Görüş Bildir
Haberler
Müjde Ne Olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan Müjde Açıklaması Ne Zaman Yapılacak?

Müjde Ne Olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan Müjde Açıklaması Ne Zaman Yapılacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada ‘Çarşamba günü yapacağım ulusa sesleniş konuşmasında önemi bir müjde vereceğim’ demişti. Koronavirüs yasaklarıyla bunalan vatandaşlar, Erdoğan’ın ne müjdesi vereceğini merak ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklayacağı müjde tam olarak bilinmiyor. İşte muhtemel Erdoğan müjdeleri…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Koronavirüs Aşısı Mı Olacak?

Koronavirüs Aşısı Mı Olacak?

Erdoğan’ın yapacağı konuşmasının konusu, uzun zamandır çalışmaları devam eden Türk yapımı koronavirüs aşının müjdesi olabilir. 

 KORONAVİRÜS YASAKLARI AZALABİLİR, KAFE VE RESTORANLAR AÇILABİLİR

Türkiye’de yaklaşık 2.5 aydır devam yasaklar ve başlayan aşılama çalışmalarıyla birlikte günlük vaka sayıları da düşmeye başlamıştı. Günlük koronavirüs vaka sayıları, yaklaşık 25 binlerden 9 binlere kadar geriledi. Ayrıca kafe ve restoran sahipleri ve çalışanlarının da zor durumda olduğu biliniyor. Erdoğan’ın müjdesi yasakların iptal olmasını içerebilir.

YENİ BİR DOĞALGAZ MÜJDESİ Mİ?

Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Karadeniz’de doğalgaz bulunduğu müjdesini vermişti. Sondaj çalışmalarının Akdeniz’de devam ettiği biliniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan bir kez daha doğalgaz müjdesi verebilir. 

REFORMLAR MI AÇIKLANACAK?

AKP’nin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gündeminde uzun zamandır yargı reformu bulunuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yargı reformunun detaylarını da müjde kapsamında açıklayabilir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Müjde Açıklaması Ne Zaman?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Müjde Açıklaması Ne Zaman?

Cumhurbaşkanı Erdoğan programına göre bugün saat 14.00’de online bağlantı ile il kongrelerine katılacak. Erdoğan’ın yapacağı ulusa sesleniş konuşmasının kesin saati açıklanmadı. Konuşmanın akşam 8 gibi başlayacağı belirtiliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
5
2
1
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın