Görüş Bildir
Haberler
Motorine Ne Kadar Zam Geldi? Hangi İlde Motorin Ne Kadar Oldu? Motorinin Litresi Kaç TL?

Motorine Ne Kadar Zam Geldi? Hangi İlde Motorin Ne Kadar Oldu? Motorinin Litresi Kaç TL?

GNS
07.02.2022 - 19:40

Akaryakıt fiyatlarındaki yükseliş araç sahiplerinin isyan etmesine sebep oluyor. EPGİS tarafından açıklanan habere göre motorine bir zam daha geldi. Petrol fiyatlarındaki artışın akaryakıta da yansıması dikkatlerden kaçmadı. Son olarak perşembe günü LPG otogaza 40 kuruş zam geldiği bildirilmişti. Peki motorine ne kadar zam geldi? Motorinin litresi ne kadar oldu? İşte il il motorin fiyatları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

EPGİS perşembe günü itibariyle LPG otogaza 40 kuruşluk bir zam uygulanacağını ifade etmişti. Artan petrol fiyatları akaryakıt fiyatlarının da yükselmesine sebep oldu. Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde motorine de zam geldiği bildirildi. Peki motorin ne kadar oldu? Motorinin litresi ne kadar? İl il motorin fiyatları...

Motorine Ne Kadar Zam Geldi?

Motorine Ne Kadar Zam Geldi?

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS), Twitter hesabından yaptığı açıklamada, '08/02/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; motorinde 80 KRŞ/LT Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.' ifadelerini kullandı.

Motorinin Litresi Ne Kadar? İl İl Motorin Fiyatları...

Motorinin Litresi Ne Kadar? İl İl Motorin Fiyatları...

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasından (EPGİS) alınan bilgiye göre, Ankara'da ortalama 14,71 liradan satılan motorinin litre fiyatı 15,51 lira olacak. Motorinin litresi İstanbul'da 14,62 liradan 15,42 liraya, İzmir'de 14,71 liradan 15,51 liraya çıkacak.

Akaryakıt Fiyatları Nasıl Hesaplanıyor?

Akaryakıt Fiyatları Nasıl Hesaplanıyor?

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor. Türkiye'de LPG ürün fiyatlaması ise Cezayir'de bulunan Sonatrach piyasa fiyatları takip edilerek yapılıyor.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın