Görüş Bildir
Haberler
Microsoft'un İlk Lumia Telefonu 11 Kasım'da Ortaya Çıkıyor

Microsoft'un İlk Lumia Telefonu 11 Kasım'da Ortaya Çıkıyor

ATKN
07.11.2014 - 12:04
İçeriğin Devamı Aşağıda

Microsoft kendi markasıyla piyasaya süreceği ilk Lumia telefonunu 11 Kasım Salı günü görücüye çıkarıyor. Şirket 11 Kasımda gerçekleştireceği duyurunun tanıtımı için “Microsoft günlük mobil teknolojinin gücünü herkese ulaştırıyor.” sloganını kullanıyor. Şirketin tanıtım görselinde kavisli, turuncu bir Lumia cihazı da yer alıyor. Bundan böyle Windows Phone işletim sistemli akıllı telefonları için Microsoft Lumia markasını kullanacağını açıklayan şirket, önümüzdeki salı günü yeni marka stratejisiyle isimlendirdiği ilk cihazını gözler önüne çıkarmış olacak.

Pek çok kişi şirketin “amiral gemisi” olarak nitelendirilen bir model tanıtmasını beklese de, gelen haberler ilk Microsoft Lumia cihazının uygun bütçeli bir model olacağı yönünde. Sızan fotoğraflar ve özellikler ışığında Microsoft’un önümüzdeki salı günü geniş kitleye hitap edecek giriş seviyesinde bir cihazı tanıtması daha muhtemel gözüküyor. Cihazın tam adının ne olacağı ise henüz bilinmiyor.

Microsoft’un ilk Lumia cihazının 5 inç ekran, 1 GB RAM, 5 megapiksel kamera ve 1.2 GHz Qualcomm Snapdragon işlemci barındırması bekleniyor. Nokia’nın uygun fiyatlı modellere ön kamera yerleştirmeme stratejisinin aksine Microsoft’un yeni cihazını ön kamerayla birlikte sunacağı paylaşılan tanıtım görseli sayesinde anlaşılıyor.

Teknoblog

Kaynak: http://www.teknoblog.com/microsoft-lu...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0