Görüş Bildir
Haberler
Misafir Dizisinin Erdem'i Buğra Gülsoy Kimdir? Buğra Gülsoy Kaç Yaşında ve Nereli?

Misafir Dizisinin Erdem'i Buğra Gülsoy Kimdir? Buğra Gülsoy Kaç Yaşında ve Nereli?

GNS
11.11.2021 - 17:44

Fox Tv ekranlarının en yeni dizisi 'Misafir' bu akşam izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerini Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Mehmet Ozan Dolunay gibi başarılı oyuncuların paylaştığı dizide; travmatik geçmişiyle karşımıza Gece ve eşini kaybetmenin acısını yaşayan Erdem'in tanışma hikayeleri konu ediliyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Aras Sarıgül otururken, oyuncu kadrosuyla da adından söz ettirecek bu yapımda Erdem karakterine hayat veren oyuncu Buğra Gülsoy hakkındaki bilgiler merak ediliyor. Peki Buğra Gülsoy kimdir? Buğra Gülsoy kaç yaşında ve nereli? Buğra Gülsoy evli mi? İşte merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fox TV ekranlarının ve sezonun iddialı yapımlarından; Misafir bu akşam 20:00'da ilk bölümüyle ekranlarda olacak. Hikayeleriyle ve bambaşka hayatlarıyla ortak bir noktada birleşen Gece ve Erdem'in yaşadıklarını konu edinen romantik-dram konulu yapımın oyuncu kadrosu merak edilmeye başlandı. Daha öncesinde Kuzey Güney ve Aşk Yeniden dizileriyle yıldızı parlamış oyuncu Buğra Gülsoy da dizinin kadrosunda yer alıyor. Peki Buğra Gülsoy kimdir, kaç yaşındadır? Sizler için derledik...

Misafir Dizisinin Erdem'i Buğra Gülsoy Kimdir?

Misafir Dizisinin Erdem'i Buğra Gülsoy Kimdir?

22 Şubat 1982 Ankara doğumlu olan Buğra Gülsoy, tiyatro, film ve dizi oyuncusu olup ilk, orta ve lise eğitimini Ankara’da tamamlamıştır. Buğra Gülsoy, ilk sahne deneyimini 13 yaşında yaşamıştır. Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin mimarlık bölümünden 2004 yılında mezun olan Buğra Gülsoy, Kıbrıs’ta bulunduğu süre içerisinde Kıbrıs Devlet Tiyatrosu’nda çeşitli oyunlarda rol almış, aynı zamanda kısa film yönetmenliği ve oyunculuk da yapmıştır.

Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinde bir sezon boyunca Vural karakterini canlandırmıştır. Buğra Gülsoy, Kuzey Güney isimli dizide Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolleri paylaşmış ve bu dizide Güney Tekinoğlu karakterini canlandırmıştır. Sonrasında TRT 1'de yayınlanan Eski Hikaye dizisinde başrol oynamıştır ve Mete karakterini canlandırmıştır. Buğra Gülsoy, daha sonra Aşk Yeniden adlı dizide Özge Özpirinçci ile başrolü paylaşmıştır.

Buğra Gülsoy Evli Mi?

Buğra Gülsoy Evli Mi?

Buğra Gülsoy, dizi ve film oyuncusu olan Burcu Kara ile 2011 yazında evlenmiş; 2 Ağustos 2012 tarihinde boşanmıştır. 2018 yılında Nilüfer Gürbüz ile evlendi. İkinci evliliğinden 2018 yılında dünyaya gelen çocuğuna 'Cem' adını verdi.

Buğra Gülsoy'un Rol Aldığı Yapımlar

Buğra Gülsoy'un Rol Aldığı Yapımlar
  • Uyanış Büyük Selçuklu -(Melikşah)

  • Azize -(Kartal Alpan)

  • Kızım -(Demir Göktürk)

  • 8.Gün -(Ozan Taş)

  • Aşk Yeniden -(Fatih Şekercizade)

  • Bana Artık Hicran De -(Sinan Erinç)

  • Eski Hikaye -(Mete)

  • Kuzey Güney -(Güney Tekinoğlu)

  • Fatmagül'ün Suçu Ne -(Vural Namlı)

  • Unutulmaz -(Tolga Altınsoy)

  • Hepimiz Birimiz İçin -(Nazım İntizamoğlu)

Bu İçerik De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın