Görüş Bildir
Haberler
Nasıl Bir Gıcıksın?

etiket Nasıl Bir Gıcıksın?

Nsycl
13.06.2017 - 23:11

Hepimizin gıcık olduğu birileri olduğu gibi bize de gıcık olan insanların olduğunu unutmayalım. Bakalım sen nasıl bir gıcık çıkacaksın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Çok net bir soruyla başlayalım. Günlük hayatında şarkı söyler misin?

2. Konuşurken çok fazla kullandığın bir söz var mı? Varsa aşağıdakilerden biri mi?

3. Gitmen gereken yerlere genelde geç mi kalırsın peki?

4. Garson siparişini hatalı getirdi diyelim. Ne yaparsın?

5. Bir emoji seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Can sıkan olaylar karşısındaki ilk tepkin hangisine daha yakın olur?

7. Son olarak gıcık olmuş bir kedi seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Çocuksu gıcık çıktı!

Senin gıcıklığın kesinlikle zarar verici değil! Amacın zarar vermek zaten değil, ama yine de insanları rahatsız etmeyi başarabilirsin. istersen. Birazcık şımarıklığa yakın olduğunu bile söyleyebiliriz. Gerektiğinde sesi yükseltmek, gereksiz sahiplenmek ve huzursuz edici sorular sormak senin tarzın gıcıklılıklar. Ama eğer doğru cümleleri duyarsan da, hemen yumuşarsın. Hiç uzatmazsın.

Pasif agresif gıcık çıktı!

Senin gıcıklığın genelde kıskandığın insanlara gibi duruyor. Eğer birisine gıcık olmuşsan ve aynı ortamdaysanız kesinlikle orada olmak istersin, çünkü gidecek biri varsa o kişi sen değilsin. Ettiğin laflarla, sorduğun sorularla hem karşı tarafı cevapsız bırakır hem de asla olayı kızıştırmazsın. Amacın kesinlikle zarar vermek değil ama gerekirse yapabileceğini de göstermekten çekinmezsin.

Oyunbozan gıcık çıktı!

media.giphy.com

Senin gıcıklığın tutarsa çevrene gerçekten çektiriyorsun! Bir şeyler senin istediğin gibi olacak diye bir kaide yok, böyle bir tarzın yok. Ama senin istemediğin şeyler kesinlikle olmayacak, yoksa sen olmayacaksın. Netsin. Birazcık kibirli görünsen de aslında kendinden ödün vermemek gibi görüyorsun bu olayı. Biraz daha ılımlı olmayı deneyebilirsin bizce.

Duygusal gıcık çıktı!

Senin gıcıklığın kesinlikle çok yorucu. Kavga çıkarabilirsin, ortamı terkedebilirsin, ağlayabilirsin. Ya da hiçbir şey yokmuş gibi başka şeylerle ilgilenebilirsin. Seni tanıyanlar ne yapması gerektiğini bilir ama bu moda bir kere girdin mi, çevrendekilerin vay haline. Her gün başka bir modun olduğu düşünülürse, kaç farklı tip gıcıklık yapabileceğini, söylemek çok zor. Ama yapın bu, seni beğenen böyle beğensin! Değil işte. Biraz daha sabır lütfen sevgili üye...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1837
992
550
323
217
148
117
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
beyazokyanus

pasif agresif gıcık

Yagmur Sayan

Senin gıcıklığın kesinlikle çok yorucu. Kavga çıkarabilirsin, ortamı terkedebilirsin, ağlayabilirsin. Ya da hiçbir şey yokmuş gibi başka şeylerle ilgilenebil... Devamını Gör

Buse Deniz Talan

Duygusal gıcık çıktı!