Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 19 Haziran Pazar Günü İçin Birbirinden Sağlam Film Önerileri

'Ne İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 19 Haziran Pazar Günü İçin Birbirinden Sağlam Film Önerileri

'Ne izlesem?' diye kara kara düşünüyorsan ve bir türlü izleyecek kaliteli bir film bulamıyorsan doğru yere geldin! Korku filmlerinden bilim kurgu ve fantastik filmlere, komedi filmlerinden suç filmlerine kadar her kategoriden film önerisiyle karşına geldik.

Bu filmlere başlamadan önce sıradan bir film izleyeceğini düşünebilirsin ama film bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

O zaman hazırsan 19 Haziran Pazar günü için yüksek puanlı film listemize geçelim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

One Night in Miami... (2020)

One Night in Miami... (2020)

IMDb: 7.1

ÖzetMuhammed Ali, Malcolm X, Sam Cooke ve Jim Brown... 60'ların kaotik ortamındaki kültürel kargaşalara tanıklık ettiğimiz bu filmde inanılmaz bir geceye şahit olacağız.

Oyuncular: Kingsley Ben-Adir, Eli Goree, Aldis Hodge

Yönetmen: Regina King

Fences (2016)

Fences (2016)

IMDb: 7.2

Özetİşçi sınıfından olan Afro-Amerikalı bir baba, 1950'lerde ailesini geçindirmeye çalışırken, diğer taraftan da hayatının gerçekleriyle yoğun bir mücadele içine girer.

Oyuncular: Denzel Washington, Viola Davis, Stephen McKinley Henderson

Yönetmen: Denzel Washington

The Farewell (2019)

The Farewell (2019)

IMDb: 7.5

Özet: Büyükannelerinin kısa bir süre sonra vefat edeceğini öğrenen bir aile, onun son zamanlarında bir araya gelirler ve bir düğün planlayarak birlikte güzel zaman geçirmeye çalışırlar.

Oyuncular: Shuzhen Zhao, Awkwafina, X Mayo

Yönetmen: Lulu Wang

Atonement (2007)

Atonement (2007)

IMDb: 7.8

Özet: Briony Tallis, ablasının sevgilisini işlemediği bir suçla infaz etmeye çalışınca, üçünün hayatı da artık geri dönülmez bir şekilde değişmeye başlayacaktır.

Oyuncular: Keira Knightley, James McAvoy, Brenda Blethyn

Yönetmen: Joe Wright

İçeriğin Devamı Aşağıda

L'amant Double (2017)

L'amant Double (2017)

IMDb: 6.2 

Özet: Chole depresyonda olduğu için psikiyatriste giden genç bir kadındır. Genç kadın, bir süre sonra  psikiyatristi Paul'a aşık olur ve Paul'da ona aşık olunca birlikte yaşamaya başlarlar. Dışarıdan bakıldığı zaman her şey gayet yolunda gibi gitse de  bir süre sonra Chole sevgilisinin ondandan sakladıklarını keşfetmeye başlar. Bununla birlikte aralarında gerilim dolu bir ilişki olur.

Oyuncular: Marine Vacth, Jérémie Renier, Jacqueline Bisset

Yönetmen: François Ozon

Beast (2017)

Beast (2017)

IMDb: 6.8 

Özet: Moll küçük bir adada modern hayattan izole yaşayan ve tur rehberliği yapan 27 yaşında bir kadındır. Ailesiyle yaşamaktan ve aile baskısından bunalan Moll bir gün Pascal isimli yabancı birisiyle tanışır ve ona aşık olur. Moll, Pascal sayesinde özgürlüğünün peşinden gidebilir ve aşık olduğu kişi olan Pascal ile yaşamaya başlar. Ancak Pascal adada işlenen üç genç kızın cinayetinde baş şüpheli olarak yargılanır. Bunun üzerine Moll ona inanmak ile inanmamak ve aşkı arasına bir kısır döngüye girer. 

Oyuncular: Jessie Buckley, Johnny Flynn, Geraldine James

Yönetmen: Michael Pearce

Ne le Dis à Personne (2006)

Ne le Dis à Personne (2006)

IMDb: 7.5 

Özet: Alexandre Beck, 8 yıl önce karısını bir seri katilin öldürmesi sonucu kaybetmiştir. Seri katil yakalandığından Margot dışındaki bütün cinayetlerini itiraf eden ancak bütün deliller seri katili göstermesine rağmen yalnızca Magrgot'un cinayetini itiraf etmez. 8 yıl sonra Margot'un öldüğü yerin yakınlarında bir kadın daha öldürülür. Alexandre Beck, bu olay ile birlikte gerilim dolu bir yola girer. 

Oyuncular: François Cluzet, Marie-Josée Croze, André Dussollier

Yönetmen: Guillaume Canet

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Unforgivable (2021)

The Unforgivable (2021)

IMDb: 7.1

Özet: Hapis cezasına çarptırılan bir kadın, bir süre sonra hapishaneden çıkar. Ancak, geçmişini sürekli yüzüne vuran ve affetmeyi reddeden bir toplumla mücadele etmek zorundadır.

