Görüş Bildir
Haberler
Meteoroloji'den Sevindiren Haber Geldi! Havalar Ne Zaman Isınacak?

Meteoroloji'den Sevindiren Haber Geldi! Havalar Ne Zaman Isınacak?

Bahar mevsimi ile beraber yükselen hava sıcaklıkları, yağışlar ile düşüşe geçebiliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı tahminlere göre hava sıcaklıkları artışa geçecek. Anadolu'da yaşanan yağışlar için ise cuma gününe kadar etkisinin azalması bekleniyor. Peki hava sıcaklıkları ne zaman yükselecek? Havalar ne zaman ısınacak? Detaylar haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı hava tahminlerine göre, hava sıcaklıkları bu hafta yükselişe geçecek. Cuma günü İstanbul'da sıcaklıklar 24 dereceyi aşacak. Anadolu'da bugün yer yer sağanak yağış tahmin edilirken, sıcaklıkların yavaş yavaş yükseleceği, perşembe günü ise fark edilir bir artış yaşanacağı bekleniyor.

Kuvvetli Yağışlara Dikkat!

Kuvvetli Yağışlara Dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu (Elazığ hariç) ile Adıyaman’ın batısının yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; Afyon, Uşak, Denizli, Isparta, Burdur, Kütahya’nın güneyi ile İzmir, Manisa ve Aydın illerinin doğu kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın