Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 20 Haziran Pazartesi Günü İçin Birbirinden Sağlam Film Önerileri

'Ne İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 20 Haziran Pazartesi Günü İçin Birbirinden Sağlam Film Önerileri

'Ne izlesem?' diye kara kara düşünüyorsan ve bir türlü izleyecek kaliteli bir film bulamıyorsan doğru yere geldin! Korku filmlerinden bilim kurgu ve fantastik filmlere, komedi filmlerinden suç filmlerine kadar her kategoriden film önerisiyle karşına geldik.

Bu filmlere başlamadan önce sıradan bir film izleyeceğini düşünebilirsin ama film bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

O zaman hazırsan 20 Haziran Pazartesi günü için yüksek puanlı film listemize geçelim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beautiful Boy (2018)

Beautiful Boy (2018)

IMDb: 7.3

Özet: Nic Sheff'in en çok satan kitabından sinemaya uyarlanan Beautiful Boy, uzun yıllar boyunca bağımlılıkla mücadele eden bir ailenin hayatta kalma ve iyileşme sürecindeki ilham verici hikayeye odaklanıyor.

Oyuncular: Steve Carell, Maura Tierney, Jack Dylan Grazer

Yönetmen: Felix van Groeningen

Judas and the Black Messiah (2021)

Judas and the Black Messiah (2021)

IMDb: 7.4

Özet: Kendisine, FBI tarafından bir savunma anlaşması teklif edilen William O'neal, Başkan Fred Hampton hakkında istihbarat toplamak için partiye sızmaya çalışır.

Oyuncular: Daniel Kaluuya, LaKeith Stanfield, Jesse Plemons

Yönetmen: Shaka King

Tomboy (2011)

Tomboy (2011)

IMDb: 7.4

Özet: Ailesiyle birlikte yeni bir mahalleye taşınan 10 yaşındaki Laure, kendisini mahalle çocuklarına Michael olarak tanıtır ve ortaya çıkana kadar bir süre bu yalanını sürdürmeye devam eder.

Oyuncular: Zoé Héran, Malonn Lévana, Jeanne Disson

Yönetmen: Céline Sciamma

The Florida Project (2017)

The Florida Project (2017)

IMDb: 7.6

Özet: Film önerilerimize mutlaka izlemeniz gereken bir yapımla devam ediyoruz. Yetişkinlerin zorlu ve sıkıcı dünyasından kendilerini tamamen soyutlayan 6 yaşındaki Moone ve ekibi, kendilerine ait bir dünya yaratmışlardır. Okulların tatil olmasıyla birlikte bu grubun tek dertleri, istedikleri gibi koşup oynayabilmek ve kimseyi umursamadan eğlenebilmektir.

Oyuncular: Brooklynn Prince, Bria Vinaite, Willem Dafoe

Yönetmen: Sean Baker

İçeriğin Devamı Aşağıda

Chinjeolhan Geumjassi (2005)

Chinjeolhan Geumjassi (2005)

IMDb: 7.5 

Özet: İntikam Meleği; on üç yıl haksız yere hapsedildikten ve çocuğu elinden alındıktan sonra, bir kadın giderek daha acımasız yollarla intikam almak istemesinin ve intikam planı yapan bir kadının hikayesinin konu edinildiği filmdir. Lee, hücre arkadaşlarının yardımıyla hazırladığı intikam planı sayesinde kendisinin haksız yere hapis yatmasına neden olan kişiyi bulup ondan intikam almayı hedefler. 

