Görüş Bildir
Haberler
Minibüste Genç Kıza Tecavüz Girişimi İddiası

Minibüste Genç Kıza Tecavüz Girişimi İddiası

Deniz Gök
10.04.2015 - 20:05 Son Güncelleme: 10.04.2015 - 23:54
İçeriğin Devamı Aşağıda

Adana'da minibüs şoförü 25 yaşındaki A.Ç., araca yolcu olarak binen ve adı açıklanmayan 17 yaşındaki bir genç kızı ağaçlık alana götürüp taciz ettiği iddiasıyla tutuklandı. 

Merkez Seyhan İlçesi'nde oturan genç kız, iddiaya göre, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitmek için A.Ç.'nin kullandığı yolcu minibüsüne bindi. A.Ç., hastaneye yaklaştığı sırada son durağa girmeden, minibüste tek kalan genç kızla birlikte başla bir istikamete doğru yöneldi. 

Minibüsü ağaçlık alana park eden A.Ç., genç kıza, 'Sana sigara veririm, para veririm, beni mutlu edersen ben de seni memnun ederim' diyerek taciz etti. Kapıları kapalı olan minibüsten inemeyen genç kız, bağırıp yardım istedi. Bunun üzerine minibüsün kapılarını açan A.Ç., genç kızı orada bırakıp olay yerinden ayrıldı. Genç kızın şikayeti üzerine çalışma başlatan polis, A.Ç.'yi yakaladı.

Şoför Tutuklandı

Minibüsle ağaçlık alana götürdüğü 17 yaşındaki genç kıza cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla adliyeye sevk edilen şoför A.C., nöbetçi Adana 4'üncü Sulh Ceza Hakimliği'ne çıkartıldı. A.C. buradaki ifadesinin ardından 'Çocuğun cinsel istismarı' suçundan tutuklandı.

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'nda yapılan açıklamada, olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü sürdürüldüğü bildirildi.

Özgecan Aslan gibi minibüste tek kalmış

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde minibüs şoförü tarafından öldürülen Özgecan Aslan gibi minibüste tek kalan genç kızı ağaçlık alana götürerek taciz ettiği ileri sürülen şüpheli suçlamayı kabul etmedi. A.Ç., ifadesinde, 'Benden, sigara ve para istedi. Vermeyince iftira atıyor' dedi. A.Ç., emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0