Görüş Bildir
Haberler
Mustafa Karaaslan'dan Skandal Paylaşıma Savunma: 'Hesabım Ele Geçirildi'

Mustafa Karaaslan'dan Skandal Paylaşıma Savunma: 'Hesabım Ele Geçirildi'

Onedio Medya
18.06.2015 - 11:06 Son Güncelleme: 18.06.2015 - 16:44
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bursa İnegöl İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Karaaslan sosyal medya hesabından 'Sıcak diye Oruç'u bırakmayın burası daha sıcak' şeklinde Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafının olduğu skandal bir 'Ramazan mesajı' paylaştı. Paylaşıma sosyal medyada tepki büyük olurken Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından inceleme başlatıldı. Karaaslan’ın yaptığı savunmada, sosyal medya hesabının ele geçirildiğini söylediği ve suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

Bursa İnegöl İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Karaaslan sosyal medya hesabından Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafının bulunduğu “Sıcak diye orucu bozmayın burası daha sıcak” yazılı bir paylaşımda bulundu.

Karaaslan’ın Atatürk’ü 'cehennemdeymiş' gibi gösteren bu skandal paylaşımı, eğitim camiasında tepkilere neden oldu.

Cumhuriyet’te yer alan habere göre, Bursa Eğitim-İş Şube başkanı Özkan Rona, “Bu ülkenin kurucu önderine karşı yapılan bu saygısızlığı asla kabul etmiyoruz. Bursa Valisi’ni bu alçakça paylaşımı yapan sosyal medya hesaplarından daha öncede Atatürk ve İsmet İnönü’ne hakaret içeren paylaşımlarda bulanan söz konusu şube müdürünü derhal görevden almasını bekliyoruz. Olayla ilgili suç duyurusunda bulunacağız ve hukuki tüm girişimlerde bulunacağız” dedi.

Skandal paylaşıma inceleme

Hürriyet'in verdiği bilgiye göre, Bursa İl Milli Eğitim Müdür Vekili Necdet Sezer “Bununla ilgili inceleme başlatıldı. İlçe müdürümüz gerekli ifadeleri alıyor arkadaştan. Az sonra bana faks gelecek. Daha sonrasında hem bakanlığımıza hem valiliğimize gerekli bilgileri vereceğiz. İnceleme sonrası gerekli açıklama yapılacaktır” dedi.

Hesabı ele geçirilmiş...

 Karaaslan’ın yaptığı savunmada, sosyal medya hesabının ele geçirildiğini söylediği ve suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
4
2
1
0
0
0