Görüş Bildir
Haberler
Metrobüs ile Otomobil Çarpıştı: 5 Yaralı

Metrobüs ile Otomobil Çarpıştı: 5 Yaralı

Onedio Medya
07.11.2015 - 10:47

İstanbul Küçükçekmece'de metrobüs yoluna otomobil daldı. Kazada Kazada metrobüs sürücüsü ve bir yolcu ile, otomobildeki 3 kişi yaralandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Küçükçekmece'de meydana gelen kazada, metrobüs yoluna girip önce metrobüse, sonra da Ankara istikametine giden araçlara çarpan sürücü ağır yaralandı. Metrobüs şoförü ile bir kadın yolcu araçta sıkıştı. Dakikalar süren kurtarma çalışmaları ile yaralılar sıkıştıkları yerden çıkarılabildi. 

Sabah saatlerinde meydana gelen kazada iddiaya göre; bayan sürücünün kullandığı araç, kontrolünü kaybederek metrobüs yoluna girdi. Hızlı olduğu belirtilen araç önce Avcılar istikametine seyreden metrobüse, ardından da savrularak Ankara istikametinde ilerleyen diğer araçlara çarptı.

Kazadan sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaralıları kurtarmak için dakikalarca çaba sarfetti. Sıkıştıkları yerden çıkartılan 5 kişinin çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındığı bildirildi.

Meraklı sürücüler trafiği aksattı

Kaza nedeniyle metrobüs seferleri kontrollü olarak sağlandı. Kazayı gören meraklı sürücüler olayın yaşandığı bölgede yavaşlayınca her iki yönde de trafik aksadı.

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda