Görüş Bildir
Haberler
Nazmi Arıkan Cinayetinin Zanlısı, İmamoğlu'nu CİMER'e Şikayet Ettiğini Söyleyen Tokatspor Kulübü Başkanı Çıktı

Nazmi Arıkan Cinayetinin Zanlısı, İmamoğlu'nu CİMER'e Şikayet Ettiğini Söyleyen Tokatspor Kulübü Başkanı Çıktı

Emre Ordu
14.07.2022 - 15:25 Son Güncelleme: 15.07.2022 - 10:12

Fen Bilimleri Eğitim Kurumları'nın kurucusu Nazmi Arıkan ile şoförünün öldürülmesiyle ilgili soruşturmada bir şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlının özel okul ve kurs işletmecisi olan Tokatspor Kulübü Başkanı Ufuk Akçekaya olduğu ortaya çıktı. Akçekaya, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu türbe ziyaretinde elleri arkadan bağlı yürüdüğü için CİMER'e şikayet ettiğini söylemiş, CİMER ise Akçeka'yı yalanlamıştı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fen Bilimleri Eğitim Kurumları'nun kurucusu Nazmi Arıkan, beraberinde şoförü Şerif Eker ile bayram tatili için Gelibolu'nun Karainebeyli köyünde küçük ve büyükbaş hayvan yetiştiriciliği yapılan çiftliğine geldi. Çiftlik çalışanları dün öğle saatlerine kadar Arıkan ve Eker'i göremeyince şüphelendi. Telefonla da ulaşılamayınca kontrol için çiftlik evine giren çalışanlar, Arıkan ile şoförü Eker'in kanlar içerisinde yerde yatarken buldu. 

İhbar üzerine çiftliğe savcı, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Arıkan ve Eker'in çok sayıda bıçak darbesiyle öldürüldüğü belirlendi.

Zanlı Tokatspor Kulubü Başkanı çıktı

Zanlı Tokatspor Kulubü Başkanı çıktı

Soruşturma kapsamında Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından 1 kişi İstanbul'da yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişinin Tokatspor Kulübü Başkanı Ufuk Akçekaya olduğu ortaya çıktı.

Cinayet günü çiftlik evine geldiği belirlendi

Cinayet günü çiftlik evine geldiği belirlendi
İçeriğin Devamı Aşağıda

Gelibolu İlçe Jandarma Komutanlığı’ndaki sorgusu devam eden Ufuk Akçekaya’nın cinayet suçlamalarını reddettiği belirtildi. Jandarma ekiplerinin teknik çalışmaları sonucunda Ufuk Akçekaya’nın cinayet günü İstanbul’dan otobüsle Gelibolu’ya geldiği, oradan da ticari taksi ile ilçeye bağlı Karainebeyli köyündeki Nazmi Arıkan’ın çiftliğine geldiği tespit edildi.

Ufuk Akçekaya’nın gözaltına alınmadan önce sosyal medya hesabından canlı yayın açarak olaya ilişkin açıklamalarda bulunduğu belirlendi. Akçekaya’nın canlı yayında Nazmi Arıkan ile aralarında geçen yıl yaşanan olayları anlattığı görüldü.

Akçekaya'n ın 6 gün önce sosyal medyadan yaptığı bir başka paylaşımda ise Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Eğitim Kurumları olarak kendisiyle yapılan lisans anlaşmasının iptal edildiğine dair yazı paylaştığı ortaya çıktı.

Cinayetten sonra Instagram'dan canlı yayın yapmış

Cinayetten sonra Instagram'dan canlı yayın yapmış

Nazmi Arıkan'ın cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan Ufuk Akçekaya’nın, olaydan saatler sonra Instagram hesabında canlı yayın yaptığı anlaşıldı. Akçekaya, Nazmi Arıkan’ın bir yıl önce kendisini bıçaklattığını öne sürdü. Akçekaya, kendisini bıçaklayan kişilerin ceza alınca Arıkan’ı öldürdüklerini iddia etti.

'Nazmi Arıkan kurban seçilmiştir. Fakat beni bıçaklaması için adamlar tutmuştur” diyen Akçekaya özetle “Nazmi Arıkan olayı müthiş bir kumpastır. 18 Ekim 2021’de ben bıçaklandım. Beni bıçaklayan şahıslar Nazmi Arıkan ve A. Ç. bağlantılı şahıslardı. Bu kişiler, bıçaklama olayı nedeni ile geçen 21 Nisan’da 5 yıl ceza aldılar. Bu kişiler ceza alınca, sabıkaları da olduğu için panik oldular. Olayın içinde 9-10 kişi var. Olaydan sonra bana garip garip mesajlar atanlar var. Ölmüş gitmiş adam ne yapalım. Olay çok büyük bir olay. Adi bir öldürme olayından ziyade ülkede kaos olması amaçlanıyor” dedi.

Akçekaya yayının sonunda ise Cumhuriyet Başkanı Erdoğan adına hazırlanmış bir formayı ekrana taşıdı.

Akçekaya'nın sosyal medya hesabından yaptığı o yayın 📹

İmamoğlu'nu CİMER'e şikayet ettiğini açıklamıştı

İmamoğlu'nu CİMER'e şikayet ettiğini açıklamıştı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçen yıl Fatih Sultan Mehmet'in eşi Gülbahar Hatun'un türbesi ziyaretinde elleri arkadan bağlı bir şekilde yürürken görüntülenmiş ve bu nedenle CİMER’e şikâyet edildiği iddia edilmişti. 

Tokatspor Kulübü Başkanı Ufuk Akçekaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada İmamoğlu'nu kendisinin CİMER'e şikâyet ettiğini açıklamıştı.

CİMER Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Evren Başar ise “Bu kişinin CİMER kayıtlarında böylesi bir başvurusu söz konusu değildir” demişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Akçekaya’nın fotoğraf albümü

Akçekaya’nın fotoğraf albümü

Ufuk Akçekaya’nın Instagram hesabında AKP’li siyasetçiler, sanat ve spor dünyasından isimlerle çektirdiği fotoğraflar öne çıkıyor.

Akçekaya’nın, Instagram hesabından Bilal Erdoğan’ın kayınpederi Orhan Uzuner ile de çok sayıda fotoğraf karesi ve videosu bulunuyor. İkilinin, telsizli sirenin denemesine ilişkin videosu da Akçekaya’nın Instagram hesabında yer alıyor. 

Akçekaya'nın Uzuner’in Kavacık’taki merkez ofisine gidiş geliş anlarına dair de videoları söz konusu. Akçekaya geçen 14 Şubat’taki bir yayınında “Orhan Uzuner'i ziyaret ettim. Desteğini aldım Orhan abinin. Bekleyin bizi” diyor.

Akçekaya'nın hesabında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Boğaziçi’nin görevden alınan rektörü Melih Bulu, Fatih Terim, Yılmaz Vural, Fikret OrmanAcun Ilıcalı, Mustafa Sandal, Cem Yılmaz, Ahmet Özhan ile fotoğrafları yer alıyor. İşte o fotoğraflardan bazıları:

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ayrıca geçen yıl AKP'li eski vekil Pelin Gündeş, Akçekaya'nın babasına olan yüklü miktarda borcunu ödemediğini anlatmıştı👇

DHA ve Halk TV

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
75
32
16
7
5
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Axe Von zarovich

bir kere de şaşırt

mario_zcom

şaşırmadık...

Sonütücü99

ülkedeki bütün pisliklerin istisnasız ak partili olması