Görüş Bildir
Haberler
MHP'li Muhalifler Arasında Mutabakat

MHP'li Muhalifler Arasında Mutabakat

ATKN
12.04.2016 - 15:35

MHP'li muhalifler Sinan Oğan, Meral Akşener ve Koray Aydın'ın bir araya geldiği toplantıda kurultayla ilgili değerlendirme yapıldı. Eski MHP Milletvekili Oğan, 'Bundan sonraki süreç konusunda mutabakat sağladık' dedi. Olağanüstü kurultayın 8 Mayıs 2016 Pazar günü yapılması konusunda görüş birliğine varıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sinan Oğan - Meral Akşener - Koray Aydın

MHP'li muhaliflerin olağanüstü kurultay talebini kabul eden Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesinin gerekçeli kararını açıklamasının ardından Akşener, Oğan ve Aydın bugün Ankara'da bir araya geldi. 

Anadolu Ajansı'nın haberine göre Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin konuşmasını dinleyen Akşener, Oğan ve Aydın, konuşmanın ardından yaptıkları değerlendirmede, olağanüstü kurultayın en kısa sürede toplanması konusunda görüş birliğine vardı. 

Al Jazeera Türk'den Gonca Şenay'ın haberine göre bu isimlerden sonra adaylığını açıklayan ve çağrı heyetinde temsilcisi bulunmayan Ümit Özdağ bu toplantıya davet edilmedi.

Toplantıda kurultay tarihi olarak 8 Mayıs Pazar günü üzerinde anlaşma sağlandı. Kurultayın iki oturum şeklinde yapılması kararlaştırıldı.

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Muhaliflerin, olağanüstü kurultay toplanması talebiyle Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesinde açtıkları davada, mahkeme kurultaya onay vermiş, dün de gerekçeli karar açıklanmış ve UYAP sistemine işlenmişti.

MHP Genel Merkezi'nin 8 gün içinde Yargıtay'a itiraz başvurusunda bulunması bekleniyor. Çağrı Heyeti, yasal prosedürlerin tamamlanmasının ardından olağanüstü kurultay hazırlıklarına resmen başlayacak.

'Olağanüstü kurultay yoktur, yapılmayacaktır'

'Olağanüstü kurultay yoktur, yapılmayacaktır'

Mahkemenin kararını açıklamasının ardından 'Hiç kimse olağanüstü kurultay beklemesin' diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün Meclis'te partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada da 'olağanüstü kurultay olmayacak' sözlerini tekrarladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bahçeli, 'Paralele teslim edecek partimiz yoktur. Olağanüstü kurultay yapılmayacaktır' ifadelerini kullandı.

AA ve Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
50
9
6
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mustafa ŞEN

Yav Devlet baba yapma be. Efendi gibi çekil güzel hatırlayalım seni. İşler çirkinleşmesin artık. Her yer vatan haini kaynıyor, bir de parti içi tartışmalarla... Devamını Gör

ynsemrebagiban

Bahçeli bunağı kendi koltuğunu korumaya çalışıyor.Ama senin gibi işlevsiz bir salağın miladı çoktan doldu.Siktir git artık.

dürüst

her fırsatta kendi koltuğunu korumaya çalışır ve de tayyibe diktatör der

görüncek adam

Meral Akşener bu partiyi düzene sokabilir.