Oyuncular: Sandra Bullock, Viola Davis, Vincent D'Onofrio

Yönetmen: Nora Fingscheidt

The Hateful Eight (2015)

The Hateful Eight (2015)

IMDb: 7.8

ÖzetQuentin Tarantino'nun Western türündeki filmiyle devam ediyoruz. İç Savaş'tan sonra, bir grup yabancının tipiden kurtulmak için dağdaki bir konaklama yerine sığınmasını ve hayatta kalma mücadelelerine tanıklık edeceğiz.

Oyuncular: Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh

Yönetmen: Quentin Tarantino

A Series of Unfortunate Events (2004)

A Series of Unfortunate Events (2004)

IMDb: 6.8

Özet: Violet, Klaus ve Sunny çok zengin bir ailenin 3 çocuğudur. Ancak bu çocuklar, anne ve babalarının yangında ölmeleri ile yetim kalmışlardır. Kalan miras ise yaşları dolayısı ile onlara verilmemektedir. Çocukların bu mirası alabilmesinin tek yolu, en büyük kardeşlerinin uygun bir yaşa gelmesidir. Beklemekten başka çaresi olmayan çocukların hayatı, Count Olaf adındaki uzak akrabalarının yanına gidişleri ile değişmeye başlayacaktır. Bu kötü kalpli adamın asıl amacı, çocukların mirasını kendi zimmetine geçirerek zengin olabilmektir. Akrabalarının niyetini çok geçmeden anlayan çocukların bazı alışkanlıkları, başlarına gelecek durumlarda işlerine yarayacak mıdır?

Oyuncular: Jim Carrey, Meryl Streep, Jude Law

Yönetmen: Brad Silberling

Déjà Vu (2006)

Déjà Vu (2006)

IMDb: 7,1

Özet: İnsanların geçmişi de dahil tüm yaşamlarını mercek altına alabilecek bir teknoloji geliştirilmiştir. Bu sistemde görev alan Ajan Carlin, New Orleans'ta yaşanan bir patlama sonrasında bir soruşturmaya dahil olur. Carlin'in görevi, zamanda geriye giderek, yaşanan olayların akışını değiştirmektir. Kısa bir zaman içerisinde görevini yerine getirebilmek için ise elinde tek bir şansı vardır.

Oyuncular: Denzel Washington, Jim Caviezel, Paula Patton

Yönetmen: Tony Scott

İçeriğin Devamı Aşağıda

Stardust (2007)

Stardust (2007)

IMDb: 7.6

Özet: Bu film, erkeklerin sevdiği kadına aşkını ispatlayabilmek için elinden gelen her şeyi yapabileceğini kanıtlar nitelikte bir yapım. Tristran, aşık bir gençtir ve sevdiği kadına aşkını ispatlayabilmek için kayan bir yıldızı yakalamaya niyetlidir. Ama sevgili Yyaine'nin de bulunduğu bu yolculukta, onları birçok tehlike beklemektedir.

Oyuncular: Charlie Cox, Claire Danes, Robert De Niro

Yönetmen: Matthew Vaughn

A Clockwork Orange (1971)

A Clockwork Orange (1971)

IMDb: 8,3

Özet: Şiddet bağımlısı gençlerden oluşan bir çete, çevrelerine dehşet ve korku saçmaktadır. Çizdikleri bu imparatorluğun lideri olan Alex'in yakalanıp göz altına alınması ile birlikte işler değişir. Alex hapse atılmaz ancak cezası yeterince ağırdır. Genç adam şimdi şiddet dolu bir deneyin kobayı olacaktır. Deney, insanlık ve şiddet kavramları arasındaki ilişkiyi gözler önüne sermeyi amaçlasa da insan doğasına aykırıdır. 

Oyuncular: Malcolm McDowell, Patrick Magee, Michael Bates

Yönetmen: Stanley Kubrick

The Adam Project (2022)

The Adam Project (2022)

IMDb: 6.7 

Özet: Adam, zamanda yolculuk yapan bir pilottur. Geleceği kurtarma gibi bir görevi olan Adam, genç halini ve babasını görüp geçmişle hesaplaşmak için çocukluğuna gider. Bir yandan geçmişiyle yüzleşmek diğer yandan da çocukluğundan yardım istemeyi hedefleyen Adam, hikayenin ilerleyen zamanlarında kendisini beklenmedik olayların içerisinde buluyor. 

Oyuncular: Ryan Reynolds, Mark Ruffalo, Jennifer Garner

Yönetmen: Shawn Levy

The Incredibles (2004)

The Incredibles (2004)

IMDb: 8.1

Özet: Bob Parr, Mr. Incredible adıyla tanınan ve tüm dünyanın kahraman olarak benimsediği bir adamdır. Kötülüklerle mücadele eden bu adam, hayatının bu yorucu temposundan uzaklaşmak isteyerek emekli olmaya karar verir. Artık eşi ve çocukları ile birlikte daha huzurlu ve sıradan bir hayat yaşamaktadır ancak bir zaman sonra bu düzenden de sıkılır. Çünkü sıradan bir hayat, alıştığı düzene aykırıdır. Bir gün evren ona başka bir şans verir: Bob, şimdi bir adada gizli bir görev yürütecektir.

Oyuncular: Jason Lee, Brad Bird, Sarah Vowell

Yönetmen: Brad Bird

Daha fazla film önerisi için:

İçeriğin Devamı Aşağıda

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için:

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için:

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
7
7
5
4
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın