Görüş Bildir
Haberler
Mutlu Olabilecekler mi? 2016 Yılında Evlenen Ünlü Çiftlerimizin Burçlarına Göre Aşk Uyumu

Mutlu Olabilecekler mi? 2016 Yılında Evlenen Ünlü Çiftlerimizin Burçlarına Göre Aşk Uyumu

2016 yılı ünlülerin adeta evlilik için seçtikleri yıl olarak tarihe geçti. Bu yıl dünya evine giren birçok çiftin burçlarını ve burçlarına göre aşk durumlarını araştırdık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İşte bu yıl evlenen ünlü çiftlerin burçları ve aşk uyumları:

İşte bu yıl evlenen ünlü çiftlerin burçları ve aşk uyumları:

Kaan Yıldırım (Oğlak) - Ezgi Eyüboğlu (İkizler)

Kaan Yıldırım (Oğlak) - Ezgi Eyüboğlu (İkizler)

Kaan Yıldırım - Oğlak erkeği, aşk hayatında güvene fazlasıyla önem verir. Hareketli bir aşk hayatına sahip olmadıkları gibi tek eşlilikten yanadırlar. Aşık olduklarında sadık ve kıskanç olurlar. 

Ezgi Eyüpoğlu - İkizler kadını, çekici ve cazibeli olduğu için onu elde etmek isteyen pek çok kişi olur. İkizler burcu kadını bulmak oldukça zor olduğu gibi eğer ikizler kadını isterse o birliktelik olur. Aksi halde, hiçbir erkek kolaylıkla İkizler kadınına yaklaşamaz. Belirtmekte fayda var, İkizler burcu kadını paraya, aşktan daha fazla önem verir.

Burcu Kara (Balık) - Fırat Doğu Parlak (Boğa)

Burcu Kara (Balık) - Fırat Doğu Parlak (Boğa)

Burcu Kara - Balık kadınının, aşk hayatında duyguları sürekli değiştiği için hayatına giren erkekler genellikle bu konuda zorluk yaşar. Aşırı duygusal olan balık kadınları, daima sevecek, el üstünde tutacak, bir dediğini iki etmeyecek ve hiç yalnız bırakmayacak hayat arkadaşı ararlar. Aşık olduklarında partnerini her şeyden kıskanır.

Fırat Doğu Parlak - Boğa erkeği, aşırı işkolik oldukları için aşkı daima ikinci plana atar. Aşık olduklarında aşırı tutkulu olurlar, güven duygusu ile başlayan ilişkisinde evlilik isterler.

Neslihan Atagül (Aslan) - Kadir Doğulu (Koç)

Neslihan Atagül (Aslan) - Kadir Doğulu (Koç)

Neslihan Atagül - Aslan kadını,  aşk hayatında flört etmeyi oyun olarak görür ve erkekler üzerinde daima etkili olmayı düşünür. Aşık olduğu zaman sadık ve sevgilisine sahip çıkan bir partner olur. Gözü ondan başkasını görmez sevdiği için birçok şeyi gözünü kırmadan yapar.

Kadir Doğulu - Koç erkeği, keyfine aşırı düşkün oldukları için para harcamaktan hiç çekinmez, sevdiği kişininde kendisi gibi parasal konularda rahat olmasını ister. Sevdiği kadının akıllı, şık, dikkat çekici ve gösterişli olmasını ister. Aşk hayatında mantık değil duygularıyla hareket ederler. Evlendiğinde eşinin tüm hayatını ona adamasını ister.

Eda Özerkan (Balık) - Timur Acar (Oğlak)

Eda Özerkan (Balık) - Timur Acar (Oğlak)

Eda Özerkan - Balık kadınının, aşk hayatında duyguları sürekli değiştiği için hayatına giren erkekler genellikle bu konuda zorluk yaşar. Aşırı duygusal olan balık kadınları, daima sevecek, el üstünde tutacak, bir dediğini iki etmeyecek ve hiç yalnız bırakmayacak hayat arkadaşı ararlar. Aşık olduklarında partnerini her şeyden kıskanır.

Timur Acar - Oğlak erkeği, aşk hayatında güvene fazlasıyla önem verir. Hareketli bir aşk hayatına sahip olmadıkları gibi tek eşlilikten yanadırlar. Aşık olduklarında sadık ve kıskanç olurlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gülşen (İkizler) - Ozan Çolakoğlu (Koç )

Gülşen (İkizler) - Ozan Çolakoğlu (Koç )

Gülşen - İkizler kadını, çekici ve cazibeli olduğu için onu elde etmek isteyen pek çok kişi olur. İkizler burcu kadını bulmak oldukça zor olduğu gibi eğer ikizler kadını isterse o birliktelik olur. Aksi halde, hiçbir erkek kolaylıkla İkizler kadınına yaklaşamaz. Belirtmekte fayda var, İkizler burcu kadını paraya, aşktan daha fazla önem verir.

Ozan Çolakoğlu - Koç erkeği, keyfi içine aşırı düşkün oldukları için para harcamaktan hiç çekinmez, sevdiği kişininde kendisi gibi parasal konularda rahat olmasını ister. Sevdiği kadının akıllı, şık, dikkat çekici ve gösterişli olmasını ister. Aşk hayatında mantık değil duygularıyla hareket ederler. Evlendiğinde eşinin tüm hayatını ona adamasını ister.

Berk Oktay (Akrep) - Merve Şarapçıoğlu (Balık)

Berk Oktay (Akrep)  - Merve Şarapçıoğlu (Balık)

Berk Oktay - Akrep erkeği, etrafında daima çok sayı da kadın olur, son derece çapkın oldukları için aşk hayatları daima hareketli olur. Bir kadına ilgi duyuyorsa mutlaka onu elde etmek için tüm gücünü kullanır. aşık olduğunda kıskanç ve sahiplenme duygusu yüksek olur.

Merve Şarapçıoğlu - Balık kadınının, aşk hayatında duyguları sürekli değiştiği için hayatına giren erkekler genellikle bu konuda zorluk yaşar. Aşırı duygusal olan balık kadınları, daima sevecek, el üstünde tutacak, bir dediğini iki etmeyecek ve hiç yalnız bırakmayacak hayat arkadaşı ararlar. Aşık olduklarında partnerini her şeyden kıskanır.

Kenan İmirzalıoğlu (İkizler) - Sinem Kobal (Aslan)

Kenan İmirzalıoğlu (İkizler) - Sinem Kobal (Aslan)

Kenan İzmirzalıoğlu - İkizler erkeği yalnızlıktan hoşlanmadığı için mutlaka hayatında biri olur. Bekar olan, sevgilisi olmayan İkizler burcu erkeğine rastlamak neredeyse imkansız bir durum. Birlikte olduğu kadın, hareketli kendisi gibi değişken olmasını bekler. Aşık olmazsa eğer şıpsevdi olur aşık olduğunda ise aşırı derece kıskanç olur.

Sinem Kobal - Aslan kadını,  aşk hayatında flört etmeyi oyun olarak görür ve erkekler üzerinde daima etkili olmayı düşünür. Aşık olduğu zaman sadık ve sevgilisine sahip çıkan bir partner olur. Gözü ondan başkasını görmez sevdiği için birçok şeyi gözünü kırmadan yapar.

Kıvanç Tatlıtuğ (Akrep) - Başak Dizer (Koç)

Kıvanç Tatlıtuğ (Akrep) - Başak Dizer (Koç)

Kıvanç Tatlıtuğ - Akrep erkeği, etrafında daima çok sayı da kadın olur, son derece çapkın oldukları için aşk hayatları daima hareketli olur. Bir kadına ilgi duyuyorsa mutlaka onu elde etmek için tüm gücünü kullanır. aşık olduğunda kıskanç ve sahiplenme duygusu yüksek olur.

Başak Dizer -  Koç kadını, aşk yaşadığında aşırı kıskanç olur, sevdiğini başkası ile paylaşmayı aklının ucundan bile geçirmez. Özgürlüklerine aşırı düşkündürler. Erkekler konusunda çoğu zaman tek erkek ile yetinmeyip başka aşklara yelken açabilirler.

Berkay Şahin (Oğlak) - Özlem Katipoğlu (Akrep)

Berkay Şahin (Oğlak) - Özlem Katipoğlu (Akrep)

Berkay Şahin - Oğlak erkeği, aşk hayatında güvene fazlasıyla önem verir. Hareketli bir aşk hayatına sahip olmadıkları gibi tek eşlilikten yanadırlar. Aşık olduklarında sadık ve kıskanç olurlar.

Özlem Katipoğlu - Akrep kadını, kısa birliktelikleri sevmez, sadık ve içten bir aşk ile bağlı olur. Sevdiği zaman sahiplenici ve kıskançtır. Duygusallıktan hoşlanmayan, son derece beyefendi ve ağır başlı erkeklerden hoşlanırlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Derya Karadaş (Boğa) - Haki Biçici (İkizler)

Derya Karadaş (Boğa) - Haki Biçici (İkizler)

Derya Karadaş - Boğa kadını, kolay kolay aşık olmaz ve güven duygusunu her şeyden önce tutar. Aradığı kişiyi buluna kadar çok sayıda kişi ile beraber olur. Kıskançlıkları rahatsız edebilir.

Haki Biçici - İkizler erkeği yalnızlıktan hoşlanmadığı için onun hayatında mutlaka biri olur. Bekar olan, sevgilisi olmayan İkizler burcu erkeğine rastlamak neredeyse imkansız bir durum. Birlikte olduğu kadının, hareketli kendisi gibi değişken olmasını bekler. Aşık olmazsa eğer şıpsevdi olur. Aşık olduğunda ise aşırı derece kıskanç olur.

Facebook Gıybet sayfamızı takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
141
33
25
18
12
11
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
schoolrocks9

terazi burcundaki unluler evlilik yapmamıs bu sene, kendilerini sanata vermislerdir.. ne diyelim shshsh

Evrim Officıal

Tarkan evlendi, terazi burcu :)

Pınar Bor

Kaan Yıldırım (Oğlak) - Ezgi Eyüboğlu (İkizler) / Derya Karadaş (Boğa) - Haki Biçici (İkizler) --> bu ikisi çok şüpheli 1 yıl içinde çatırdama sesleri gel... Devamını Gör

O değil de, ilk fotoğrafda Burcu Biricik var fakat yorumlarda yok. Ayrıca kafayı mı yediniz aq, burç saçmalığıyla ilişki mi yürütülürmüş?