Oyuncular: Yeong-ae Lee, Min-sik Choi, Shi-hoo Kim

Yönetmen: Chan-Wook Park

Ah-ga-ssi (2016)

Ah-ga-ssi (2016)

IMDb: 8.1 

Özet: 1930'lar Kore'de, Japon işgali döneminde otoriter Amcası ile büyük, kırsal arazide tenha hayat yaşayan bir Japon varisinin hizmetçisi olarak yeni bir kızı işe alır. Ama hizmetçinin bir sırrı vardır. O, Leydi'yi onunla kaçması için baştan çıkarmasına, servetini çalmasına ve onu bir tımarhaneye kilitlemesine yardım etmek için Japon Kontu gibi davranan bir dolandırıcı tarafından işe alınmıştır Plan, hizmetçi kızın Lady'e aşık olmaya başlamasıyla birlikte bozulmaya başlar.

Oyuncular: Kim Min-Hee, Tae-ri Kim, Jung-woo Ha

 Yönetmen: Chan-Wook Park

Vertigo (1958)

Vertigo (1958)

IMDb: 8.3 

Özet: Eski bir dedektif arkadaşını kaybetmesi üzerine önüne geçemeyeceği kadar büyük bir korku ediniyor. Yükseklik korkusundan dolayı işi bırakan dedektife bir gün komşusun eşini takip etmesi teklif ediliyor. Bunun üzerine komşunun eşini takip eden dedektif, kadının ölüme meyilli olduğunu fark ediyor ve kadınla yakından iletişim kurarak kendi korkularıyla da yüzleşiyor. 

Oyuncular: James Stewart, Kim Novak, Barbara Bel Geddes

Yönetmen: Alfred Hitchcock

İçeriğin Devamı Aşağıda

Natural Born Killers (1994)

Natural Born Killers (1994)

IMDb: 7.2 

Özet: Micky ve Mallory iki seri katil ruhlu birbirine olan birbirlerine aşık çifttir. İkili bir yolculuğa çıkıyor ve bu yolculuk sırasında etraflarındaki kişileri öldürüyorlar. Bir süre sonra bu ikil bir medya ikonu haline geliyor ve sevgililerin birçok hayranı oluyor. Polis çiftin peşine düşer ancak yakalansalar bile medya daima seri katillerin yanında bir duruş sergiler.

Oyuncular: Woody Harrelson, Juliette Lewis, Robert Downey Jr.

Yönetmen: Oliver Stone

True Romance (1993)

True Romance (1993)

IMDb: 7.9 

Özet: Clarence, çizgi roman dükkanında çalışan asosyal, çekingen bir gençtir. Bir gün Alabama isimli bir kadına aşık olur. Aşkları karşılıklı gibi görünse de aslında Alabama patronu tarafından Clarence'a gönderilmiş, bu işlerden kurtulmak isteyen bir hayat kadınıdır. Clarence'ın Alabama'nın patronunu öldürüp yanlışlıkla içi uyuşturtucu dolu bir çantayı almasıyla birlikte ikili macera ve gerilim dolu bir yola atılırlar.   

Oyuncular: Christian Slater, Patricia Arquette, Dennis Hopper

Yönetmen: Tony Scott

The Hudsucker Proxy (1994)

The Hudsucker Proxy (1994)

IMDb: 7.2

Özet: Zekasının oldukça keskin olduğunu düşünen ancak sandığının aksine pek de zeki olmayan Norville Barnes'ın aklında, küçük çocuklar için tasarlanmış bir oyuncak projesi vardır. Bu planını gerçekliğe dökebilmek için büyük bir şehre gelerek en başarılı şirketlerden biri olan Hudsucker Industries'de alt pozisyon bir işe başlar. Bu sırada Waring Hudsucker adındaki adamın intihar etmesi, Barnes'ın hayatı için dönüm noktası olacaktır.

Oyuncular: Tim Robbins, Jennifer Jason Leigh, John Mahoney

Yönetmen: Joel Coen, Ethan Coen

The City of Lost Children (1995)

The City of Lost Children (1995)

IMDb: 7.5

Özet: Krank, rüya göremeyen kötü bir adamdır. Bu durumdan ötürü çocukları kaçırıp onların hayallerini kullanmaya karar verir. Ne kadar çabalasa da istediğini elde edemez çünkü kaçırdığı küçük çocuklar korktukları için sadece kabus görmektedirler. Kaçırılan çocuklar arasında Denree adında 5 yaşında bir çocuk da vardır. Denree'nin abisi One, kardeşini kurtabilmek için Krank ve çetesinin peşine düşer.

