelir. Film seyirciyi genç adamın zihnine bir yolculuğa davet ederken onun katlanarak çoğalan yabancılaşma ve umutsuzluk gibi duygularını çekincesiz yansıtıyor.

Oyuncular: Jacques Spiesser, Ludmila Mikaël

Yönetmen: Bernard Queysanne

İçeriğin Devamı Aşağıda

Y tu Mamá También (2001)

Y tu Mamá También (2001)

IMDb: 7.7

Özet: Birçok festivalden ödülle dönen 'Y Tu Mamá También', Meksikalı iki arkadaşın, Julio ve Tenok, hikayesini anlatıyor. Bir sahil kasabasına gezi düzenleyen Julio ve Tenok'un arkadaşları da onlara eşlik edecektir...

Oyuncular: Maribel Verdú, Gael García Bernal, Daniel Giménez Cacho

Yönetmen: Alfonso Cuarón

Boogie Nights (1997)

Boogie Nights (1997)

IMDb: 7.9

Özet: Bir gece kulübünde çalışan Eddie Adams'ın en büyük hayali amatör olarak sürdürdüğü oyunculuk mesleğinde profesyonel olmaktır. Bir gün işini çok ciddiye alan bir yönetmen tarafından keşfedilir. Artık 'Dark Diggler' olarak anılan Eddie, her geçen gün şanına şan katar ve porno endüstrisinin yıldız oyuncularından biri olur.

Oyuncular: Mark Wahlberg, Julianne Moore, Burt Reynolds

Yönetmen: Paul Thomas Anderson

Black Widow (2021)

Black Widow (2021)

IMDb: 6.7

Özet: Asıl ismi Natasha Romanoff olan genç kadın, Black Widow adı ile bilinmektedir. Geçmişi hakkında büyük bir komplo teorisine rastlayan kadın, hiç istemese de hayatının karanlık tarafıyla yüzleşecek ve bu yolda büyük bir mücadele vermek zorunda kalacaktır.

Oyuncular: Scarlett Johansson, Florence Pugh, Rachel Weisz

Yönetmen: Cate Shortland

Guardians of the Galaxy (2014)

Guardians of the Galaxy (2014)

IMDb: 8.1

Özet: Evreni yönetebilmek adına büyük bir çaba gösterenleri durdurmaya çalışan bir grup suçlunun hikayesini konu alan yapım, izleyenler tarafından oldukça beğenilen yapımlardan biri. Star-Lord, Roket, Groot, Gammora ve Drax adındaki beşli, evren için oldukça büyük bir tehtit oluşturan esrarengiz küre ve peşlerindeki düşmanlar ile başa çıkabilecekler midir?

Oyuncular:  Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista

Yönetmen: James Gunn

İçeriğin Devamı Aşağıda

Inception (2010)

Inception (2010)

IMDb: 8.8

Özet: Uzmanlık alanı zihnin en savunmasız olan rüya görme anında bilinçaltındaki sırları yüzeye çıkararak onları çalmak olan Dom Cobb, yetenekli bir hırsızdır. Çok nadir insanın sahip olduğu bu yetenek, genç adamı casuslar dünyasının en aranan ismi haline getirse de aynı zamanda uluslararası aranan bir kaçak olduğundan, sevdiği her şeyi de yitirmiştir. İçinde bulunduğu durumdan sıyrılması için önüne bir fırsat çıkan Cobb, bu fırsatı iyi değerlendirebilecek midir?

Oyuncular: Leonardo DiCaprioMarion Cotillard, Elliot Page

Yönetmen: Christopher Nolan

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için:

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için:

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
2
2
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın