Görüş Bildir
Haberler
Miley Cyrus'dan Olay Yaratan Paylaşım! Çıplak Kıyafet Odası Pozları...

Miley Cyrus'dan Olay Yaratan Paylaşım! Çıplak Kıyafet Odası Pozları...

GNS
21.11.2021 - 18:58

Bir dönemin çocuk yıldızı Amerikalı sanatçı Miley Cyrus yıllar içinde geçirdiği değişim ve farklı karakteriyle ilgi çekmeye devam ediyor. Sansasyonel açıklamalar yapmaktan ve sosyal medyayı cesur bir şekilde kullanmaktan çekinmeyen Miley Cyrus, kıyafet odasında verdiği pozla sosyal medyada bomba etkisi yarattı. Çıplak bir şekilde poz veren şarkıcı Instagram'da takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. İşte Miley Cyrus'un o pozları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çocukluktan itibaren tüm kariyerini gözler önünde yaşayan 28 yaşındaki Amerikalı şarkıcı Miley Cyrus yaptığı her hareketiyle olay olmaya devam ediyor. Cesur paylaşımlar yapmaktan çekinmeyen Cyrus bu sefer de kıyafet odasında çıplak poz vermesiyle gündeme geldi.

Miley Cyrus'un İlk İşi Neydi?

Miley Cyrus'un İlk İşi Neydi?

Cyrus, ailesi Kanada'ya taşındığında, 9 yaşındayken rol yapmaya ilgi duymaya başladı. İlk rolü, babasının oynadığı Doc adlı bir dizide, misafir oyunculuktu. Dizide, Kylie adlı bir kızı canlandırdı. 2003'te, Tim Burton'un yönettiği Büyük Balık adlı filmde, genç Ruthie'yi canlandırdı. Ayrıca Rhonda Vincent'ın If Heartaches Have Wings adlı müzik videosunda da oynadı.

Miley Cyrus Ne Zaman Tanındı?

Miley Cyrus Ne Zaman Tanındı?

2006 yılında Disney Channel'da yayınlanan Hannah Montana dizisinin başrolünde oynaması Miley'nin Dünya çapında tanınmasını sağlamıştır. Ayrıca Aralık ayında başladığı bir film olan Hannah Montana:The Movie yi bitirdi. Bu film Los Angeles ve Tennesee'de çekildi. Film Türkiye'ye 15 Mayıs 2009'da geldi. 28 Ağustos 2009'da son albümü The Time of Our Lives'i çıkardı.

Türkiye'de 16 Nisan 2010'da gösterime giren The Last Song filminde 'ta Liam Hemsworth ile birlikte oynadı. Ayrıca Miley'nin kendi otobiyografisini yazdığı 'Miles to go' yani 'Millerce gitmek' adlı bir kitabı vardır. Rol hayatı boyunca birçok dizide konuk oyuncu olarak da rol almıştır. Disney Channel dizisi Hannah Montana 23 Nisan 2011 Cumartesi günü finalini yapmıştır.

'Can't Be Tamed' adlı albümünü 2010 yılının Mayıs ayında çıkarmış ve aynı isimli şarkısına klip çekmiştir. 2010 yılında Rock Mafia adlı sanatçının 'The Big Bang' adlı şarkısının klibinde Kevin Zegers'la oynamıştır. 2012 yılında Two And A Half Men adlı dizide 'Missi' rolünde oynamıştır. Kız hayranlarına Smiler, erkek hayranlarına BoySmiler denmektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Freeheld Fragmanında Şarkı Söyledi

Freeheld Fragmanında Şarkı Söyledi

Yakında vizyona girecek olan Freeheld filminin yayınlanan yeni fragmanında ise Linda Perry tarafından yazılan 'Hands Of Love' şarkısını seslendirdi.Genç şarkıcı 2016 yılında The Voice yarışmasının 11.Sezonuna jüri olarak katıldı.11. Sezon için Ağustos ayında Adam Levine,Blake Shelton ve Alicia Keys ile birlikte 'Dream On' şarkısını söyledi.

İşte Cyrus'un O Pozları

İşte Cyrus'un O Pozları

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
5
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın