Görüş Bildir
Haberler
Ne Dilediğinize Dikkat Edin! Cinsel İlişki Esnasında Kafanızdan Geçen Düşünceler Performansınızı Etkileyebilir

Ne Dilediğinize Dikkat Edin! Cinsel İlişki Esnasında Kafanızdan Geçen Düşünceler Performansınızı Etkileyebilir

Tuğba Erdem
16.07.2020 - 12:20

Cinsel ilişki esnasında kafanızdan neler geçiyor?

'Hiiiçç!' diyorsanız muhtemelen kendinizi hiç tanımıyorsunuz.

Kaynaklar: 1 2 3 4

İlişki esnasında kafamızdan binbir türlü düşünce geçer.

İlişki esnasında kafamızdan binbir türlü düşünce geçer.

'Düşüncelerin' cinsel duyularınızı harekete geçirmede önemli bir rol oynadığı ve aynı zamanda yatak odası performansınızı artırabileceği az bilinen bir gerçek. Bununla birlikte, insanların seks yaparken hayal etmeyi tercih ettikleri şeyler değişir. Ama kesinlikle cinsel performansınızı arttırma eğilimi gösteren ve sevişme şevkinize katkıda bulunan özel bir şey vardır.

Mumbai'li seksolog Dr. Amit Agarwal'a göre, seks eylemleri üzerine odaklanmış düşünceler arzuyu tetiklediği için performansınızı artırabilir.

Çiftler yatakta sadece 'seks' düşünmelidir.

Çocuklar, iş gerginlikleri, arkadaşlar ve ev işleri gibi diğer şeyleri akılda tutmak tutkuyu öldürecek ve böylece cinsel ilişkinizde sorunlar yaratacaktır.

Aşağıda yataktayken düşünmek için ilham alabileceğiniz birkaç madde derledik;

Kamasutra öğretileri:

Kamasutra öğretileri:

Eşinizle birlikte bir Kamasutra filmi izlemek zevkli olacaktır.  Ve bu öğretilerin seks hayatınızın bir parçası olmasına izin verirseniz heyecanınız katlanacaktır.

Erotik edebiyat:

Bir zamanlar romantizm ve erotizm barındıran bir roman okumuş olabilirsiniz. Bu romanın belleğinizden kaybolmasına izin vermeyin. Eşinizle sevişirken  romandan bazı özel alıntılar ve cümleler düşünün. Cinselliğe yönelik şeyleri okumak ve yatak odanıza uygulamak, keyfi artıracaktır.

Daha önce izlediğiniz pornodan bir sahne:

Sadece cinsel duyularınızı daha vahşi davranmaya teşvik etmekle kalmayacak, aynı zamanda o şehvetli sahneyi düşünmeye devam ederken performansınızın  daha yoğun olmasını sağlayacaktır.

Geçmiş deneyimler:

Sadece belirli bir gecede ne yaptığınızı düşünmek sizi daha mutlu hissettirecek ve cinsel deneyiminize katkıda bulunacaktır. Ancak, eşinizi yanlışlıkla başka biriyle karşılaştırırsanız bu pek hoş olmaz. Dikkatli olmakta fayda var.

Fanteziler:

66.media.tumblr.com

Seks sırasında fantezilerinizi düşünmek cinsel performansınızı perçinleyecektir. Arzularınızın zihninizden geçmesine izin vermek iyidir ve onları gerçekleştirmeye doğru ilerledikçe, heyecan dereceniz  kesinlikle beklediğinizden daha fazla olacaktır.

Khajurao resimleri:

Khajurao resimleri:

Bir film sahnesinin yanı sıra, Khajurao sanatı fitili ateşleme gücüne sahiptir. Khajurao'nun duvarlarına yerleştirilmiş, çeşitli seks pozisyonlarını detaylandıran ve cinsel olarak uyaran resimleri tasavvur etmek, eylemleri denemeniz için bir cazibe odağı geliştirmenize yardımcı olur.

Kelimeler:

Kelimeler:

Daha önce söylenmiş ateşli sözler her zaman aklımızda yer edinir. Anı yaşarken aklınızdan geçireceğiniz bu 'yaramaz' sözler vücudunuzun alev almasına yardımcı olacaktır.

Romantik anlar:

Değerli anları hatırlamak, cinsel yaşamınıza heyecan katmak için gerekli yoğunluğa sahiptir. Sadece birlikte geçirilen erotik zamanlar değil, sevişme sırasında hatırlanacak özel anlar ve unutulmaz tarihler eşinizle paylaştığınız aşk bağını güçlendirmenize yardım edecektir.

"O" an:

Doruğa ulaşmak harika bir şeydir. Bu anı seks sırasında düşünmek ise bulunduğunuz anı daha ateşli hale getirebilir. Partnerinizin tatminkar bir orgazm yaşadığında nasıl inlediğini düşünün. Sadece düşüncesi bile heyecanınızı artıracaktır.

Seks hakkında düşünmenin yanlış bir tarafı yoktur. Sizi mutlu eden şeyleri düşünün, çünkü mutlu olduğunuzda ilişkiniz de daha zevkli hale gelecektir!

Bu içerikler ilginizi çekebilir;

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
17
12
10
9
9
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın