Görüş Bildir
Haberler
Mersin'de Dehşet Anları! Eşini, Baldızını ve Kayınvalidesini Öldürüp, İntihara Kalkıştı

Mersin'de Dehşet Anları! Eşini, Baldızını ve Kayınvalidesini Öldürüp, İntihara Kalkıştı

R.G.
03.11.2020 - 15:17

Mersin'in Tarsus ilçesinde Gültekin Çınar, boşanma aşamasında olduğu ve kendisi hakkında uzaklaştırma kararı aldıran eşi Güleser Çınar ile kayınvalidesi Nuray Altunay ve baldızı Mislina Yılmaz’ı tabancayla vurarak öldürüp, intihara kalkıştı.

Olay, saat 14.00 sıralarında ilçeye bağlı Yarbay Şemsettin Mahallesi'nde meydana geldi. Gültekin Çınar, boşanma aşamasında olduğu ve kendisi hakkında bir ay uzaklaştırma kararı aldıran eşi Güleser Çınar ve kayınvalidesi Nuray Altunay ile baldızı Mislina Yılmaz'ı çıkan tartışmada tabancayla vurdu. Gültekin Çınar, ardından silahı kendi başına dayayıp, tetiği çekti.

Komşuların ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Nuray Altunay ile kızları Güleser Çınar ve Mislina Yılmaz'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. 

Ambulansla hastaneye kaldırılan Gültekin Çınar'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Anne ve 2 kızının cansız bedenleri de yapılan incelemenin ardından morga konuldu.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
19
19
5
3
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ceremylife

Kimileri günlerdir enkaz altından can kurtarmak için canını dişine takar, kimileri de birilerini öldürmeyi erkeklik sanar! Hemen ölme, sürün inşallah !

Melis tr

YA NEDEN INSANLARI OLDURUYOSUN SADECE KENDINI OLDUR A.k oglani ya ruh hastasi

Ufuk Nalan Yurtlu

bu ülke ne çekiyorsa damatlardan çekiyor 🤬