Görüş Bildir
Haberler
'Narcos' ve 'The Last of Us'da Severek İzlediğimiz Pedro Pascal'ın Rol Aldığı Dizi ve Filmler

'Narcos' ve 'The Last of Us'da Severek İzlediğimiz Pedro Pascal'ın Rol Aldığı Dizi ve Filmler

Merhabalar. Son yıllarda yer aldığı farklı rollerle Şili asıllı Amerikalı oyuncu Pedro Pascal çok dikkat çekiyor. Kendisini 2015 yılındaki Narcos dizisiyle ve en son The Last of Us dizisinde gördük. Bu içerikte Pascal'ın yer aldığı filmler ve diziler listelenmiştir. Onun oyunculuğunu merak edenler için iyi bir liste bu.

İyi seyirler dilerim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. The Bubble (2022)

1. The Bubble (2022)

Bir otelde salgın balonunun içinde sıkışan bir grup aktör ve aktris, bir filmi tamamlamaya çalışır. Film, Pascal'ın oynadığı düşük puanlı filmlerden biri. Bazı eleştirmenler özellikle yıldızlardan oluşan oyuncu kadrosu göz önüne alındığında filmin başarısız olduğunu ve beklendiği kadar komik olmadığını düşünüyor.

Yönetmen: Judd Apatow

Oyuncular: Harry Trevaldwyn, Samson Kayo, Peter Serafinowicz, Pedro Pascal

2. The Great Wall (2016)

2. The Great Wall (2016)

Antik Çin'de bir grup Avrupalı paralı asker, Çin Seddi'ni canavarca yaratık sürüsüne karşı koruyan gizli bir orduyla karşılaşır. Pascal, bu filmde Pero Tovar'ı canlandırdı. Bazı eleştirmenler, 'Batılı bir aktör' olan Damon'ın bir Asya filminin başrolünde oynamasından rahatsızdı. Diğerleri, filmi bir canavar filminin olması gerektiği kadar heyecan verici veya eğlenceli olmadığını öne sürdü.

Yönetmen: Yimou Zhang

Oyuncular: Matt Damon, Pedro Pascal, Tian Jing, Willem Dafoe

3. Kingsman: The Golden Circle (2017)

3. Kingsman: The Golden Circle (2017)

Kingsman'ın karargahı yok edildikten ve dünya rehin alındıktan sonra, Amerika Birleşik Devletleri'nde müttefik bir casus örgütü keşfedilir. Bu iki seçkin gizli teşkilat, ortak bir düşmanı yenmek için bir araya gelmelidir. Pascal, Eggsy ile ortak olan bir devlet adamı ajanı olan Ajan Whiskey rolünü üstlendi.

Yönetmen: Matthew Vaughn

Oyuncular: Taron Egerton, Colin Firth, Mark Strong, Pedro Pascal

4. The Equalizer 2 (2018)

4. The Equalizer 2 (2018)

Robert McCall, sömürülenler ve ezilenler için gözü kara bir adalete hizmet ediyor, ama sevdiği biri olduğunda ne kadar ileri gideceği belli değildir. Pascal, filmde McCall'ın eski ortağı CIA görevlisi Dave York olarak görünüyor.

Yönetmen: Antoine Fuqua

Oyuncular: Denzel Washington, Pedro Pascal, Ashton Sanders

5. Wonder Woman 1984 (2020)

5. Wonder Woman 1984 (2020)

Diana, dilekleri yerine getiren eski bir eserin kaybolmasının ardından aşırı zenginlik arzusu dünyayı bir yıkım yoluna gönderen bir iş adamıyla mücadele etmek zorundadır. Diana güçlerini iyilik için kullansa da kendini yeni bir dizi düşmanla karşı karşıya bulur: Pascal'ın canlandırdğı Maxwell Lord ve Cheetah.

Yönetmen: Patty Jenkins

Oyuncular: Gal Gadot, Pedro Pascal, Chris Pine, Kristen Wiig

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bloodsucking Bastards (2015)

Şansını kaybeden bir hücre çalışanı ve tembel en iyi arkadaşı, yeni patronlarının iş arkadaşlarını ölümsüz yapan bir vampir olduğunu keşfederler. Pascal bu filmde Max adlı bir vampiri canlandırmaktadır.

Yönetmen: Brian James O'Connell

Oyuncular: Fran Kranz, Pedro Pascal, Joey Kern

7. Triple Frontier (2019)

7. Triple Frontier (2019)

Beş arkadaş ve eski özel kuvvet ajanları, Güney Amerikalı bir uyuşturucu baronunu alt etmek için yeniden bir araya gelerek istenmeyen sonuçlar zincirini serbest bırakınca sadakatleri sınanır. Pascal, Ben Affleck ve Oscar Isaac gibi yıldızların yanında pilot Francisco 'Catfish' Morales'i canlandırdı.

Yönetmen: J.C. Chandor

Oyuncular: Ben Affleck, Pedro Pascal, Oscar Isaac, Charlie Hunnam

8. Sisters (2005)

8. Sisters (2005)

İki kız kardeş siyasi kargaşa sırasında Arjantin'deki evlerinden kaçtıktan yaklaşık on yıl sonra Teksas'ta yeniden bir araya gelirler. Bir dizi geri dönüşle film, kız kardeşlerin diktatörlük altındaki deneyimlerini ve ailelerin neler yaşadığını ortaya çıkarıyor. Pascal, filmde Steve olarak yer almıştır.

Yönetmen: Julia Solomonoff

Oyuncular: Valeria Bertuccelli, Ingrid Rubio, Adrián Navarro, Pedro Pascal

9. The Adjustment Bureau (2011)

9. The Adjustment Bureau (2011)

Philip K. Dick'in 1954 tarihli kısa öyküsüne dayanan film, siyasetçi David Norris ve balerin Elise Sellas'ın sonu olmayan bir aşk ilişkisine başlamalarını konu alıyor. Çift, kaderin gizemli güçleriyle yüzleşmeli ve aşklarının meydan okumaya değip değmeyeceğini belirlemelidir. Pascal bu filmde bir restoranda başgarson olarak çok kısa bir rol oynadı.

Yönetmen: George Nolfi

Oyuncular: Matt Damon, Emily Blunt, Lisa Thoreson

10. We Can Be Heroes (2020)

10. We Can Be Heroes (2020)

Uzaylı istilacılar Dünya'nın süper kahramanlarını ele geçirdiğinde onların çocukları, ebeveynlerini ve gezegeni kurtarmak için birlikte çalışmayı öğrenmelidir. Pascal, filmde kılıç dövüşü becerisine sahip bir süper kahraman olan Marcus Moreno'yu canlandırdı.

Yönetmen: Robert Rodriguez

Oyuncular: YaYa Gosselin, Pedro Pascal, Priyanka Chopra Jonas

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. The Unbearable Weight of Massive Talent (2022)

11. The Unbearable Weight of Massive Talent (2022)

Aksiyon-komedi türündeki film, hicivli bir dünyadaki Nick Cage'i konu alıyor. Cage, en büyük hayranının (Pascal) doğum günü partisine katılmak için seyahat eder ve kendisini bir CIA ajanı için köstebek olarak çalışırken bulur.

Yönetmen: Tom Gormican

Oyuncular: Nicolas Cage, Pedro Pascal, Tiffany Haddish

12. Prospect (2018)

12. Prospect (2018)

Bilim kurgu dramasında, Damon adında bir adam ve kızı Cee, bir uzaylı ayındaki tehlikeli bir ormanda nadir bulunan mücevherleri toplamak için uzayda seyahat ederler. Ancak ikili, Ezra (Pascal) dahil olmak üzere yabancılarla ve rakip araştırmacılarla karşılaşır ve hayatta kalmak için savaşmalıdır.

Yönetmenler: Christopher Caldwell, Zeek Earl

Oyuncular: Sophie Thatcher, Jay Duplass, Pedro Pascal

13. Burn Notice: The Fall of Sam Axe (2011)

13. Burn Notice: The Fall of Sam Axe (2011)

ABD dizisi 'Burn Notice'den uyarlanan 'The Fall of Sam Axe', ABD Donanması SEAL Komutanı Sam Axe'in bir terörist grubu takip etmek için Kolombiya'ya gitmesini konu alıyor. Axe, Güney Amerika'ya vardığında Komutan Veracruz (Pascal) ile tanışır ve tehlike başlar.

Yönetmen: Jeffrey Donovan

Oyuncular: Bruce Campbell, Kiele Sanchez, RonReaco Lee, Pedro Pascal

14. If Beale Street Could Talk (2018)

14. If Beale Street Could Talk (2018)

Genç bir kadın hamileliğini sürdürürken, o ve ailesi hem çocukluk arkadaşı hem de sevgilisi olan adamın işlemediği bir suçtan masum olduğunu kanıtlamak için yola koyulur. Pedro, filmde Pietro olarak yer alıyor.

Yönetmen: Barry Jenkins

Oyuncular: KiKi Layne, Stephan James, Regina King, Pedro Pascal

15. The Last of Us (2023– )

15. The Last of Us (2023– )

Küresel bir salgının medeniyeti yok etmesinin ardından hayatta kalan biri, insanlığın son umudu olabilecek 14 yaşındaki bir kızın sorumluluğunu üstlenir. Pascal, dizideki baş karakter Joel'i canlandırmaktadır. 

Yaratıcılar: Neil Druckmann, Craig Mazin

Oyuncular: Pedro Pascal, Bella Ramsey, Anna Torv

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. The Mandalorian (2019– )

16. The Mandalorian (2019– )

The Mandalorian, Star Wars serisinin VI ve VII filmleri arasındaki 30 yılda yaşananları konu alıyor. Yalnız bir silahşör ve ödül avcısı olan Mandalorian, dünyanın dört bir yanında çalışır. Bir gün ona Greef Karga tarafından yeni bir iş verilir. Ondan istenen şey ise bir paketi alıp onlara getirmesidir. Pedro Pascal baş karakteri canlandırmaktadır.

Yaratıcı: Jon Favreau

Oyuncular: Pedro Pascal, Carl Weathers, Chris Bartlett

17. Narcos (2015–2017)

17. Narcos (2015–2017)

Dizi, Kolombiyalı uyuşturucu baronu Pablo Escobar'ın suç istismarlarının yanı sıra yıllar boyunca ülkeyi rahatsız eden diğer birçok uyuşturucu baronunun kronik hikayesini ele alır. Pascal filmde bir narkotik polisine hayat vermektedir.

Yaratıcılar: Carlo Bernard, Chris Brancato, Doug Miro

Oyuncular: Pedro Pascal, Wagner Moura, Boyd Holbrook

18. Game of Thrones (2011–2019)

18. Game of Thrones (2011–2019)

Dokuz asil aile, Westeros topraklarının kontrolü için savaşırken, kadim bir düşman bin yıldır uykuda kaldıktan sonra geri dönüyor. Dizi tarihinin en sansasyonel dizilerinden olan Game of Thrones adeta bir yıldızlar geçidi. Pedro Pascal da dizide Oberyn Martell rolünü canlandırmıştır.

Yaratıcılar: David Benioff, D.B. Weiss

Oyuncular: Emilia Clarke, Peter Dinklage, Kit Harington

Siz Pedro Pascal'ın oynadığı hangi filmi, diziyi ya da karakteri çok beğendiniz? Yorumlarınızı bekliyorum.

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
6
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın