Görüş Bildir
Haberler
Monoton İlişkiler Sizi de Sıktıysa Seks Hayatınıza Birkaç Zar ve Kart ile Renk Katabilirsiniz

Monoton İlişkiler Sizi de Sıktıysa Seks Hayatınıza Birkaç Zar ve Kart ile Renk Katabilirsiniz

R.G.
08.01.2021 - 17:25

Seks çok keyif verici ve eğlenceli olsa da her zaman o kadar istekli ve arzulu olunamıyor maalesef! Bu arzunun körelmesini tetikleyen en önemli şeylerden biri de, monotonlaşmış bir cinsel hayat! Yani giriş ve gelişme hep belli. E insan beyni sonuçta, bir süre sonra zevk vermesinden çok, yapılması gereken bir iş olarak görüyor seksi. İşte partnerinizle, küllenen seks hayatınızı tekrar alevlendirmek için birlikte oynayabileceğiniz birbirinden eğlenceli seks oyunları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seks zarları

Çift olarak satılan bu zarların birinde mekanlar, diğerinde ise pozisyonlar var. Ve oyunun kuralı çok basit, zarı attığınızda çıkan mekana ve pozisyona uymak zorundasınız!

Fantezi kartları

Aslında bu kartları satın almak zorunda değilsiniz. Hatta kendiniz yaparsanız çok daha eğlenceli olur! Partneriniz ve siz zevk alacağınızı düşündüğünüz ve denemek istediğiniz fantezileri kağıtlara yazıp katlayın ve bir kutuya koyun. Daha sonra çektiğiniz kartın üzerinde yazılan hakkında konuşun.

Doğruluk mu cesaret mi?

Bu oyunu hep arkadaşlarınızla oynayacak değilsiniz ya! Partnerinizle baş başa oynadığınızda da nasıl eğlenceli olduğunu göreceksiniz. Üstelik mekan da yatak odanız. Tabii doğrulukta sorduğunuz sorular, 'En sevdiğin renk neydi aşkım?' tarzında masum sorular olmasın. Yoksa amacınıza ulaşamazsınız! Cesaret kısmında da ona yaptırmak istediğiniz şeyleri yaptırabilirsiniz. Sonuçta bir oyun, mızıkçılık yok!

Soyunmayı da eğlenceli hale getirin!

Sevgilinize ya da eşinize kendinizle ilgili sorular sorun. Okuldaki lakabınızı, ayakkabı numaranızı mesela... Ama bilemezse bir kıyafetini çıkarmak zorunda! Bu böyle çok sürmeyecek emin olabilirsiniz. Zaten kaç parça vardır ki üstünde?

Eller yukarı, gözler kapalı!

Gözleriniz kapalı şekilde, partnerinize puding ya da dondurma yedirin. Ama üstüne dökerseniz hop ceza! Çünkü oyunun kuralına göre dilinizle temizlemek zorundasınız. E nerelere dökülür, nasıl halledersiniz, bu oyun nasıl biter orası size kalmış!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kendi sahnenizi kurun, rol yapın!

Bu rollerin yaratıcılığı tamamen size kalmış. Doktorla hastası da olabilirsiniz, ormanlarda yaşayan Tarzan'la Jane de. Hatta rol icabı onu hiç tanımıyor da olabilirsiniz! Hayal dünyanızı kullanın, ne kadar eğlenceli olacağını göreceksiniz!

Ön sevişme serbest, seks yasak!

Seks yaparken bir süre sınırlaması koyun. Mesela partnerinize 20 dakika boyunca her şeyi yapabilirsiniz. Hatta bu oyunun eğlenceli yanı onu olabildiğince tahrik etmek. Kuralımız, belirlenen süre dolana kadar seks yapmamak!

Orgazm yarışı!

Partnerinizle birlikte mastürbasyon yapmayı denediniz mi? Yan yana yatarken bakalım hanginiz daha önce orgazm olacak?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
20
19
13
12
10
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Deli Desidero

Şarkılardan fal tuttum ikimize kaç kere :)