Oyuncular: Daniel Emilfork, Judith Vittet, Dominique Pinon

Yönetmen:  Marc Caro, Jean-Pierre Jeunet

İçeriğin Devamı Aşağıda

Solaris (1972)

Solaris (1972)

IMDb: 8,0

Özet: Solaris, belirgin bir bilince sahip olan bir gezegendir. Bu gezegenin en büyük yeteneği ise oraya gelen Dünya insanlarının zihinleriyle oynamaktır. Bunu da insanların bilinçaltına süzülerek hafızalarındaki her şeyi maddeleştirerek yapar. Bu gezegende olup biteni araştırmak için görevlendirilen kişi de elbette burada yaşananlardan payını alacaktır. Solaris’in gizemiyle büyülenirken kendi geçmişiyle de burun buruna gelecektir.

Oyuncular: Natalya Bondarchuk, Donatas Banionis, Jüri Jarvet

Yönetmen: Andrei Tarkovsky

Det Sjunde Inseglet (1957)

Det Sjunde Inseglet (1957)

IMDb: 8.1

Özet: Bir şövalye ve yaveri haçlı seferlerinden dönmüştür. Veba ülkelerini sarmıştır ve birçok insanın ölümüne neden oluyordur. Eve yaklaştıklarında Ölüm, şövalyeye görünür ve ona sırasının geldiğini söyler. Şövalye, Ölüm'ü hayatı için bir satranç maçına davet eder. Şövalye ve Ölüm, vebanın neden olduğu kargaşayla farklı şekillerde başa çıkmaya çalışan kültürel kargaşayı çevrelerindeki insanları sararken satranç oynarlar ve şövalye kaybederse ölmeye karşı çıkmayacağını belirtir. Yedinci Mühür, insanın varoluş mücadelesini ele alan bir filmdir. 

Oyuncular: Max von Sydow, Gunnar Björnstrand, Bengt Ekerot

Yönetmen: Ingmar Bergman

Skyfall (2012)

Skyfall (2012)

IMDb: 7.8

Özet: Kurumun değerleri temelden sarsılan MI6 ciddi bir saldırıya uğramıştır. James Bond ise çok ağır kişisel bedeller ödese bile M'e karşı sadakatini kanıtlamak adına tehdit oluşturanları bulup icabına bakmak zorundadır. Silva adındaki gizemli adam ise MI6'yı ciddi bir riske sürükleyerek tehdit oluşturan isimlerden biridir.

Oyuncular: Daniel Craig, Judi Dench, Javier Bardem

Yönetmen: Sam Mendes

Maleficent: Mistress of Evil (2019)

Maleficent: Mistress of Evil (2019)

IMDb: 6.6

Özet: Malefiz, Uyuyan Güzel  hikayesinden uyarlanmış bir hikayedir. Ancak bu filmde Uyuyan Güzel masalının aksine olaylara Malefiz'in bakış açısından bakılır. Malefiz bir zamanlar mutlu bir şekilde yaşayan bir peridir. Fakat bir gün insanların içerisinde olduğu bir ordu topraklarını katledince intikam almak için kralın yeni doğan kızını lanetler. İkinci film ise Auro ve Malefiz arasındaki sadakat, sevgi ve aile kavramları üzerinde durur. 

Oyuncular: Angelina Jolie, Elle Fanning, Sharlto Copley

Yönetmen: Robert Stromberg

Daha fazla film önerisi için:

İçeriğin Devamı Aşağıda

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için:

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için:

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
diegosuzfrida

bunlardan bir cacık olmaz açın sız yıne Harry Potter izleyin ohh miss