Görüş Bildir
Haberler
Milyonların İzlediği ve Çok Sevdiği Twitch Yayıncılarının Burçlarını Biliyor musunuz?

Milyonların İzlediği ve Çok Sevdiği Twitch Yayıncılarının Burçlarını Biliyor musunuz?

Entel Feridun
25.08.2022 - 07:49

Twitch canlı yayın platformunda eğlenceli sohbetleri, e-spor etkinlikleri ve dijital oyun paylaşımları ile yayın yapan yayıncıları milyonlar takip ediyor. Birçoğunu yaptığı başarılı işler ile sosyal medya gündeminden de tanıyoruz. 

Twitch günden güne popülerliğini arttırırken Twitch yayıncılarını yakından tanımak isteyenler için biraz araştırma yaptık. Sevdiğiniz Twitch yayıncılarının hangi burç olduğunu biliyor musunuz? Burçlarını öğrenince çok şaşıracağınız ve düşününce hak vereceğiniz yayıncılara birlikte bir bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Kemal Can Parlak (kendinemuzisyen): Boğa Burcu

9. Kemal Can Parlak (kendinemuzisyen): Boğa Burcu

Kemal Can Parlak, Twitch kullanıcı adıyla kendinemuzisyen 15 Mayıs doğumlu bir Boğa burcu’dur. İnce ve eğlenceli mizah anlayışı ile yayınlarında izleyicilerini gülmekten kırıp geçiren Parlak, kendisi gibi Boğa burcu olan Cem Yılmaz ve Tolga Çevik komedyen ve stand-up sanatçılarımızı aratmıyor. Ailesine ve arkadaşlarına düşkün olan Parlak, bir Boğa burcu gibi samimi ve güven veren bir mizaca sahip görünüyor.

Sosyal medyayı ve genç kuşağın dinamiklerini iyi takip eden kendinemuzisyen bir Boğa kararlılığında başladığı yolda istikrarlı şekilde ilerliyor. Ancak Boğa erkeklerinin keyfine düşkünlüğünü biliyorsunuz işte! Kendinemuzisyen de yayınlarında muhabbet etmeyi ve ekibi ile goygoy yapmayı çok seviyor.

8. Ferit Karakaya (wtcN): Kova Burcu

8. Ferit Karakaya (wtcN): Kova Burcu

Ferit Karakaya, Twitch ismi ile wtcN, 12 Şubat doğumlu bir Kova burcu! Onun yayınlarını birkaç kez izlerseniz olaylara marjinal bakış açısını ve sakinliğini hemen fark edebilirsiniz. Kova burcu erkeği olarak daima pratik çözümlere ve orijinal fikirlere sahiptir. Rahatına düşkündür ancak çalışma sorumluluğunu da disiplin edebilir. Karakaya’nın Twitch’de tam zamanlı yayıncılık yanı sıra BigBossLayf Esports (BBL Esports)’un kurucusu olduğunu da göz önüne alırsak sevdiği bir alanda liderlik ettiğini de bizlere gösteriyor.

7. Tuğkan Gönültaş (Elraenn): Oğlak Burcu

7. Tuğkan Gönültaş (Elraenn): Oğlak Burcu

Tuğkan Gönültaş, Twitch ismi ile Elraenn, 27 Aralık doğumlu bir Oğlak burcu’dur. Elraenn kendine has tarzı ve resmi duruşu ile tam bir Oğlak burcu erkeğini anımsatıyor. Gönültaş’ın, takipçileri ile kurduğu bağ daha çok güven ve samimiyet üzerine kurulu. Elraenn’in yayınlarında anılarını anlattığına ve takipçileri ile hayat tecrübelerini paylaştığına sık tanık olduğunu görüyoruz.

Elraenn Oğlak burcu oluşunu yayınlarında da gösteriyor ve gereksiz muhabbetlere hiç gelemiyor. Gerekirse takipçilerini bile uyarıyor!

6. Büşra Pelin Baynazoğlu (Pqueen): Yengeç Burcu

6. Büşra Pelin Baynazoğlu (Pqueen): Yengeç Burcu

Büşra Pelin Baynazoğlu veya bilinen takma adı ile Pqueen 18 Temmuz doğumlu bir Yengeç burcu’dur. Yayınlarında söylediğine göre ise yükselen burcu ise Balık! Tam bir su elementi vurgusu taşıyan pqueen oldukça duygusal ve hatta duyguları inişli çıkışlı olabiliyor. Onu yayınlarında bir ağlarken bir sinirlenirken ama en çok gülerken görmeniz mümkün! Takipçileri ile arasında da bir Balık yükselen bir Yengeç burcunun olabileceği gibi çok samimi bir bağ var. Adeta aile gibiler! 

Yengeç burcunun öncü niteliğine ithafen ise pqueen yayınlarında sık sık üniversite eğitiminden sonra iş bulmak konusunda nasıl karamsarlığa kapıldığını ve sonunda kendisi için umut ışığı olan Twitch kitlesi ile tanıştığını anlatıyor. O hayata hep güzel yanından bakmayı ve her şeye rağmen gülümsemeyi öğretmeye çalışıyor!

5. Ahmet Sonuç (Jahrein): Yay Burcu

5. Ahmet Sonuç (Jahrein): Yay Burcu

Twitch üzerinden dolandırıcılık yapıldığı konusuna ışık tutan ve yine bu sebeple Twitch ile yollarını ayıran Jahrein, bir Yay burcu! Bir Yay burcundan beklenecek şekilde Jahrein yayınlarında gündem olan her konuda konuşuyor. Takipçileri ile bildiği önemli detayları paylaşıyor. Yayınları devam ederken Twitter'ı aktif olarak kullanan Jahrein, buradan da 'gaf' denebilecek kadar cesaretli paylaşımlar yapmaya devam ediyor. 

Sonuç, ülke problemlerine dikkat çekerken özellikle gençlere yol gösteren birisi olmak için sözünü esirgemiyor. Yay burcunun durdurulamaz enerjisi, yerleşmiş kalıplarla mücadelesi konusunda Jahrein doğru bir örnek olabilir!

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Cantuğ Özsoy (Unlost): Yengeç Burcu

4. Cantuğ Özsoy (Unlost): Yengeç Burcu

Cantuğ Özsoy, diğer bir adıyla Unlost, 4 Temmuz doğumlu bir Yengeç burcu! CSGO ve Half Life gibi oyunlarda başarısı ile adını duyuran Unlost, Twitch yayıncılığında da samimi ve esprili dili ile dikkat çekiyor. Yayınlarını oldukça dolu bir program ile hazırlayan Özsoy, takipçileri ile adeta arkadaş gibi! Çekiliş yayınları ile birçok insana hediye vermiş ve eğlenceli yayınları ile etrafındaki insanları güldürmeyi başarmıştır.

3. Cem Karakoç (mithrain): Boğa Burcu

3. Cem Karakoç (mithrain): Boğa Burcu

Cem Karakoç, Twitch kullanıcı adı ile mithrain, 8 Mayıs doğumlu bir Boğa Burcu’dur. Twitch yayınları ile birlikte geniş kitlelere hitap eden mithrain, bir Boğa burcu olarak sıkı çalışma ve disiplin ruhunu göstermiştir. Battle Royale oyunlarda oldukça başarılıdır. Onu oyun oynarken izlemek hem heyecanlı hem de oldukça eğlenceli olabilir.

2. Alper Biçen: Akrep Burcu

2. Alper Biçen: Akrep Burcu

PUBG ve NBA 2k oyun yayınları ile akıllara kazınan Alper Biçen, 24 Ekim doğumlu bir Akrep burcudur! Biçen, tıpkı bir Akrep burcu gibi ilgi alanlarına ve sevdiği şeylere tutkuyla bağlı olduğunu yayınlarında sıklıkla NBA 2k oynaması ile gösteriyor. Biçen, tam bir basketbol tutkunu ve NBA takip ediyor.

1. Anna Deniz Şaylan: Koç Burcu

1. Anna Deniz Şaylan: Koç Burcu

Anna Deniz Şaylan, 29 Mart doğumlu bir Koç burcu! Annadeniz Twitch’te hem oyun hem de IRL yayınları ile kitlesini giderek genişletti. Tavrı ve tarzı ile dikkatleri üzerine çeken ve Koç burcunun daima enerjik yapısını hissettiren Annadeniz, takipçileri ile aktif olarak paylaşım yapıyordu ancak 5 ay önce Twitch kariyerini bıraktı.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ö.Ş.Ş.

ulan kafayı yiyecem ben de 2 yıldır bunların burçları ne diye... Allah razı olsun senden editör

Kara

Jahrein'i anası bile sevmiyor. Ayrıca kim bir tarafına takar bunların burçlarını?

Cıngıl Beng

Bir tane de başak olsaydı la. Kendimden düşünüyorum evet çok iyi yerlere gelebilirdim ama önce şu kıçımı kaldırıp pesimist halimden sıyrılıp olacak, yapacağı... Devamını Gör